Отговори
# 510
добре дошла, псм!
разкажи когато можеш малко повече - как така при секцио не си доизчистена?!?! странна работа е това... при нормално бих разбрала, но при секцио когато всичко е отворено - кво е гледал доктора?
и защо се получиха бучките - не си се цедила в началото или какво?

# 511
  • у нас
psm добре дошла и на теб Hug Hug Hug
радвам се да те видя отново тук Heart Eyes
малката сигурно е приказна Heart Eyes, както и всички наши бебета Hug Hug Hug
бързо възстановяване ти желая и дано вече да няма неприятности Hug

# 512
добре дошла, псм!
разкажи когато можеш малко повече - как така при секцио не си доизчистена?!?! странна работа е това... при нормално бих разбрала, но при секцио когато всичко е отворено - кво е гледал доктора?
и защо се получиха бучките - не си се цедила в началото или какво?

newsm10 - подкрепям .
разкажи как така и кой лекар ти го спретна това  Crossing Arms,

# 513
  • В царството на мечтите
psm добре дошла мила.
Пожелавам ти всичко лошо да е зад гърбати и сега да се радваш на малката Любов

# 514
Ух,за мастита сигурно е много гадно. Тя, леля ми така, като роди и имаше страшно много кърма и се цедеше - кога успешно, кога не толкова и какво ли не, но й се появиха бучки и направи мастит след това. И общо взето каза, че е съгласна да роди още 2,3 пъти, но да не минава през това, през което е минала с проблемите с кърменето. Каза,че е по-гадно от самото раждане. А нам мен ми изглежда лесна работа отстрани - слагаш го на цицата и то си яде  Joy Ама май не е така.

# 515
  • Варна
NKl, iма късметлийки дето така си отглеждат децата. Кръстницата беше така и с двамата си сина. Кърми ги до 2 години, само два цица и толкова. Цедила се е само ако трябва да остави кърма в шише или да приготвя пюрета. И аз не съм имала проблеми с мастити и т.н., ама кърменето с 300 зора го докарвах до 5-6 месец.
Важното е наистина да имаш желание и да не се прекалява с цеденето. Било нож с две остриета.

# 516
psm, стискам ти палци да се оправиш много бързо и само да се радваш на бебето  Hug

И аз много трудно заспивам вече, не знам на какво се дължи - досега не съм имала този проблем. И корема вече ми е толкова огромен че като заспя, ако тръгна да се обръщам през ноща на другата страна вече се будя защото не мога да се обърна от тежестта. От началото на бременността си спях без проблеми, досега. А странното е че преди да забременея неможех да заспивам лесно, гледах телевизия до късно, голям зор беше заспиването а още по - голям зор беше ставането сутрин.

Аз искам да споделя мнението си отностно паролката, всеки сам решава дали да я дава, но се получава много кофти, защото в този форум сме се събрали всички които ще раждаме спертември, и на мен лично супер много ми е помагал от самото начало на бременността, защото всички преживяваме почти едно и също и ни вълнуват едни и същи емоции. Покрай работата ми не съм имала време да пиша, но винаги съм го следила. И някои път съм искала да пиша да питам за нещо, но като го прочета вече написано от няколко човека и вече е започнало обсъждане на нещо друго и не съм писала. А така с паролката и албумчетата се изолират другите които искат да пишат и да споделят и те това което ги вълнува.

А тази сутрин се замислих след като родим се местим в родили 2010 Септември, ами всички които са родили или ще родят през Август те към Септемри ли ще останат или Август?
Както заедно си караме бременноста, ми се иска същите хора да се видим и в следващият форум.

# 517
Добър ден Hug

Голям купон сте си спретнали по нощите Laughing

Псм, добре си се завърнала,дано в понеделник всичко мине бързо и да забравиш за неволите Hug,а за мастита Confusedмного неприятно,но и то ще мине.С какво ще спираш кърмата?
Гала,не му се излиза на бебето от теб,добре си му е Laughing

Кърменето,може да бъде и прекрасно,аз съм от късметлийките които нямаха никакви проблеми и ако не бях забременяла сигурно още щях да кърмя(а не исках изобщо преди да родя,виждаше ми се много животинско Crazy).Но сега има друг проблем,Мая надушва коластрата и ме преследва,не знам какво ще правя като се роди малкия човек.Мислих,че тя ще забрави с времето,но са ми били криви сметките Mr. Green
За паролата,и аз нямам против да я сменим,но ако може да ми я дадете Rolling Eyes Laughing

Антония,страхотна закуска и мен ме гони глада,ям и през ноща,но поне не качвам.То и с това моето диване няма как. Heart Eyes

# 518
Здравейте,аз сега се излюпвам и какво да видя спрели водата в нас ooooh! Добре дошли на всички мамчета,само радост с бебоците и беез излишни грижи  Hug А аз вчера следобяд като ме сряза корема на 3 пъти -странно бях сигурна че е контракция-знам ли,едно такова все едно ме реже някой с нож и свиване на корема,това за около 3 пъти за 2 мин и после ми мина и край newsm78 Викам си няма да е днес,ама по-добре,че не си й бях вкъщи. Олее май много затишия има тези дни,е врерме е някоя вече да се похвали с бебок,нали?
Хайде лек и хладен от мен

# 519
псм .......каде ти правиха секциото и аз съм русе и съм мн притеснена Shocked случва да не те изчистят хубавото е че са го видели и сега ще оправят неяатата а мастита толкова бързо ли с ехваща за три дни ..възмоцно ли е или ти въобще не си се цедила и за това пиши когато си по свободна и целувки на малката любов

# 520
Psm, добре дошла  Hug Да се гледате лесно и весело с малката Любов  Heart Eyes Много съжалявам да чуя за проблемите ти с кърменето, защо така се е получило Sad Няма ли начин да се преодолее? И това за секциото не го разбрах, дано всичко мине скоро!

Момичета, един съвет от мен - имайте си помпа от предварително Peace Аз при целия си опит чак на третия ден пратих мъжа ми да ми купи и той вечерта не ми я донесе, че не я бил стерилизирал още  Crazy Та като ме хванаха към полунощ едни болки в гърдите, съм му звъняла по нощите да ми я носи. Съвсем малко съм я ползвала, ама безценна работа ми свърши. Защото когато са много надути и болезнени гърдите, и бебето не може добре да захапе, че му е трудно. А с помпата като се поизцеди дори съвсем малко омекват и готово. Аз вече изобщо не я ползвам, само първия ден. Ама без нея не знам дали щях да се оправя. А това да се изцеждаш задължително след всяко кърмене за мен е тотален ужас, води само до ужасно много кърма, бучки и проблеми. Ако си суче само бебевто, организма произвежда точно колкото за него да има и всичко си е наред.

И друго - питайте акушерките да ви покажат как да кърмите в началото. Те ако не ги питаш нищо реално не казват за съжаление. Една сестра ме убеждаваше как сега ще трябва да купувам скъпи млека, щом се притеснявам детето да не е с алергия. Аз й казах, че ще кърмя, а тя: "Е, ще кърмите, ако имате кърма". Мен това не може да ме стресне, но за жена, родила за пръв път не звучи окуражаващо все пак. Искайте, питайте, тогава всичко ще ви покажат Peace А, и да не забравя да кажа, Дани го храниха с Фризопеп в родилното по преценка на неонатолога, каза, че така избягваме сенсибилизирането за алергия със сигурност.

# 521
psm честито завртъщане у дома   bouquet Първия път и аз направих мастит, но не се наложи да спирам кърмата, вярно че известно време беше на АМ, но после пак давах кърма, цедях и давах от шише защото не пожела да засуче отново ( може и аз да не съм била достатъчно настоятелна  newsm78) но успях до 6 месец да цедя и давам кърма, вярно голяма хамалогия си беше, но пък детенце си приемаше кърма  Naughty Не се тревожи ще мине и скоро ще се насладиш на бебка- дребка  Hug Hug Hug

# 522
Psm, dobre doshla Simple Smile Sujaliavam za negativnite emocii, razkaji ni malko poveche kato imash vreme,che da sme podgotveni I nie.
Galence,shte stiskame do samia krai Wink Ne znam zashto vsichki taka sa se razburzali njakoi da rajda. Njama po-hubavo neshto ot rodeno na termin bebe Simple Smile samo Emillie sigurno e rodila.
Za parolkata az shtjah da predloja da ja smenja kato se pribera privecher I s oshte njakoia mama da ja razpratim na nai-redovnite ili daje men ako me pitate na tezi,koito sa si kachili snimki. V kraina smetka vseki iska, a polovinata nishto ne kachvat?! Moga I sama da se spravja s razprashtaneto, taka che dovecherta se zaemam. I bez tova tuk mu udarih goljaaaama pochivka I goljamo spane. A I neshto drugo, parolata sled tova da ja davame samo dvama choveka ako shte ja davame, che da ima njakakuv kontrol pone.

# 523
като гледам как бързо се изписват страниците,явно хормоните яко са ни затресли  hahaha, та си мислих, че скоро ще трябват нови предложения за заглаия, ето едно предложение и от мен  Heart Eyes: търпение не ни остана, всяка  СЕПТЕМВРИЙКА иска вече да е мама

# 524
За паролата съм съгласна както сте решили  Peace

А да ви кажа как Дани накрая го изписахме без пелена  Party Извикаха ме в последния момент в бебешката стая да ми дадат епикризата на бебето. В това време мъжът ми събрал целия ни багаж отгоре и го занесъл в колата. Слизаме долу, няма багаж, съответно къде да ходя да търся пелена, бяха се събрали вече лекарят и акушерките и реших, че и така ще стане. После пак си го увихме да го видим и с пелена, ама не го снимах точно тогава. Иначе беше голяма жега, така че е и без шапчица, абе едно от най-разголените бебета на тръгване от болницата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт