124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 058
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Boston, MA
Ехааааа! Добре дошъл на Самуел Александър! Да носи само радост на цялото щастливо семейство!

Честит рожден ден на сладка София!   bouquet

# 451
 Grinning Grinning Grinning Дочакахме го тоз наследник Едисонов  Grinning Grinning Grinning

Много се радвам за Анет и баща, за Стефан и Ния и се надявам Самуел Александър да е достоен брат и да надмине и брат и сестра по бисери и драматизъм Hug Hug Hug
(сега Анет ще направи най-умопомрачителното описание на раждане, усещам аз!)

Да ни е жива, здрава и прелестна и София на МрсГ!

# 452
Честито анет,много радост да ви носи и 3тият наследник.  Grinning

# 453
Анет, и тук честито от сърце!  Hug Да расте весел, здрав и с късмет Самуел Александър Едисонов!  Heart Eyes  Mr. Green
Честит рожден ден на София и от мен! Все така чаровна и усмихната да е!  Heart Eyes
Бенс.  Hug МВК, пратих на скайп.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 19:26 от Solley.

# 454
(сега Анет ще направи най-умопомрачителното описание на раждане, усещам аз!)

И аз чакам да чуя, защото говорих с нея някъде 6 часа преди да се роди бебето и тя определено не беше в лейбър. Или поне не го показваше.  Grinning

# 455
а името драги, името  Grinning
намерили са достоен заместник на Филип.  Wink

Името Самуел свързвам винаги с Марк Твен

# 456
Олее, на това му се казва бомба, хаха !!!
Чудесна новина, да е жив и здрав малкия Самюел - Александър!
Ама бива ли да криете толкова време  Crossing Arms , ще видите вие като забременея с второ, ще ви кажа като навърши годинка  Crossing Arms ! Като гледам май само аз тъна в неведение, но изненадата си я биваше  Party !

# 457
а името драги, името  Grinning
намерили са достоен заместник на Филип.  Wink

Името Самуел свързвам винаги с Марк Твен

Може и Самуил да е, не става ясно от Фейса.

# 458
Честит Самуел Alexander на Анет, да и е жив и здрав и много да ги радва.Май само аз съм пропуснала, че тя е била една от бомбите...

Честит рожден ден на София на Мрс. Г - весел празник и мнoгoоо подаръци.

Благодаря ви, че споделихте момичета.Като гледам си зависи много от дечко от кога ще разреди храненията и ще спи повечко.Аз да си кажа, че мечтата ми е 5-6 часа сън - за повече не се натискам.Една нощ малкия спа 4 часа без прекъсване- еее, голям кеф.
Иначе той не спи при нас, а в play ярд до леглото ни, че няма място за всички в нашето, а опцията с негово залепено за нашето не става.Легнала нещо не мога да кърмя, все имам чувството, че не успява да се наяде в тази поза,а и аз се будя при всяко хранене.Пусто не мога да спя и да кърмя.Дано някой ден с второто се науча.

Иначе бузанчо снощи пак си покажа кой е шефа - на всяко запсиване като го хранех мрънка по 10 мин, което значи че аз не заспивам.А от 4 до 6 am се ококори и не пожела да спи, ми че и баща си събуди.Пробвах аз да дам бибата, той цокне веднъж и я плювне и пак така.Викам аз не я иска,да ама не.Минат 2 мин и мрънка за нея.Айде пак давам той пак същото, че и ми се хили.Абе разиграва ме 20 минути да давам биба.Накрая се укроти де.В такъв момент незная дали да се ядосвам или да се смея.Едно парче месо е, а ни върти на малкото си пръстче.

# 459
  • САЩ
Май само аз съм пропуснала, че тя е била една от бомбите...

А не си само ти от изненаданите. И аз търках очи като прочетох новината. Голяма бомба беше  Mr. Green

# 460
Може и Самуил да е, не става ясно от Фейса.

едно мога да се обзаложа само,
че няма да е Сами  Mr. Green

# 461
Честита рожба на Анет!
Солей, май като гледам на бузките е започнало да действа земното притегляне.  Laughing
Мики, не се притеснявай, ще разредите.

Да ви се оплача, съпруга ми замина за Калгари и Калин се усети, явно си мисли, че е изоставен. Такъв панаир ми спретна снощи - 2 часа рев, подут и зачервен. Блъска ме, не иска да яде. Успях да го приспя навън ( в 11 с количката из комплекса). Да видим какво ще е изпълнението тази вечер.

# 462
The Анет, Анет??   Каква щастлива новина!  Честито бебче, да расте здрав, и да ги радва много малкият Самуил (страхотно име)!

Ай, ай, ай както казва една моя хиспанска позната. Аз още анализирам дали и как искам бебе 2  Embarassed   Ако има и други в такава ситуация, ето нещо смешно по темата (този мъж от Тайм ме краква ъп редовно, не само с тази статия):  

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,2017209,00.html  (за съжаление, не излиза цялата на уебсайта, може би ще качат целия текст като не е толкова нова...)

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 20:12 от Pixie

# 463
Еха, честит Самуел на анет и семейство  Hug.

солей, забравих вчера да кажа - разкошен е Алекс  Heart Eyes и какви бузки за щипане - разкошни просто Laughing

# 464
Честит трети наследник на анет, да е жив и здрав, много послушен и организиран като майка си  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт