124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 057
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Пътешественик съм голям,но ако има нещо,което силно да ме гнуси,това е пътуването в метро.
На челно място поставям лилското,което вони,винаги е пълно с боклуци и вестници от безплатните,които раздават всяка сутрин.
Вагоните са малки,хората - много.Пътуват предимно студенти и градските отрепки.
Днес ми се наложи да взема метрото до мола,ами..един индивид,застанал пред мен и детето не спря да си чеше топките/да ме прощавате/ цели 10 минути,без да му стане неудобно.Простак.И това прост пример от деня...

Метрото в НЙ е мааалко по-прилично,вагоните са по-големи.Изключително рядко използвам седалките.
Парижкото е още по-добре,а това е Брюксел ми направи мн добро впечатление наистина.Седалките са от плат и някак си,все едно си в обикновен влак.

В чантата винаги имам под ръка дезинфектиращ гел,къпане на прибиране.Имам чувството,че ще лепна някоя болест. Tired

Ако имам път с метро скоро,ще снимам.

# 616
е, че то Софийското метро си е направо луксозно - едно такова новичко, не-о-графитено, имам чувството, че и климатик има  Thinking
твърде често пътувам, за да се гнуся от превозни средства, но виж, да ползвам общи тоалетни, пък били и те най-луксозни ме изпълва с дълбок ужас  Sick А когато детето иска да ги ползва... и да пуска водата след това...  Sick Sick

дамите, дето ви е гнус от самолети, как преживявате ужаса на тоалетните като знам на мен негнусливата как се отразяват  не мога да ви мисля

# 617
Много интересна статия за един от големите умове зад икономическата стратегия на демократите, новият соушъл контракт и така модерната тема за импакта върху средната класа:
http://www.nytimes.com/2007/06/10/magazine/10wwln-summers-t.html … wanted=1&_r=1

Имам нелоши спомени за метрата в ДС, Прага, Монреал... Парижкото е мноооого старо и му личи, Лондон и НЙ си ги третирам като задължителен туристически бъз, Бостънското не ми се ще да плюя публично, и по-зле може  Thinking Ще ми се Софийското да се разрастне брутално и бързо...

РЕД: скоро някой да е водил деца към Мистик, CT? Отваря ми се утре път натам и ми се щеше дребното чудо(вище) да се позабавлява - имам спомени за някакъв морско-детски музей, но за 2.9 год  newsm78

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 02:25 от Agent Provocateur

# 618
 Leni,пак в един ред ще пиша. Не съм гнуслива, ама хич таман Laughing Не ви разбирам с  тези антибактериални гелове. Изглежда ми странно. Laughing Ползвам обществени тоалетни без никакъв проблем. Явно аз съм повредената щом сте толкова много гнусливите. hahaha

Бубка, кажи за брат ти каква е тази група? Много съм любопитна както винаги. Laughing

За метрото да кажа и аз. Вашингтон ДС Е най чистото и модерно от тези които съм виждала тук. Бостън като Ню Йорк-един дол дренки. Само си спомням ,че в Бостън метрото беше на две нива като влезнеш във вагона. Атракция за туриста. Laughing

У нас винаги се водят преговори къде да се местим. Аз съм за Бостън, е и разбира се и за Бангор, Мейн Mr. Green Междудругото съм виждала къде живее Стивън Кинг. Той живее близо до Лавъл, Мейн. (фук, фук) Само където не успях да го видя човека с очите си, къщата му беше по навътре в гората. Laughing

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 02:42 от Цонна

# 619
О-оо Бостън си ми остава любим град, ама не мога сама да се преместя там, та за това Финекс е одобрен семейно Simple Smile

Не обичам да карам, обичам да ме карат Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 08:24 от benson10

# 620
Сега съжалих, че не снимах навремето плъховете в НЙ метро. Бяха доста дебелички Mr. Green

Обществените тоалетни са ми тих ужас. Не съм вманиачена на тема чистота, и аз като хлапе съм с е въргаляла в пръстта, но мисълта за чуждите фекални бактерии ми идва в повече.

Агенте, ММ каза: Това момче ако е българин, не виждам какво седнал на НЙ шофьори да се възмущава. Ако не е, да го заведе жена му в България да пошофира, после всички ще са му цветенца Mr. Green

# 621
Агенте, ММ каза: Това момче ако е българин, не виждам какво седнал на НЙ шофьори да се възмущава. Ако не е, да го заведе жена му в България да пошофира, после всички ще са му цветенца Mr. Green

Ох, смея се със сълзи - много коректна забележка от страна на твоята половинка, но моят е от породата "В Америка по-голям американец от американците, в БГ - по-зле от българите" - колкото спазва тук ред, толкова като поеме софийски въздух му се връщат речника и маниерите на софийски таксиджия (образно казано)   Grinning
(понеже не обича НЙ плюеше поред, къде с основание, къде без; иначе е от най-добрите шофьори, кото са ме возили)  Joy

Ти кажи какъв кусур вързахте на МА драйвърите, като се разходихте до Кейпа  Grinning

За тоалетните не бяха ли правили някакво изследване, че микробиологията по тоалетните чинии (тукашно беше) е доста по-незначително количество от микробите по ...нещо популярно беше... сек да гугълна....
http://abcnews.go.com/2020/Health/story?id=1213831&page=1

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 03:57 от Agent Provocateur

# 622
Baby*, само за протокола 4 години съм живяла в Chapel Hill. Ако не е тайна , ти къде живееш в момента
Отдавна , спрях да мисля по икономически въпроси, вече на работа викам само "да" и хич не се и занимавам с тях.Щом шефа ми не знае какво е актив, пасив, салдо , амортизация, няма смисъл хич и да говоря с него
Солей,тази година ще ходя на север , Ню Йорк, Бостън , Провиданс / подарък ми е за 35 рожден ден   Laughing/
К'во да се прави като дойдохме само с $1000 и много мерак
Бубе, може ли пак да пуснеш сайта за теста с който се проверяваше дали боята в къщата е безвредна  Praynig Praynig / ако искаш и на ЛС/

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 04:20 от MVK

# 623
РЕД: скоро някой да е водил деца към Мистик, CT? Отваря ми се утре път натам и ми се щеше дребното чудо(вище) да се позабавлява - имам спомени за някакъв морско-детски музей, но за 2.9 год  newsm78

Има аквариум, не знам доколко е за нея. Имало и нейчър уокс, които не съм виждала. Останалото е по стъргалото = шопинг, сладолед, ресторанти.

В Мейн ако ще се местите, никъф Бангор, само по крайбрежието. Какви местенца има... Ние с мъжа ми искаме един ден да се върнем да работим за университета си - той ще им мениджва ендоумента, аз ще фундрейзвам и ще караме каяк лятото и сноушуз зимата.

# 624
Ползвам обществени тоалетни без никакъв проблем. Явно аз съм повредената щом сте толкова много гнусливите.

Laughing

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 03:39 от Лeни

# 625
Девойки дайте съвет.От следобед не се чувствам добре- цял ден стомах ме боли на спазми, а след като спахме с малкия се събудих с главоболие, мускулите ме болят и ми се повръща.Май е някакъв стомашен вирус.Какво мога да пия(нали кърмя), че да го хвана в начална фаза, че ако се тръшна болна ще стане чудо, че аз много бързо отпадам, а застраховката ни лиза в сила на 1-ви окт. и не ми се ходи по докс и ЕР.

# 626
Мики, съжалявам, че не си добре. За вирус няма какво да пиеш.  Thinking Много и разнообразни течности, яж каквото ти се яде и си почивай колкото можеш. Следи бебето за разстройство и повръщане - ако започнат и двете при него, няма да минете без лекар/ЕР.

Хубав лаф това за тротоарите. Съгласна съм, дето се вика тука из форумите, на 100 процента  Grinning
И аз съм от негнусливите. Една учебна година ми се наложи да живея в студентско общежитие в България с обща баня и тоалетна на етажа. Оттогава окото ми не мига.

# 627
Мики, нямам представа, но дано ви се размине и на двамата вируса.

Гледала съм го предаването за бактериите, но не ми помогна много Simple Smile

Ще се поизтрия малко Mr. Green, забелязвам доста наблюдатели от балкона, които не са от наше село. Днес гледах едно интервю с мр. Гугъл(или един от тях) и май няма много смисъл от триенето, но все пак Wink

# 628
  • The QC to be!!!
За мен идеалния град за живот е Барселона  Sunglasses (тази в Каталуния, в случай че има някоя друга някъде из Щатско). Ако имах работа там, си вдигам партите на момента.
Juturna  Hug моля развихри се повече по темата, защо, какво точно там и дай сравнения моля с щатите най-вече newsm78  Praynig Или някой друг ако има желание  Thinking

Ъх, сега ще ме застреляте като ви кажа, че в тоалетна на самолет съм ходила само 1 път и това беше преди 2000-та  ooooh! тогава не бях толкова гнуслива. А със самолет за последните 2 години пътувам поне 1 път месечно, и познайте - безводна диетка ми се пада тогава. Ко' 'ща мо'а да стискам и 5 часа  Mr. Green А ако ме видите какви гимнастики правя с кърпички за държки в обществени тоалетни ще ме впишете в много особена графа  Blush Едно време баба (лека и пръст) много ми се караше за това, че съм стискала у нас да си ида.  Blush И двамата с ММ минаваме на безводна диета преди презокеанските полети  Confused Но като се слезе от самолета, се тича през глава до първата възможна вендинг или кафе за кафе и вода  Mr. Green

# 629
дамите, дето ви е гнус от самолети, как преживявате ужаса на тоалетните като знам на мен негнусливата как се отразяват  не мога да ви мисля

Никак не ги преживявам,стискам до последно.Въобще навсякъде,не само по самолети.
Психически не мога да прекрача тази бариера.

Общи условия

Активация на акаунт