124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Като ми се ходи, ходя, по-зле е да стискам, ще си докарам някоя бъбречна инфекция от стискане. Пък на 12 часов полет няма как просто. Но никога не сядам на обществена, това ми е бариерата. Аз САЩ я наричам страната на чистите тоалетни (знам, че в същност Сингапур държи тази титла, но там не ми се пада да ходя редовно, а и е миниатюрна страна Simple Smile), разглезват се хората от тях и после всичко останало ни се струва много зле  Laughing.

# 631
като ви чета съм благодарна на целия си опит по психиатрии, санитарски занимания и пр-след такъв трейнинг самол.вц са отвъд ритц..много ми се струва нерви / време отнемащо обсъжданото ниво на хигиена,но и моят непукизъм не е цвете винаги..

# 632
  • The QC to be!!!
Мики на сауна или парна баня можеш ли да ходиш  newsm78 Майките кърмещи моля да кажат дали това би било проблем? Повечеко цитросиви плодове и пълнозърнести ядки  Peace Ако можеш ходи тичай от време на време това бооства имунната система, та такива истории може да те заобикалят.

# 633
  • Boston, MA
Baby, според мен е доста опасно да не пиеш вода в самолета! Аз наливам литри, и после пак съм пресушена...

Нямам проблем с обществени тоалетни, на око ги преценявам и или сядам на хартия, или клеча.  Laughing Доколкото знам, в домашните мивки също има повече бактерии, отколкото на тоалетните седалки.

А на общежитие и аз съм живяла подготвителен клас в английската, с обща баня и тоалетна на етажа, може и това да ме е пречупило.  Laughing

Миме, ето и в Таргет имало тест:
http://www.target.com/gp/detail.html/188-1336540-7837560?asin=B0 … oogle_df&LNM=|B000FSOYSQ&CPNG=health%20beauty&ci_src=14110944&ci_sku=B000FSOYSQ&ref=tgt_adv_XSG10001

Чакаме ви всички в Бостън.  Hug

# 634
Бубе, чух, ама ще е безплатен, и аз няма да мога да се доредя и да искам. Пък и аз съм го виждала  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 03:40 от Лeни

# 635
  • Boston, MA
Mи пипа, пипа, пък после си мием ръцете обстойно. Кво да го направя...

Лени, Енрике щял да има концерт в България, чу ли?  Flutter

Аз ще ходя на концерт на Алан Уайлдър, бивш от Депеш Мод, настоящ от Рекойл.. има слухове, че щели да се събират пак с останалите трима, направили са в Лондон концерт и било голяма радост  Grinning - той е любим на ДМ феновете.

# 636
Като казахте за стискането и да ви питам за съвет. От градината ми казват, че се стиска по цяла сутрин и не иска да пие или яде (най-вероятно, за да не му стане невъзможно да стиска). Как да го преодолеем това, минава ли им по някое време? За сега по-добре върви от предния ни опит с градината, да чукам на дърво, май добре се адаптира, но все пак почти месец е минал и той през цялото време се е стискал. Някой път не пишка и вкъщи преди да излезем и става да се стиска повече от 12-16 часа.

# 637
  • САЩ
Aз не съм от гнусливите, хем не съм живяла в общежитие и в метро не съм се возила до сега  Grinning И в обществени тоалетни ходя където ме хване нуждата, и в хотелите спя без проблем, и детето водя с мен. След това мием обстойно ръцете и толкова. Какво друго да направя. Той си пипа навсякъде, пуска водата по 2-3 пъти, аз казвам, казвам да не пипа но файда няма особена, та мием се след това и толкова.
С тия метра дето ги разправяте чак ме хвана любопитството, че до сега не ми се е отворила възможност да се возя на такова чудо. Живот и здраве като стигнем до НЙ някой ден ще включа метрото в туристическите атракции  Grinning

Ати много неприятно че стиска така. Алекс също стиска много понякога и незнайно защо отказва да ходи до последно и после търчи като луд. В градината не могат ли да го подканват и карат да ходи примерно през 2-3 часа, преди излизане навън, ако излизат, преди обеден сън, така може да свикне.

# 638
Като казахте самолети и се сетих за една много сладка актриса (не мога да се сетя за името в момента - беше гост при Елън), та тя обясняваше, че в самолет влиза само с шише евтина водка. Първо мие щателно тоалетната и после ползва Simple Smile Преди да стана актриса, чистила и къщи и знаела как стават нещата.
(Kirstie Alley).

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 18:09 от Niki1

# 639
  • USA
Ох, добре, че не съм гнуслива.  Laughing Нямам проблем с тукашните тоалетни, нито с тези в самолета, виж, българските обществени ги избягвам, доколкото мога. Само ми се обръща корема като влезем в тоалетната с детето и той се хване за седалката. Ама, мием, обясняваме, и така. В БГ полива дърветата и храстите, защото не мога да се прежаля.  Mr. Green

Най-хубавото метро за мен е московското, не съм била в ДС, но тези които съм видяла тук и в Европа не са за приказка. Софийското метро ми е едно от любимите места в града и като съм там гледам само с него да пътувам  Laughing. Много се радвам, че го разширяват.

Атти, за стискането, мисля, че ще му мине от само себе си. Ще се убеди, че не може да стиска по цял ден, аз много говорех на тази тема.

Мики, дано да си по-добре.

# 640
  • Boston, MA
Атти, а той самият какво обяснява за стискането? Много кофти, това само става омагьосан кръг (аз едно запечено бебе имам и знам какво е).

Агенте, точно навреме пусна статията - Лари Съмърс се връщал в Харвард... на уволнение ми мирише работата, ама не знам детайли - довечера ще поровя политико.ком.

# 641
Ами нищо не казва защо се стиска. Знае къде са тоалетните, те го слагат поне веднъж на няколко часа, седи си кротко и по някое време става без да е свършил нищо. Като го питам дали пие вода или какво е ял за снак, смотолевя нещо, дето не е дума нито на БГ нито на английски. Като се приберем вкъщи и го сложа на гърнето почти веднага пишка. Ще трябва май повече да си приказваме с него, дано наистина мине с времето.

Бубка, той не е запечен, даже последните дни има нещо като разстройство, но там си се стиска.

# 642
И двамата с ММ минаваме на безводна диета преди презокеанските полети  Confused Но като се слезе от самолета, се тича през глава до първата възможна вендинг или кафе за кафе и вода  Mr. Green

Това е опасно. Просите си тромбоза.

# 643
И двамата с ММ минаваме на безводна диета преди презокеанските полети  Confused Но като се слезе от самолета, се тича през глава до първата възможна вендинг или кафе за кафе и вода  Mr. Green

Това е опасно. Просите си тромбоза.

И аз така мисля. Бутилката водка звучи по-здравословно.

# 644
  • The QC to be!!!
E ние си пием и ядем нормално до 1.5 часа преди полета  Peace Но на самият полет - нищо. Повечето полети са 9.5 часа макс, и все едно спиш, дремеш де  Mr. Green А за тромбозта - пепел ви на устата, правим упражнения и не седим повече от 45 мин на местата си. Аз обикновенно даже си дигам краката на седалката  Blush (по чорапи)

Atti дано отмине тази вълна на малкият, но едно време аз съм била същата  Blush

Искам да видя/чуя на Juturna разказа, но тя гледам не се е включила. А ще ми е много интересно  Flutter Дано се включи скоро  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт