Гукам, пея, махам с ръчички, аз съм МАЙче вижте ме всички! №6

• 26 673
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
Змейче,на мен ми харесва повече костюмчето с котенцето  Peace Имаше и с пчеличка и то беше мн сладко Simple Smile
Ама то имало нови дрешки в АСДАта  Rolling Eyes Сега сън няма да заспя докато не ги разгледам  Mr. Green

# 736
Алексче, Кали, и който друг иска такава джаджа на Нуби, пишете ми ЛС, намерих в Ибей, ще излезнат по 1.30-1.40 лира на човек, ако искате ще поръчам, само казвайте да знам колко броя  Peace

И аз незнам колко пъти на ден яде Ива, като се замисля са поне 6-7 май  newsm78

Разяснете ми за това педагогическо плийййййййз  Flutter

# 737
Десекс,писах ти ЛС  Peace

# 738
Изчетох ви писарушки  Laughing

Змейче-аз тъкмо се връщам от асда.Купих на малката скелетче с шапка,същото,но в черно  Laughing ,много е сладурско  hahaha

Добре дошли на новите мами   bouquet  Урааа вече сме 10 бебчета на 15-ти

Каролина се храни по 5 пъти на денонощие и всеки път различно-130-140-150-160мл,но ние И сменихме млякото преди две седмици.Вече е на аптамил за гладни бебета,което е по-хранително и сега прави 4-5 часови паузи,а преди това имаше период през 2ч-2ч1/2 гладна  ooooh!

За количката-днес най-после я наснимах.Сложила съм две като нашата под наблюдение в ибей да видя на каква цена ориентировъчно ще ги продадат

Лека и спокойна нощ от нас

# 739
добро утро, мамчета и бебчета  Hug

минавам да кажа "здрасти" и отивам да будя баткото да закусва и да се стяга за училище. туко що успях да приспя дребния дзвер на дивана и дано поспи малко за да се оправиме  Praynig

да кажа за учителката на занималнята - мисля, че уредихме въпроса и ако не ни мине котка път ще си имаме частна занималня с неговата си учителка  Mr. Green директорката я сложихме на мястото й и вече се надявам да не се налага да стигаме до крайности - за всеки случай съм написала една жалба до министерство на образованието и днес ще я пусна да се подпише от родителите на всички 2-ри и 3-ти класове  Close

иначе дребното ме прави луда - пищи неистово, пуха ми пръста в устата му, буди се и плача насън - освен за зъби друго не ми идва на ум  Sad

леле укаснях - бягам да се оправяме, че сме от 7.40 на у-ще  Laughing

# 740
Змейо, аз без чувала с дрехи в София няма да се прибера!!!  Mr. Green Представете си каква гледка ще съм - с въшката Ярис два броя деца, 1 количка, 1 огромен куфар, 1 люлка на бебето, 1 скутер на Каби, 1 скейтборд на Каби, 1 топка на Каби, 1 раница за фитнес (която не употребих нито ден), 1 лаптоп и още нещо имаше...  Joy И чувала с дрехи!

В Пловдив ще мина наистина за малко - колкото да си взема чувала - и после потеглям към Хисаря. Ако можем да се организираме да се видим за 15 мин. в градската градина, ще съм много щастлив.  Hug Мисля от тук да тръгна най-късно в 9,30 ч. и след час да съм в Пловдив. Змейо, до вас ще дойда, щото няма как да ми мъкнеш багажите.

Кали, Практикуващи педагогическо захранване

Криси вчера голям рев рева. Не можа да спи хубаво - цялата рода се изреди да й пречи и вечерта като се прибрахме, не можах да паркирам от притеснение. Захласна се в колата, много се уплаших. Зарязах колата на ебем страна и чак като я приспах, слязох да я паркирам.  ooooh! Дано днес не е така.

За тази джаджа на Нуби, Змея ми сподели, ама не схващам защо му е на детето да смуче през някаква материя, вместо да държи плода с ръчичка и да си смуче така???? Верно е, че голямо мазало става, ама нали затова е АСДА.  Mr. Green

# 741
Добро утроо

Днес имаме рожден месец, кога мина това врме.... По този случай купихме столче за кола, налия моя шишо не се хваща в кошчето за новородени Laughing
http://www.shtarkel.com/prodphotos.html?id=445&photoid=2793

# 742
  • Sofia
За тази джаджа на Нуби, Змея ми сподели, ама не схващам защо му е на детето да смуче през някаква материя, вместо да държи плода с ръчичка и да си смуче така???? Верно е, че голямо мазало става, ама нали затова е АСДА.  Mr. Green

Ми как що - 1.30-1.40 лири  Mr. Green к'во му плащаш  Joy

Преди време четох за педагодическото захранване и запомних, че гърдата на майката винаги трябвало да е на разположение на бебето по време на храненето  Rolling Eyes Естествено това ме отказа категорично  Joy
Нати, ти ще оправиш системата в школото, докато стане време за Габи  Peace  bouquet
Силве, честит рожден месец  Grinning Heart Eyes Много му се радвах на бутчетата на Мирко на онези снимки с Атила  Heart Eyes

Славче, оставяй Редут и готви темичка  Hug

# 743
Бръмче, тази мрежичка в която се слага плодчето или зеленчука не позволява големи парчета да влизат в устенцето и да се задави. Смучкат си сокчето и им е кеф. Поне аз така си обяснявам нещата.
Десекс, ти много евтино ги намери бе жена  newsm78 Виж само да не самостоятелна мрежичка защото и аз попаднах на такава цена но видях че става въпрос за мрежичката , а не за джиджавката  Thinking
Змейка, на мен и двата ми харесват  newsm78 Пфу, тези от асда искат да ни разделят с мъжете. Сега и костчми за хелоуин ще купувам... ама змейче и ти си виновна ( не спирай обаче да актуализираш инфото за това какво ще купуваш, молим те  Mr. Green, че и на мен да ми идват идейките)
Нати, радвам се че сте на път да си решите проблема със занималнята
Севде, успех с возилото. Хайде сново да се похвалиш скоро, че и с аксесоарките му  Mr. Green
И аз искам среща, но е много относително дали ще се лансирам за нея. Ако е weekend е по вероятно  Rolling Eyes
Да ви споделя впечатления от родителската среща: Госпожите са екстра. Строгички, но аз на това разчитам. Лелята се оказва една баба, и така както и бях насъбрала веднага и простих след като я видях. Ще се събират парички за щяло и нещяло, но след като е нужно, давам. В голяма дилема съм обаче на какво да запиша Алек като допълнителна дейност  newsm78 : футбол ( не ми се иска), таекуондо ( малък ми се струва), народни танци ( миналата година ходеше и безрезултатно), приложни изкуства (хммм) или английски език ( това вече съм си го потвърдила като избрано) Мамите с дечковци в градина вие към какво сте се насочили  newsm78

# 744
Аааа, Силве, с този темп да си расте мъжленцето. Да му изядеш бутчетата от мен, а той да хапне тортичка заради мен  Heart Eyes
Ани, кога беше рождения ден на Габи? Скоро май, а?
Току що Трънчо заспа. Уф тази сутрин киселее, какво ли ще е през деня ?

# 745
  • Sofia
Вили, Габи миналата година ходи на футбол, народни танци и английски. Не сме го записвали ние, сам си е решил къде да ходи, ние само плащахме  Mr. Green Тази година ни помоли да го ОТпишем от танци и английски, да остане само футбол  ooooh! Така и ще направим де - ще ходи само там, където той иска, з'то плащаме яко, а резултат - ник'ъв. От танците бях доволна, но от английски - тц, даже се изненадах, че плащаме, не знаех, че ходи  Joy
Алек е малък за таекуондо. Шефа на федерацията е приятел на мъж ми и му беше казал, че преди да навършат 5год. не ги взимат, з'то си е "детска градина"  Rolling Eyes
Рожденият ден е в неделя, на 19.09.  Peace При нас не текат някакви грандиозни подготовки  Embarassed

# 746
  • София
В голяма дилема съм обаче на какво да запиша Алек като допълнителна дейност  newsm78 : футбол ( не ми се иска), таекуондо ( малък ми се струва), народни танци ( миналата година ходеше и безрезултатно), приложни изкуства (хммм) или английски език ( това вече съм си го потвърдила като избрано) Мамите с дечковци в градина вие към какво сте се насочили  newsm78

И аз съм в подобна дилема. Английският пък аз категорично не го искам - ако по някое време много настоява може и да го запишем, но не ми се вярва. Засега сме насочили към приложни изкуства, защото Марти много обича да си играе с пластелин, а там ще правят разни нещица от глина, ще ги оцветяват и пекат. Другото е футбол, което той иска, но ако успея да му намеря удобен курс по плуване, футболът ще отпадне, но като гледам май плуването ще остане за догодина, че засега не мога да намеря часове, които да са удобни за водене...

# 747
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Почерпете се за здраве и за моята София:

Облаче - Аз искам приложни изкуства, английски, плуване (имат басейн в ДГ) и модерни танци ...  Mr. Green Но много ми се струва и не знам.  Thinking Казвате, че от английския няма смисъл, така ли?  Rolling Eyes

П.С. Да ви се похваля, че вчера видях най-хубавата една чертичка на тест за бременност . Голяма радост.  Mr. Green Grinning Другия месец си слагам спирала, че втори път такъв стрес не искам да си причинявам.  Rolling Eyes

# 748
  • София
Добро утро майчета и бебчета. Благодаря Ви за топлото посрещане   bouquet

Много весело ми стана като заговорихте за свекитата и родата от провинцията.
До ония ден обяснявах на мъжо, че Никола ще си има "дЕдо" и "дядо". Аз съм видинска снаха и преди седмица бяхме на гости във Видин. Тогава свекър ми се обърна към малкия с репликата "Ела дЕдо да те вземе".
Свекърви имам две, но там е сложна историята и с тях се виждам много рядко. Какво щастие Simple Smile
Едно време и мен са ме водили на дидя  Simple Smile. Бях забравила за това и за други фрази като "Да ходим на домчето", "Да седнеш на кукуто". Ех, младост Simple Smile

Ще взема и аз да се информирам за това педагогическо захранване.
Ние попаднахме на много свестен педиатър (мъж), който категорично отсече, че ще се захраним към края на пети месец. Човекът е на възраст, но е много в час със съвремените методи за отглеждане на деца. Имам поне още месец и половина да се ориентирам в схемите за захранване.

Да бягам, че малкият мъж е направил голяма работа в памперса, а после на разходка, да не изпуснем хубавото време.

# 749
  • Sofia
Ей, аз се плеснах по челото, че забравих днешния празник и най-вече имения ден на Софи, а Ивон-че рано-рано е почерпила  Hug Веси, да ти е много здравичка и палавка малката принцеска  Heart Eyes Тест, викаш, а  Mr. Green  На мен от сутринта се опитва да ми дойде, но още не смея да се похваля  Praynig Praynig Praynig Аз от бременност не се притеснявам (не, че искам, а просто си мисля, че няма да ми се случи), но искам вече хормоните ми да се наредят. Косата ми е УЖАСНА  Sick
Габи имат хубав басейн в градината и искаме да го запишем на плуване. Той също иска, но единственото, което ме притеснява е, че не се оправя добре сам (бърсане, обличане) и ще се разболее  Confused Той ме уверява, че ще се справи и знам, че когато е мотивиран, ги умее нещата, та най-вероятно ще го запишем тази година  Peace Ха дано пък вече поизрасте болестите  Praynig Praynig Praynig
Dilqnski, аз съм от Кюстендил, и моя татко е "дЕдо Ицко", но Габи си му вика "дядо Ицко"
Да взема да се оправям вече да излизаме, а  Mr. Green Изписах темата днес  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт