тъпачка с тъпачките) съм си сложила аларма на телефона да не се успя за учлището
знам, че като се почне захранването на човек му се иска всичко да предложи на малкото човече, но е много опасно с тези алергии и да не си биете после главите в стената, защото ако се отключи нещо недай Боже става страшен хранителния режим. на мен с Марти чак ми се ревеше като стана около годинка и гледа как другите деца ядат разни неща и той пищи милия и иска същото
заради това с Андрей го карам кротко и бавно.

За момента съм се снабдила със сезонните зеленчуци, замразила съм ги на кръгчета, кубчета, паралелопитети и ще чакат приложение. Все още се чудя дали да не захраня педагогически - винаги ми е изглеждало много по-лесно и естествено в сравнение със схемата с пюретата, а и при Каби това беше печеливша стратегия. Има и среден вариант, който също ме блазни.

.То ми е смешно , но скоро ще ми се стъжни, защото на съкровищата (свекър ми и свекърва ми ) им е скучно да си живеят в Несебър и от другия месец та чак до май месец си идват при нас, че да си гледали внучетата и да не им е скучно, че внучетата виждаш ли явно са за забавление на бабите и дядовците, а и свекърва ми да ми помагала, пък аз незнам да съм искала помощ де
, та какво ме чакааааааа , а като се сетя като бяхме август на морето при тях как ми разглезиха баткото
, направо не беше моето дете, а баща му само му се караше и аз накрая взех ,че се скарах на свекърва ми, а сега за толкова дълго време незнам как ще я карам, те уж ще си постегнат старата къща , точно до нашата е но пак незнам как ще изтърпя баткото да виси все там и да ми се глези и лигави . Дайте ми съвет как да постъпя към тях, тя свекърва ми е такава една само лигаво и галено говори , че ме побърква
, а и на детето незнам вече как да го опазя да не се разлигави, а сега си ми е толкова послушен.
, при вас така ли е с ваксините ,липсват ли ??

Голям образ беше. Ще ви кача снимчици. А малката Габриелка, както винаги наконтена се гушкаше повече в мама с кенгурото отколкото да се вози в готиното си возило. Злати ни заведе в едно магазинче за какво ли бебешко , защото си търсех гризалка като тази която Нари беше показала, но нъц, никъде не я откривам. По този повод Лукс-че казвай от къде да си я набавя. Гледам Ати стабилно задоволява нуждата си с нея.
Оказа се че съм си била бременна когато бях първият път при генеколога, ама... ей голям кеф, голямо щастие ( Иво обаче докато не ми пролича корема не можеше да се окопити че ще имаме второ
)
( но като му казах да им отдели някоя и друга играчка се отдръпна от идеята)
Направо не мога да се трая.Добре,че поне мъжо ме стимулира.Като му кажа,че съм дебела,ми вика:"Еми,ти кърмиш,какво искаш?"Ама съм решила като навърши бебка 6м. и започвам да се ограничавам,пък каквото стане!!
Към 11.30 ще излезем из квартала, ще ходим до влака - ако въртиш някъде, свиркай (аз съм с двете деца 
)

рожденни дни със закъснение и навършили 4 месеца бебоби

колко хубави мигове бяха
но изглежда доволен 
- 

или в къщи да си стоим .Дали на бабите да я оставим евентуално, да им оставя замръзена кърмичка за вечерното хранене и сутришното на другия ден ,а аз там ще се изчеждам ама някакси не ми се иска да съм без нея , ще звъня през 5 минутки сигурно.Ще го измислим ........... 
Хем малко смяна на обстановката,хем почивка,макар и много кратичка,но все е нещо

какзвам ти го като отявлена "откачалка" дето несмееше да остави детето си за миг и сега се чудя как съм могла да бъда толкова шантава. и най-важното е, че и вие сте хора и имате право да се отпуснете за една вечер без да питаете вина, че сте оставили детето си
заминавай бе, жена - щом има кой да гледа детето