124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
В Сряда, 15 Септември 2010, 13:25 тя все още се чудеше за име, след има-няма няколко часа вади от ръкава разкошно бебе и разкошно име  Grinning
Само Анет го може това!!!  Grinning Grinning Grinning

А Алекс и аз го видях - пу, пу, пу - разкошник!  Heart Eyes

(като стана дума за имена моя душманин ще е Брад и точка! аман от тормоз! казах!)

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 20:40 от Agent Provocateur

# 466
Приемам съвети от къде да си купя непретенциозни nursing tops за в къщи и за разходки до магазин/парк. Държа да са с ръкави, къси и дълги, защото имам само с презрамки и все ми става хладно с тич климатици надънени до минусови температури.
Не харесвам горници, на които трябва да се вдига цялата предна част. Също и обикновени блузи/тениски/ризи, на които побутваш една страна и оголваш цица, хората се смущават, изпитано е.  Rolling Eyes
Примерно тези гледах:
http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=905640362&m … rcategory_id=MC29
http://oldnavy.gap.com/browse/product.do?pid=6553900420000&cid=41578
Други сайтове и марки?

# 467
(като стана дума за имена моя душманин ще е Брад и точка! аман от тормоз! казах!)

Брад и Ангелина, казваш? Популярна комбинация...  Laughing

# 468
Брад и Анджи  Joy това само агентката може да го сътвори  Joy . А какво стана с Андрешко  Crossing Arms ?

Солей имам 1 от мадърхут матърнити, не съм имала време да проучвам.  ако имаш време влезв кърмаческия в темата за зимната кърмаческа колекция има пуснати мн. готини линкове  Peace

# 469
Изключително щастлива новина - честито Анет, честито на цялото семейство! Много здраве желаем и толкова радост да ви носи! Simple Smile

# 470
Анет, честита трета рожба   bouquet! Да сте здрави и щастливи цялото семейство!

Клер, не си само ти изненадана. Аз си мислех, че като не чета редовно съм пропуснала нещо.

# 471
Честито бебенце на Анет. Страхотно име,обожавам двойните имена.
И тъй като всеки ден някой в темата има празник,а аз не чета/пиша редовно се извинявам,че пропускам честитките.
Впрочем имам позната с 2 деца - Дейвид и Виктория. Кръстени на семейство Бекам Mr. Green

На въпроса на Мария за спането при бебетата,щерката беше на седмица,когато започна да прави нощите си.Тоест спеше по 6-7 часа,за голяма моя радост.И досега е голяма поспаланка,за още по-голяма радост. Индивидуално е обаче.

# 472
 Честит Самуел Александър на Анет и цялото семейство! Здрав и щастлив да расте!
На това му казвам бомба Laughing
Честит Рожден ден на София!

# 473
И аз мигах дълго на парцали, но се зарадвах искрено!!!

Дано да има още  Grinning

# 474
сега остава и миз да се разпише с 4-то и направо ще падна възнак  Joy

# 475
Ами пусна се слух, че чакаме и една девойка, така че още бомби ще гърмят  Wink. Аз нямам никой на фейсбук така че ще се изненадвам оттук  Mr. Green

# 476
девойката сигурно е тази на пумпал, тя се роди вече  Wink , но може и още да има.

# 477
Ju добави ме ако искаш във facebook(пуснала съм link със снимки в темата за чужбинските бебета) и после ще може и другите мацки да добавиш.

# 478
Честит номер три, Анет! Чудесно име! Каква дата само е избрал ...Акад. Самуел Александьр...хм, стои добре....
(сега Анет ще направи най-умопомрачителното описание на раждане, усещам аз!)
Нещо от сорта на "отидох, издишах и родих.Викат ме за цица.оувьр енд аут!'

ЧРД и на прекрасната София на МисГ!

# 479
  • Чикаго / София
Честита радост Анет!
Да е жив и здрав и още по-остроуемен от роднините си малкия!  bouquet

Честит Рожден Ден на София! да е здрава и все така очарователно-красива!  bouquet  

Нощно време започнах да спя след като спрях да кърмя.  Но и тогава все за нещо трябваше да се става - някой иска вода, на друг му се пишка, топло, студено... Абе няма спане, щом има деца.  Crazy От около година насам /щом малката навърши 4ри/ като че ли спането стана вече реалност. Поне вече всичко могат да си правят сами, и ако им се доще и в нашето легло си идват сами без да ме будят.  Та така, след 4тата година се усещаш, че имаш вече по-самостоятелни деца и спиш. Мики, има -няма 4ри години, ще го издържиш. Laughing

Честита щерка и на Пумпал! Да е здрава и щастлива!

Не съм и разбрала, че е родила.

Клер, аз ти предлагам за второто да изчакаш докато тръгне 1ви клас - ще му честитим направо Първия учебен ден.

Общи условия

Активация на акаунт