Отговори
# 450
  • у нас
 Joy Joy Joy ще преносиш hahaha

# 451
  • София
 hahaha айде стига ,чак пък преносено...

# 452
  • София
Аз се смея но умирам от страх дали ще устискам кълки до 10-ти.

# 453
  • у нас
мога да ти хвърля боб Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 454
 Shocked
и сега какво-днес пак без ново бебе?  Thinking

# 455
momi4eta haide  nqkoi a mi prati prola i user za album4eto na  li4ni...ako ima  oste  bydni  de..

# 456
много ми е чудно  newsm78- появявят се разни мами днес, дето имат по 1- 2 поста, не са писали от месеци, нищо не се знае за тях, на практика са непознати и от вратата за краката "дайте парола за албума!".
и после що албума ни е гледан от 100 непознати...
то няма лошо, ама влезте, представете се, кажете нещо за себе си първо, да се опознаем дет се вика  Grinning, съгласете се че не всеки би искал някой напълно непознат да му гледа шкембето, бебето, къщата...

# 457
 newsm78,

ами и аз започвам да се замислям да си махна повечето снимки, хора,които никога не съм виждала да пишат започват много масово да искат паролата  Rolling Eyes, нямам нищо лично ,момичета , ама нищо не сте споделили за вас - дори пола на бебчетата , изобщо не пишете с нас,  а сега за два дни толкова много народ реши да иска паролата. другите да решат дали да я дават - аз лично ,след като вече има снимки на бебчета там, не бих я дала.

п.п E.L. , писали сме заедно

# 458
Ех,ако ви кажа че се разплаках Blush,като разглеждах малките бебчовци,стана ми едно таковаааа,тия хормони ще ме довършат.
Аз пак имам въпрос към мамите със сгъваеми кошарки,че при мен нещо не се получава номера,сглобихме я,сложихме второто ниво,дюшече иии стана много плитко,то има една педя от ръба,аз ли нещо не схващам newsm78,въпреки че като се замисля сигурно е трябвало да гледаме колко е дълбоко второто ниво и те не са еднакви всичките,ако някоя ще ползва такава кошарка моля да сподели дали става така с нивото и дюшечето Praynig
Мен сън не ме лови днес,ама съм и сама в къщи то за това сигурно ме налягат депресии.
Ние май все пак ще си оставим бебчета и за септември Laughing

# 459
И освеен всичко останало с парола всеки може да си прави каквото иска с албумите. Peace

Гала, и аз от както спрях магнето не съм имала и една контракция Crazyко и този път пренося ще полудея.

Много ми се ражда,и то точно тази вечер Flutterискам да е лъв момчето Heart Eyes

Kirra,и при мен се получи същото,и мисля да е без дматрака на второто ниво,само с подложката дето е на дъното.Аз с Мая не съм ползвала второто ниво,но сега май ше си пазя кръста повече.

Цял ден забравям,ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ РОДИЛИ.Папкайте,спинкайте и слушайте малки сладки бебоци,на мамите бързо възстановяване.  bouquet Hug

# 460
ami az si  vi 4eta redovna, a imeto mi  si e  tam na parva strani4ka s  termin  22 septemvri...I  ako vsE oste  mi  stoi bi trqbvalo da imam i snimka v  na6iq obst albym...Sled  zagybata   na  beb4o minalata  godina se  zarekoh, 4e  pove4e  nqma da pi6a v saita- ne  zastoto ne iskam  da  spodelqm, a ot  syeverie, kakto  kazva  lybimiq...
Nqma zna4enie..pozdravi ot  dale4na  Amerika na  vsi4ki..

# 461
  • София
мога да ти хвърля боб Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На мен ли?Ако искаш давай ,само внимавай какво ,ще покаже да не ме вкараш в някой филм ,чеееее да не изкукам в очакване и опити да разчета симптоми ,че каквато съм филмаджийка  Crazy .

Относно паролата-ако моето бебе имнаше качени снимки в албума ,със сигурност не бих искала непознати да го гледат.

# 462
за сгъваемата кошарка - би трябвало да остане около 30см, не изглежда дълбоко, но е достатъчно за първите 5-6 месеца, после го местиш на долното ниво. аз слагах и матраче, че това към кошарата и доста твърдо. няма проблем с обръщане, те бебетата първите 5 месеца дори да се въртят не могат.
ето снимка
айде, който видял - видял, махам я  Laughing

случайно попаднах на много приятно разказче за раждането
http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=6092

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 22:50 от E.L.

# 463
E.L., с матрак ли ти е било второто ниво?

# 464
  • Варна
Kirra, и при нас е така с второто ниво. Аз го махнах някъде към 6-7 месец. След като видях как дребното замахва с краче и аха да се търкулне от кошарата навън.
С каката в началото ползвахме стандартна дървена кошара и доколкото си спомням и там горното ниво не беше по дълбоко.

Общи условия

Активация на акаунт