124 Българки в лейбър моуд на Лейбър Дей в САЩ

• 31 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
atti дъщеря ми е на 14 и продължава зверски да стиска и вече серизно се безпокоя. Чудя се дали да не я заведа на лекар или  newsm78. Понякога като се прибере и веднага отива, но не може да започне, тъй като то стискало до полуда, чак сълзи и излизат от очите!!!

# 646
Аз до тоалетна ходя без проблем, но това е защото няма как да се стискам. При изпити 3 литра минимум, няма как да стискаш  Mr. Green (даже като малко дете, до леглото ми винаги има шише с вода).
Даже като вляза някъде, първо позиционирам тоалетната. Но пък и винаги имам кърпички, р-р за почистване и какво ли не. Ако искайте вярвайте, но в колата имам и комплект за първа помощ и на всяка врата- р-р за дезинфекциране. Има едно нещо, което може да ме изкара извън релси - да видя косъм. Тогава започвам и да връщам.
По време на полет единственно не ям и то не заради друго, ами защото са ми ужасно гадни на вкус храните. Само като ми замирише и ми става лошо.
Atti, това със стискането е много гадно. Да не би да е провокирано от някоя неуместна забележка на учителката?

# 647
9.5 часа макс, и все едно спиш, дремеш де 

9-11 часа дехидратация не е шега работа. Ма вие си знаете  Grinning
Аз явно съм супер непретенциозна по отношение самолетна хигиена. Даже съм си избирала полети според менюто...  Mr. Green

# 648
Гнуслива съм до безобразие  но гледам да не се поддавам иначе ще си стане направо заболяване някакво.И аз не бях такава  до такава степен но нещата се промениха преди около 6-7 години. В тоалетни влизам всякакви щом трябва но всичко с крака и лакти пипам,ако има дръжка на вратата пипам я с ръкава или  чантата....абе изобретателна съм  Simple Smile,ако трябва да пусна водата на чешмата с ръка 1во взимам салфетката от диспенсера и с нея натискам да спра водата.

В самолет човек се обезводнява страшно  много -там даже пия повече от необходимото но никога не пия вода от самолета ,купувам си бутилки преди да влезна.

ван...кофти за дъщеря ти ,говори с нея ,голяма е и повече инфо може да измъкнеш.

# 649
Ще дам на мъжа ми да прочете последните няколо страници от темата, за да не си мисли, че жена му има ocd на тема чистота.  Mr. Green

# 650
  • The QC to be!!!
 Joy Solley аз вече съм в тази категория съгласно с ММ

# 651
Ще дам на мъжа ми да прочете последните няколо страници от темата, за да не си мисли, че жена му има ocd на тема чистота.  Mr. Green

чакай на малкия да му почнат зъбките  Mr. Green , да яде обща храна и проходи  Flutter

да се самоцитирам от отчетната: Много цапащо е това прояждане брееее.....Кашкавал днес по целия под. Тя яде, плюе ако и е в повече, после пак си го взима. Изпусна си парчето на земята и вместо да си го вземе с ръка, настоя да се наведе и да го вземе директно с уста   Tired

# 652
чакай на малкия да му почнат зъбките  Mr. Green , да яде обща храна и проходи  :fluter:

хаха точно това щях да напиша и аз. чакай да почнете и вие да ползвате обществени тоалетни с децата  Hug

а Бейби, на теб ти пращам едно 'лошо' пожелание; дано някой ден едно бебче ти поседне така хубаво на бладер-а, че и 3 часа без пишкане да ти се виждат мираж  Wink  Hug

# 653
  • The QC to be!!!
Лeни   Hug bouquet

# 654
Мойта закалка бе местенето с новородено.  Crazy
Лени, Ники, вЕрвам ви!  Hug

# 655
Ще дам на мъжа ми да прочете последните няколо страници от темата, за да не си мисли, че жена му има ocd на тема чистота.  Mr. Green
Аааааа, ти ли переше дивана, ако някой положи морни копита? Joy

# 656
Со Уат, аз, аз.  yes Прежалих и дивана вече.  Whistling Бе як катарзис с тва местене имаше...  Mr. Green

# 657
Гнуслива може да се каже, че не съм никак. След няколко годишен престой в град от селски тип с външна тоалетна, и 4г. в студентско общежитие  тук тоалетните ми се струват прекрасни.
Децата също пипат навсякъде - мием ръце и това е. Не съм обикаляла на други места в САЩ и мнение за градове нямам, но засега във Вегас се чувствам перфектно. След Софийската лудница, обикалянето с колата половин час покрай входа за да си намериш място - спокойствието тук, широката къща с гараж и двора засега ме устройват.  Peace
Единственото нещо, което ме притесняваше от гледна точка хигиена, беше къщата да не е с мокет (не че нямаше да го преживея). Слава богу не е, и поддръжката е по-лесна, а дивана е със шалте за да може да се пере  Peace

# 658
Ми да окна и аз доде не е свършила темата с тоалетните.  Mr. Green Тях ги преживявам лесно, просто клеча, ма детето ми е трудно да го овардя. Ако няма сийт пейпър, слагам тоалетна хартия и готово, мием ръце и сме ок. Ами пипа, държи да си пуска водата сама, няма да й секвам ентусиазма я. Даже и по хотели ми е трудно да се погнуса като знам в какви хижи съм спала в България. Хич не се оплаквам, особено след случка в България - открито заведение на мястото на Мавзолея, тоалетна няма, нищо че и бира предлагат, има една химическа, предупреждават че е "ужас", ама детето къде да го изпикая, до масата не става. Влизаме на пръсти, малката мерва "шоколада" на чинията и ми казва "виж, шоколад" - не му е хрумнало на горкото, че някой може да се издриска извън тоалетната, щото такова чудо тук не сме виждали. Та... пикаем си тук на воля както се казва, хич не се стискаме.  Mr. Green

# 659
  • usa
сега остава и миз да се разпише с 4-то и направо ще падна възнак  Joy

да бе!!! на чужд гръб и четири деца са малко  Naughty!!!

мразя септември. докато преживеем всички бек ту скул найтове, нагласим всички промени в графиците, натъкмим карпуловете и запомним кога къде кого трябва да караме, ще покрия изискванията за невротичка.

новият сами е чаровник, достоен представител на форумските американски бебета и деца Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт