Отговори
# 645
  • София
Тази сутрин - чакам трамвая от около 10 минути. Виждам го, че идва и се успокоявам. Зяпам си уличното движение. По едно враме се сепвам. Трамваят не само дошъл, спрял под носа ми, ами хората се качили. А аз се усетих, когато тръгна вече.  ooooh! Е, покачах още десетина минути, да ми дойде акълът.  Joy

# 646
Покача  Joy  или почака?  Laughing

# 647
  • София
hahaha
Покачих се, ама след време.  Mr. Green

# 648
  • София
Не съм майка, нито домакиня, обаче съм си изтрещяла отвсякъде. Вкъщи сме с печки на въглища във всяка стая. Понеже пия едни прахчета, онази вечер си приготвям чаша с вода, отварям прахчето и го изсипвам............в печката (където имах намерение да изхвърля опаковката). Една минута стоя и мигах на парцали и после се спуках от смях.

# 649
  • София
Последната ми изцепка... Сядам си кротко с вестника на масата, където обикновено ми стои лаптопа. Синчето обаче ми го отмъкнало да си гледа нещо, зарязало само мишката на масата (така и не можах да свикна с вградената). Зачитам се в някаква статийка и по едно време се усещам как здраво съм стиснала плъха, местя го наляво-надясно, цъкам ли цъкам и се чудя къде по дяволите изчезна проклетия курсор и защо не мога да си „прелистя” страницата...

# 650
Последната ми изцепка... Сядам си кротко с вестника на масата, където обикновено ми стои лаптопа. Синчето обаче ми го отмъкнало да си гледа нещо, зарязало само мишката на масата (така и не можах да свикна с вградената). Зачитам се в някаква статийка и по едно време се усещам как здраво съм стиснала плъха, местя го наляво-надясно, цъкам ли цъкам и се чудя къде по дяволите изчезна проклетия курсор и защо не мога да си „прелистя” страницата...

hahaha hahaha hahaha

# 651
Преди малко си пуснах течната сметанка в кафето - цялата ... няма да ви казвам как се разплиска кафето по масата...

# 652
Вчера вечерта ще ходя до Била за мляко и се обувам в коридора. С тази подробност, че се мъчех да обуя на детето маратонките ooooh!, не своите. А той е 5-ти клас Naughty И напъвам с крак дори, че нещо ми не бяха удобни за обуване Joy

# 653
  • Майничка
Е, значи е с малък крак. Laughing
Моята в 5 клас носи №39, а част от момчетата им вече минаха №41...

# 654

На всеки се случва  Уважаема Чрвена Драконка Peace ... но внимавайте да не влезнете с лаптопа в тоалетната  Peace

# 655
 hahaha Така се прави

ПП Немо, и ти ли стана домакиня, за изтрещяването е ясно Laughing

# 656
  • София

На всеки се случва  Уважаема Чрвена Драконка Peace ... но внимавайте да не влезнете с лаптопа в тоалетната  Peace
Аааа, не! Там само с кръстословица/судоко. В краен случай с телефона! Wink

Бъзикайте се вие, ама баш натам вървим! Mr. Green

# 657
Повечето от форума не вървим баш натам, отдавна сме стигнали   Mr. Green

# 658
  • София
Е, значи е с малък крак. Laughing
Моята в 5 клас носи №39, а част от момчетата им вече минаха №41...
Мдам.
Току-що закупените зимни обувки на моя първолак са номер 35.

# 659
  • Майничка
Дребната мрънка за мляко с какао. Сипвам, нещо много тежко се точи това мляко, поглеждам кутията, продължавам да сипвам, прибирам кутията в хладилника, след малко пак отварям да погледна - течна готварска сметана.
Викам си, да не става зян, чакай да обеля едни картофки и ще станат картофки със сирене и сметана за обяд, отварям шкафа с подправките, вадя вместо какаото - нес кафе и люсвам щедро в сметаната...
Сега търся рецепта за сладкиш с готварска сметана и нес кафе... да не става зян... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт