Гукам, пея, махам с ръчички, аз съм МАЙче вижте ме всички! №6

• 26 663
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Бръмбазела, лелеее ние да не говорим за една и съща свекърва  Laughing , на мен ми е малко трудно това с директното казване и понеже едно време повечко си мълчах ,та сега като почнах да се обаждам и съм "лошата и нещо ми било станало и съм се променила", но грешката си е моя защото съм си мълчала преди.

# 706
  • Plovdiv, Purvenes
Здравейте момичета.

Julai4o съветвам ти само едно да не мълчиш ако забележиш нешто не редно и да кажеш на свекървата ти че ти си гледаш деца по твои начин и ако иска да ти помага нека да се съобразява с теб. Моята свекърва 2 месеца не ми говорила изобшто и ништо не ми помагаше. била ми се сърдила, че аз не штяла да правя така както тя мисли че е добре, 100 пъти и обяснявала че ас си гледам моето дете и аз му майка, но няма.. А сега ела да видиш, всичко ме пита как да направи, помага ми страшно и най важно се съобразява с мои начин на отглеждане. Най вероятно се затъжила за внучето си и разбра каде и била грешка.

Elche точно утре аз не мога. Мъжът ми се вришта от Англия тая нощ, не сме се видяли 4 месеца. Тои заминал там когато Влади бил на 20  дена и от тогава само говори по скаип. Та утре рано рано сутринта ште го посрештаме у дома и смятам цял ден да сме заедно.

Сега дадох Влади на баба му да го гледа и почвам да се подготвям към среща с мъже ми: ште изправям косата, ште лакирам ноктите и тд.. ште готвя неговите любими ястия. много ми домъчня за него.

# 707
  • Sofia
Росита, Стара Планина аз взимам от Кауфланд. В една Била питах, но още нямаха (преди 10-тина дни).
Бръмб, ти много се връзваш - специално за ръчички, краченца, на мен не ми се вижда лошо. Те са си още мънички  Peace Каби е такъв бонбон - той има дупе, а не гъз  Mr. Green (сори, но така казах на Габи, когато се беше научил в градината да говори за "гъз" Embarassed) Обаче мекият говор и мен ме влудява - Габи рецитира "Аз съм Българче" и пее "Тих бял Дунав" на Новозагорски  Crazy Постоянно поправям "Ила" на "ела", а колкото и да ми е неудобно да правя забележки на баба му учителка, й казах, че в градината ще му се смеят, ако кажа "чурка ми се", "куку"  и не знам какви още тамошни думи  Confused Децата много бързо попичват - един месец там и веднага е променил говора  Crazy
Лилка, при всички положения не пропускайте излизането - достатъчно ще си стоиш в къщи, спокойно  Mr. Green Не ставай роб на детегледането  Naughty Аз лично водя децата навсякъде. Моите са от спящите и не ми пречат. Вземи си кошарата - най-добре да си спинка в познатото си легло  Peace Ако решите да отидете пък без бебка, изобщо не я мисли - бабите ще се погрижат - за една нощ нито на тях, нито на нея ще им стане нещо  Peace
Нат, за 1/2 час ви изпуснахме днес, но намерихме пясъчник при блока на военните и Габи хубаво се заигра, а и два влака минаха  Peace Убихме час и половина навън и хубавичко ги уморих. Сега спят, та даже и аз дремнах  Mr. Green
Криста много смешни звуци и премлясвания прави днес, но като взема камерата, тя спира и започва да се кипри за камера. Все пак заснех малко - умрях си да се хиля. Смуче и си  дъвче долната устна, мисля, че Алекс и Малини също писаха за това  hahaha

Колата е готова и като се събудят, отиваме да я взимаме  Grinning Утре нещо срещи, излизания, паркове, туй-онуй ... ?  Mr. Green

# 708
Бръмбазела, лелеее ние да не говорим за една и съща свекърва  Laughing , на мен ми е малко трудно това с директното казване и понеже едно време повечко си мълчах ,та сега като почнах да се обаждам и съм "лошата и нещо ми било станало и съм се променила", но грешката си е моя защото съм си мълчала преди.

Oooo, и аз съм в групата на лошите. Много съм се била променила, от както съм родила newsm78
Ама преди пазех себе си, а сега детето. Свекитата му говорят от 5 см в лицето, лигавят се, и най-лошото бяха болни, като се самолекуваха и пак се вряха в детето "да му се радват" ooooh!
No comment!!!

# 709
Тъй като сте "отворили" темата за свекитата и аз да се оплача от днесшната случка  Close
Трябваше да отида да одтавя колата на сервиз и викам айде да не мъкна Ади с мен за 10 мин да я гледа.Станах,нахраних я и я приспах.Идва тя и и викам че спи,само да стой в другата стая и аз се върна след 10 мин.
Сръщам се аз и какво да видя - оная събудила детето и си играе.Викам защо не спи?И тя ми отговаря,че искала да и се порадва и я събудила,да ама заради нейните 10 мин "радост" мен после живота ми се вгорчи.То детото си е свикнало по един начин и после неможе да заспи и пищи.Аз като луда 1 час с нея.Нито на ръце иска,нито биба,нито цица,нито в люлката само пищи.Направо побеснях.Довечера ще има яко скандал.Трябва да се научи,че каквото и кажа тя трябва да прави (спрямо детето имам предвид)
Още ми държи "влага"сутрешната случка.Направо не съм в кожата си  #Cussing out

# 710
Лилка, щом ти дават зелена светлина за разпускане действай. С беба или не ти прецени как ще ти е най добре, но не се замисляй за малко веше си време.
Ани, "кипра" викаш  newsm78 Сладунка. Пусни клипчето и ние да се смеем. На мен май ми липсва камера  newsm78 Е сега гледайте какво става в ибея  Mr. Green
Бръм Бръм, а ти защо толкова дълго там? ( аз да полюбопитсвам  Mr. Green ) Аз за ръчички крачета не се тревожа. Самата аз така говоря на неговите, ама останалото си е дерт  Thinking
Деска, Злати, къде стееее. Крис иска компания за да е така добър като вчера. Май ще трябва да позачестим срещите  Heart Eyes
Приказливко усети че пиша за него и се разговори  Joy Аз сега приключих с готвенето, сутринта изчистих, след малко ще го кърмя и се стягаме за родителска при Алек. Кой знае сега какво ще искат като пари и прочие. Нати да не ме изненадат и мен очителките, а. Как е вашата пиана даскалка днес   bouquet

# 711
  • София
Здравейте мами,
Приемате ли нови майски попълнения в отбора? От доста време надничам във форума, но реших че е време да се престраша и да се разпиша при вас.
Накратко за нас: бебе Никола се роди на 15 Май (още един Никола на същата дата  Simple Smile), 3100 кг., 49 см. В момента сме 6650 кг., 65см. Само на кърма сме, за което съм благодарна на форума и съветите които открих тук.

Гледам, че си говорите за захраването, детските ясли и други актуални за мен теми, така ще сте ви следя по - често.

# 712
Лелееееее, Алексче!  Close Моята свеки не би си позволила такова поведение. В това отношение е отличник.

Ани, ама тя за нейните крайници говори в умалително, бе, не за детските.  Crazy И Каби лапа диалектни форми. Това "ний, вий, пущам, пейми" и т.н. за нищо го няма. И аз като теб обяснявам, че децата и госпожите няма да го разберат какво им говори и че няма нищо лошо в различното говорене, но всеки трябва да се стреми да говори правилно. Смахнах се, вярвайте ми! Чудно ми е като казва баба "къпим са" и "расодка", как ги изписва?!  Grinning Вероятно прочетохте преди няколко дни във Фейсбук онзи крилат цитат от фризьорския салон.  Laughing

# 713
Привет

Моето дете го е ухадпала мухата Цеце!!! Спа от 9 до 1 и после от 3 до 4.15!!! Какъв е тоя сън какво е това чудо Crazy

Дилянски, добре дошла на теб и на Никола

За свекървите - аз нямам уплаквания, винаги ме пита как трябва да направи нещо и никога не ми налага мнение, много е добра жената и чак ми става криво че беби не и дава да го гушка- реве, ма той на никой не дава, освен на мен и баща си Joy

За неправилния изказ и мекото говорене и паразитните думички - ще замълча, не съм им фен ама това е реалността

Алекс, твойта свеки дупе да и е яко довечера Party

Облаче, аз съм на линия, когато ме викнете за половин час пристигам, ама без да ни се смеете на жабешката поза за спане, мола мола Mr. Green

Ани, аз утре ще мога да изляза към 2, че преди това сме на консултация и контролни мерки и теглилки

Лилка, хич не го мисли а тръгвай!!! Ще видиш че няма да имаш никакви проблеми

# 714
  • София
Вили, преди малко се прибрахме от разходка. И то не защото ни беше време, а защото кокона Габриела свърши една гоооляма работа в памперса, а майка й (т.е. аз ) не баше взела резервни панталонки.  ooooh! И така след една доза рев сега спи в кревата. Аз все още чакам снимките от вчера.  Crazy

dudunski, много сладко спи бебко!   Heart Eyes И е голям чаровник. Чакаме те па на младоска територия.

Да се присъединя към групичката снахи дето са се променили след раждането. Моята свекърва имаше наглостта да ми каже, че майка ми като дошла да ми помага ме наговорила срещу нея  Shocked Абее много мога да разказвам, но няма смисъл да си разваляме хубавата темичка. Сега ме е яд на мен, че преди си премълчавах, а сега с детето не си поплювам и за свекървата е шок. Но дано господ се смили над нас и скоро да се разделим със свекървата.  Praynig

Dilqnski, добре си дошла при нас! И моята кукличка е родена на 15-ти май. Радвам се, че се престраши и ни писа.   bouquet

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 17:12 от Zlatna_g

# 715
Привет малки и големи Grinning
Вчера след ваксината нямахме последствия, само малко помрънка вечерта преди да заспи, но нито температура, нито нищо.  Praynig

Вени, аз докато со включа, те другите са ти писали, и аз я харесах каймата, досега само кебапчета бяхме купували, сега мисля да пробвам и колбасите по този стандарт. Но наистина вкуса си е "като едно време"  Peace Дано само и това да не е като "всяко чудо за 3 дни".

Бръмбазелка, чакам те  Hug Ей, най-сетне и аз ще се видя с някоя от вас  Party А, всъщност със Змейчето сме се виждали  Hug

За диалектите и неправилното говорене - навсякъде си има по нещо "не както трябва" - тук например доста хора казват например "отидоФ", "видяФ", вместо отидох и видях, на мен ми е сууууупер смешно  Shocked , а в В.Търново като учих /само 1 семестър изкарах там и се завърнах по на юг - в Пловдив, че си ми е южняшка кръвчицата  Wink/, та в Търново се втрещих като чувах непрекъснато "Боли ме глъвътъ/ръкътъ", "водътъ е студена" и т.н.  Rolling Eyes

Лилка, отивайте, хич не се чуди  Peace Пък и имаш на кой да я оставиш, ние - не, вече е като залепена като ваденка за нас и няма мърдане без нея  Heart Eyes Но с нея или не, отидете да се разнообразите малко  Peace

Лелееее, Алексче, тая твойта свеки е за  #Cussing out Моята даже през ума няма да й мине такова нещо, взела съм й страха овреме, променена съм от преди да родя, даже от преди да забременея  hahaha Mr. Green Не че не ме дразни де, но не ни се меси, пък и много рядко я виждам, че е чак в Гърция  Mr. Green

marilka, сигурно страшно си се затъжила, 4 месеца без мъжа ти  Rolling Eyes Аз с милото от 6 години и половина почти не съм се разделяла за повече от 2 дни, като изключа това лято, че 25 дни бяхме с малката при нашите, докато той прави ремонт вкъщи и така се бях затъжила, а представям си на теб как ти е  Sad

aniK, и Ива напоследък все си хапе долната устна, онзи ден даже ме притесни, бях я оставила на шезлонга и след малко я поглеждам - устните й алено червени, ама бързо загрях от какво са с такъв цвят  Mr. Green
Уф, ние със снимането с камера сме зле, тамън почне да прави някакви номера, които не са за изпускане и като вземем камерата - спира  Crossing Arms

Dilqnski , добре сте дошли с малък Никола   Hug Още едно наборче, родено на 15-ти, вече станаха 10 дечковци, т.е. поведохме с една бройка, родените на 3-ти май  smile3534

Щях и още да пиша, ама забравих какво, пък и много многословна ще стана...  Blush

# 716
Момичета,знаете ли къде в България ако въобще има де,може да се купи ето това:
http://www.amazon.com/Nuby-5361-2-Pack-Nibbler/dp/B000WMV0XW
Едни познати имат такова и е много удобно.Слагаш парченце плод и детенцето си го суче без да те е страх че ще хрусне парченце и ще се задави.

# 717
Tedunmedun , Zlatna , същата работа е и при нас, ако е за малко бих си мълчала ,но сега както ще са тук за до пролетта няма да си мълча...
Zlatna  на мен пък ми каза "и ти имаш момче ,да видим на каква снаха ще попаднете", а аз не можах да повчрвам,че го казва и си глътнах и ума и дума, неможах да реагирам адекватно. А сега пък с като си имам две момчета, на какви ли две снахи ще попадна  Joy

# 718
Привет момичета!

Ние с Борисчо сме само по разходки тези дни и не ми остава време за форума. Heart Eyes

Ани, Нелка и Борис  от 2-3 дни си смуче долната устна и ми е много смешен Grinning

Честит 15 септември на всички ученици ( малко с закъснение).

Силве, целувки на сладък пухчооо Heart Eyes и нас много ни успокоява това кремче Heart Eyes

Dilqnski , добре сте дошли с малък Никола Heart Eyes Heart Eyes

Приятна вечер на всички!

# 719
Алексче, много е хитро това на Нуби, не бях виждала такова чудо  Peace
За в БГ незнам, но ето го в Ибей http://shop.ebay.co.uk/i.html?_kw=Nuby%20Nibbler&_fcid=34&am … _stpos=&gbr=1 , а и има доставка до БГ.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт