Гукам, пея, махам с ръчички, аз съм МАЙче вижте ме всички! №6

• 26 681
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, група,

честит първи учебен ден на порастналите ни дечица!!    bouquet Аз днес голямо препускане му ударих през града: сутринта карах баткото от Надежда до центъра на училище, оттам веднага обратно да накърмя малчо, после веднага обратно да прибера баткото, че имаха един час само, после до Манастирски ливади да закарам вуйчото на работа, после пак обратно в Надежда да храня пак малкия  #Crazy На обяд вече ме болеше глава. Отделно, че дребния се буди за ядене в 2, в, 6 и в 7...... та и аз все си ходя с бълбукащ таратор в главата вместо мозък.
Честито и на всички месечинки!! Много "плодородна" дата  Grinning Да растат здрави и щастливи!!

Лилка, и моят Илиян хълца често - в по - ранните месеци след всяко хранене, а сега при някаква по - усилена активност на коремните мускули. та нищо чудно, че твоята хубавица хълца при смях Peace
Силве, добре си е човекът - той е висок и от там са "многото килограми".  Grinning
Марилка, добре дошла при нас!!

Хайде, отиваме на разходка!!
Доскоро  Heart Eyes

# 676
  • София
Здравейте!

Честита 4та месечинка на голямата бойна група от 15 май! Да са живи и здрави сладурките и сладурковците!

На добър час на всички ученици!

Леле, Нелка и Ани, вие с фините мадами направо ни скривате шапките. Габче май гони 8те килца  Mr. Green

Забелязвам, че тя яде между 6 и 9 пъти на денонощие. Обаче не искам да я ограничавам или давам вода, вместо мляко (да я лъжа, че яде.. за да не дебелее толкова). Малко отнесох критика, че детето е много дебело (а то си е просто пуФкаво  и с апетит Joy), да съм я хранела по 5 пъти на ден, да настоявам за вода...
Днес опитах да й дам размразена кърма от най-първите запаси, хаха, гледа шишето, чуди му се, със зор изпи 30 мл., а щом й дадох цица, като залапа... майка ми се смее, че понеже ни е заслабнало бебето, му давам от по-мазничката кърма  Mr. Green (на мен ми се искаше да видя дали си е ок, че да я дам на близнаците, няма да мога да я запазя, живот и здраве, за захранването, та поне да влезне в употреба).

Много се радвам, че такава голяма група се събрахме и във ФБ Simple Smile

Слънчев следобяд, мами и бебета! До скоро!

ох, 6 нови отговора, после ще чета....  Joy

# 677
  • София
Росита, ти в коя част на Надежда си?

# 678
И ние да почерпим за четвъртата ни месечинка с някои от наличните емотиконки,така и не се научих да качвам хубави картинки  на вкусотийки beer2  cook  smile3510
Честито и на наборите ни
Габриела, Габриел, Михаил, Ива, Светослав, Никола, Сияна и Денислав!
Да са ни живи и здрави и все така да ни радват

Благодарим за поздравите за скъпия ни мини р.ден  Hug .Мама и тати го отпразнуваха с порядъчен обяд навън,а палечка намаза някой и друг подарък Simple Smile

# 679
Привет

Ние с Облаче и Злати спретнахме страхотна разходка, хапнахме да не заслабнем случайно Crazy и после побутахме колички, папаха и малчовците, кои от цица кои от шише  Laughing Да кажа че и Габриелка и Крисо са мнооооооооооооогооооооооооооо сладки

Деска, и аз сега като ми каза, погледнах снимките във фейс-а и о да, чудо, верно ни изписаха заедно Hug Честно казано обаче, хич не искам да се връщам към спомените от Шейново Sick

Мацки, и Мишо ми хълцука, почти след всяко ядене като се оригне а и от смях също, още им се намества диафрагмата сигурно

Отивам да празнуваме месечинката на беб и първия учебен ден на батко му newsm24

# 680
mikelitta, много е рано за жълтък  Rolling Eyes
natalinik, ей ама и днес не е имало почивка за теб Confused  Hug
elinka;) , как ми е познато това с возенето в количката  hahaha
Malini, я си остави детето да си хапва щом има апетит, то и пуФкави мадами трябва да има, не само като нашите кльощавелки  Mr. Green

Аз досега пържих кИфтета от Старопланинска кайма  Mr. Green , после обелих и прибрах във фризера няколко кг печени чушки и сега ще излизаме с фъстъчка на разходка, а така ми се ще да полегна пред ТВ  Whistling

# 681
Здравейте, момичета!

Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители!

От десетина дни моят Росен е преминал в нова фаза на поведение - вместо рев - смях до припадък Mr. Green. Брей, това дете ще ме побърка. Ние не можем да му се нарадваме, разбира се.  Това е къде къде по-добре Peace Ама много малко спи през деня бееееее.  Ха дано и това се промени в положителна посока.

Нати, ти голямо преживяване днес си имала като за начало на учебната година. То не останаха нормални училища вече......

# 682
  • Под кленовите дървета
Честит първи учебен ден на всички ученици!
Десекс, кажи после как са кюфтетата, аз имам голям мерак за тази кайма Стара планина.

# 683
  • Plovdiv, Purvenes
Добър вечер мамчета и бебоци!

Честито на всички които празнуват месечинки днес! Да са ви живи и здравички и много да ви радват!  bouquet

Ние сме като винаги по цял ден носене на ръцете с малка почивка за по 2-3 дремки през деня, обаче за цял ден собира се не повече от 2-3 часа сън. Та така. Направо не знам как успявате свършите всичка работа. особено мами с по 2 деца. Ас изобшто ништо не мога да свърша ако няма някои в къшти.

Херцог аз сам в България от януари месец. та от тогава и започнах лека по лека да говоря на български, че то при мен няма друг изход всички в къшти и приятели ни освен български друг език не знает та и аз успях малко да понауча. Дори и мъже ми спрял да ми говори на руски. Но оште имам много да науча и граматика.

За измерване на температура в дупето- вярно е че трябва да се маха половин градус, зашито то температура на тялото с половин градус е по низка от колкото в дупето, та за това. Peace

Микелита до колкото знам желтъка се почва не по рано от 7 месец, а то и по кисно, зашито то бил силен алерген.

Елинка и на мен ми е познато това с возене в количка, аз май я ползвам само за кратка дремка на Влади за на вън, ако успея да го приспа де. В повече случаи нося и бебето и количка бутам с друга рака.

Хайде лека и спокойна нощта на всички! аз ште си лягам че както помисля че през нощта ште имам много събуждане и направо..............

# 684
Да взема и аз да се разпиша днес Simple Smile

Честити месечинки на днешния бебешкия отбор!
Честит Първи учебен ден на всички по-големи дечица!

marilka  welcome българския език ти е страхотен  Peace

dessex браво за страхотните мерки  Peace - финни дами сте ей

За хълцането - при нас се получава при кикотене или постоянно гукане, според мен не успява да прелътне като хората, че вече бая слюнка се точи и затова се разхълцва.

А моето бебче си отспа тия 2 дни пу-пу-пу, че и аз си поспах покрай нея  Mr. Green - дано да е трупнала някое друго грамче, че от беснеене беше качила само 400гр предния път.
Утре продължавам със замразяването, че ми докараха една мощна торба домашни моркови и зелен боб   chef, нали мисля да захранвам при 6 навършени месеца, а това е чак в края на ноември - зимата ще се цапаме с пюренца 

# 685
  • Sofia
Ние вечеряхме Старопланински кебапчета, кюфтета и муска  Joy Вени, направо те връщат към спомените от съборите едно време  Peace Фърляй се смело,ч е не се знае докога (и дали) ще държат стандарта  Peace
Утре ще пиша повече - Габи ме чака да заспи с мен (ако не е заспал вече  Mr. Green)

# 686
Поздрави и от нас след един хубав, слънчев ден  Hug
Цял ден изкарахме в разходки, но накрая Али нещо се превъзбуди от шум и хора и стана киселка, но геройски издържа да се приберем и да я изкъпем.

Честито на всички месечковци днес! Hug
Неусетно си върви времето, а тъкмо миналата година по това време започнахме да пишем тук. Струва ми се и близко и далечно  Crazy Но със сигурност е много мило да си спомним двете чертички  Grinning

# 687
Като гледам как всички пишат, че на 4 месеца са 63-65 см, Микелита се притеснява, че са били 68 см на 4 месеца, не знам какво да кажа за нашите 72 см. Верно ще сме много дълги май...  Shocked

# 688
Добър ви вечер.
Честито на всички, които днес празнуват своята месечинка да са ни живи и здрави бебоци.
Честито и на всички ученици .Ползотворна и лека нова учебна година. Peace
Микелита жълтък наистна не ти препоръчвам.Още е доста ранооо. PeaceТой е голям алерген.След 8-ми месец.
Елинка не мога да повярвам че има и други като мен...носещи бебе реВящо и количка...Направо не ми се излиза като знам какво ще ми се случи. Crossing ArmsПравя се на страшен клоун само и само да изкара няколко минути навън.Аз и за това не мога да се включа в общите разходки че то тва е едно мрънкало.... #Crazy
Слънчева,Марилка и моя дзвер спи малко.Събират й се към 2 -2,5часа.Добре че за сега баткото поне е на градина.Иска постоянно да й вися пред нея и да й говоря..зачезна ли почва рев...УжаС жена с характер.. WhistlingНо иначе вечер като я изкъпя отнася чак до 8сутринта.Като разбира се спи при мен за да се храним.
Ние миналата седмица бяхме на консултация и за 2 месеца е качила 1,700кг.Сега е 6,300 и 63см.Ние също сме само на кърма.
А мойте килца колко са на плюс няма да говоря...направо ми се реве... Crazy Sick
Има ли други които качват кила като кърмят?Голямо ядене пада...Не ям ли няма кърма..
Аз с баткото си бях свалила а сега не мога да се позная.Те и познатите не могат ама това е друга тема... hahaha

# 689
  • Пловдив
Месечинковците - честито!

Змейче, на кърма сме,нищо , че се цедя,но има доста, всъщност ми казаха да кърмя до 6 месеца и да не давам нищо ,ако искам, а ако искам ей тази схема, но ще го мисля Crazy

И аз така съм запомнила  Hug Hug Мен ако питаш - по-добър е първият вариант  Peace

Микелита, като се видим тези дни ще ти разправям за кашите, че сега ми се иска да стигна до леглото  baby_neutral Ама за жълтък наистина е доста рано...

Крис, и аз май утре няма да мога - пак разни неотложни  Rolling Eyes В петък обаче ако кажете след 11 ч вече нищо няма да поемам друго като ангажимент  Hug

Натииии, ужасна случка  Confused Дано мине главобола скоро и да решите проблемите в училището

Десекс, аз пък вчера правих супа топчета със същата кайма - доволна съм  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт