Тема: Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 21

• 44 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

Re: Тема: Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 20
« #211 Събота, 28 Август 2010, 05:06 »

sunny67        bouquet bouquet newsm51 newsm51 
   с много     love001 love001
Според превода, аз си мисля, че  :
1.Саваш пита Ясемин - тя йок, опитва се да шикалкави и не дава ясен отговор.
2.Саваш си тръгва бързо, без да каже нищо, но веднага заминава за Бодрум.Докато пътува  трескаво мисли и по пътя на изчисленията стига до заветния отговор
3. Отива в къщата на Лейля и колкото тя да се опитва да го спре, той я подминава, без да й обръща внимание и се качва направо  горе в стаята на детето :
Само заради детето си може да си разтегне дотолкова усмивката. Друг път не сме го виждали така.

4. През това време Ясето се приготвя и тя също заминава за Бодрум
5. Майка й долу я посреща на вратата и пак започва да й опява.
6. Ясето се качва горе с каменно лице
7. Отваря вратата на стаята на Йомер  и вижда:
-  кадъра с Ясето - БАЩА И СИН СИ ИГРАЯТ НА КОНЧЕ!

Следва покана за сериозен разговор - естествено на яхта! Peace

Малко  хър-мър, но накрая:  Hug Hug Hug

За Балдаровите салами, не  ясно къде ще се провредят камионите в Турция или в България?Представям си Шахнур, какви ли ще ги натвори.

За Чичек, сигурно писмото ще е от брат й, но какво ли ще му е съдържанието?Може би ще се разкрие някаква тайна от преди, свързана с убийството на мъжа на Назан.
За Севги, от момента, когато разбра за детето на Ясето, съм с убеждението, че тя ще й направи мръсно. Даже си мислех, че тя ще бъде човека, който ще разкрие тайната за детето пред Саваш!
Пала, сигурно ще претърпи малка криза след операция и всички ще се изплашат, но си мисля, че този герой ще продължи в сериала.
За Бора не ми се пише.
На Мехмет, какъв ли ще му е следващия ход - щом  като и  в къщата на Саваш ще успее да влезе.
« Последна редакция: Събота, 28 Август 2010, 07:47 от Goni »    Информирай модератор 

Разяснение : зелено - познато,  червено -  не, за жълтото, родължавам да го твърдя!
Направих  една равносметка на поста си №-211 от 28.08.

# 106
  • София
Сега трябва да следим черната хроника за катастрофите... може Бат Бойко да е арестувал шофьора и да го е разпитал в тъмна стая  newsm78
Това ако катастрофата е на територията на България...

# 107
# 108
Сега трябва да следим черната хроника за катастрофите... може Бат Бойко да е арестувал шофьора и да го е разпитал в тъмна стая  newsm78
Това ако катастрофата е на територията на България...

Не случайно писах в поста си №-211 / на предната тема/, че не е ясно, къде са катастрофирали хората на Шахнур! Но от този отговор, зависят и нашите  прогнози! Peace Peace Peace Peace
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Оооох, не знам, едни възли се разплитат, други ще се завързват, но мен ме кефи, защото се оказвам в един водовъртеж!  Peace Peace Peace

# 109
Браво,Гони!  smile3501
Все едно ти си  писала сценария.Аз също мисля ,че Саваш се усмихваше толкова широко на Пала,защото вече знаеше за Йомер.
Що се отнася до епизода от снощи,още съм емоционално заредена от красивата гледка мама,тати и син.
Жалко,че още следващия епизод ще ни приземят здраво на земята!
А катастрофата май ще е бомба със закъснител,не се знае  кога Саваш ще "сърба попарата",която мама Корлеоне му надроби.

# 110
Какво ми направи на мен впечатление от поведението на Саваш в тази серия!
Защо, не се развика на Ясемин, когато тя му даде точния отговор???Да, тръгна  без да продума.....
Защо,  през целия уйкенд, когато бяха тримата и беше логично да са най-щастливи - намерили си се най-накрая - Саваш беше винаги нещо мрачен, подтиснат! Да,  според мен, него  през цялото това време, го глождеше вината, която и той има спрямо Ясето пред вид "жена му" - Китка.
И върхът беше, когато чу уж тайният разговор м/у майка си  и Чичек. Как болезнено го изигра този момент и твърдо реши, че и той трябва да се "изповяда"! Реши го и тръгна, но ....до тук - .сценаристите, ни гледат сеира! ooooh! ooooh! ooooh! Peace Peace  bouquet  bouquet

# 111
Можеха да го дадат как яде ориз и се чуди да й каже ли или първо да мине през
леглото.
По- добре за Саваш щеше да бъде първо да си каже за Китка и тогава да ошашави Ясето с въпроса : Кой е бащата на Омер. Всичко щеше да мине по-безболезнено.
Мъжете не могат да измислят стратегии като жените, затова сега няма да яде ориз.

# 112
Привет, мили момичета!Много силно и въздействащо начало!Прекрасен сплотен екип ,правещ възможно да разберем епизода на момента,за което просто нямам думи! Дълбок поклон от мен!
Балконът беше пред падане ,което много добре показва ,че филма е стойностен и предизвиква
голям интерес независимо от всички показани рейтинги. Дано продължи все така на пук на всички
завистници.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Laughing Laughing Laughing

# 113
Че какво му е на рейтинга?! Сериалът си има хубав рейтинг, доста по-добър от много други...Могат само да му завиждат! Mr. Green Не се литкайте по разни анкети и класации във форуми, където гласуват 200-300 фена. Най-важен си е официалният рейтинг, който показва реално гледаемостта и той си е много добър.

Сериалът е  си е супер, всички артисти са на ниво, музиката е превъзходна, има интриги...и се видя с какво нетърпение се очаква. Peace

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 21:34 от mimata67

# 114

blagoeva_sh
Hug Hug по-голям букет с моите възможности не можах да ти намеря! Благодаря за хубавите ти думи!

# 115
Сериала ми харесва ,но не съм маниачка и да търся непрекъснато ,къде да гласувам.
Има си такива ,които само това правят. Най- важни са наградите, а не анкетите.
Нургюл в анкетите не се класира на почетни места ,но печели доста награди.
Аз например не харесвам Джак Никълсън и никога не бих гласувала за него в анкета.
Той обаче е печелил 3 Оскара и 6-7 Златни глобуса.
Е, той добър артист ли е или не?!

# 116
  • на брега на Дунав
Какво ми направи на мен впечатление от поведението на Саваш в тази серия!
Защо, не се развика на Ясемин, когато тя му даде точния отговор???Да, тръгна  без да продума.....
Защо,  през целия уйкенд, когато бяха тримата и беше логично да са най-щастливи - намерили си се най-накрая - Саваш беше винаги нещо мрачен, подтиснат! Да,  според мен, него  през цялото това време, го глождеше вината, която и той има спрямо Ясето пред вид "жена му" - Китка.
И върхът беше, когато чу уж тайният разговор м/у майка си  и Чичек. Как болезнено го изигра този момент и твърдо реши, че и той трябва да се "изповяда"! Реши го и тръгна, но ....до тук - .сценаристите, ни гледат сеира! ooooh! ooooh! ooooh! Peace Peace  bouquet  :bouquet:

След разговора м/у Шахи и Чичек той си спомни нещо, което му каза Я.- нещо от сорта колко се е измъчвала  от тайната за детето. Тогава мисля реши да  и каже за Чичек.

Предстоят ни много емоции!!!

# 117
# 118
 Мила Goni, трогна ме до сълзи!!!!!!Съжалявам ,че не мога да ти върна жеста, все още има какво да
уча ,но съм много развълнувана от вниманието!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 119
  • София
А бе аз ли съм проспала нещо... спомням си, че Саваш чу нещо, но изобщо не се сещам какво и не мога и да го намеря назад... може ли някой да ми каже с две - три думи?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт