Re: Тема: Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 20
« #211 Събота, 28 Август 2010, 05:06 »
sunny67 bouquet bouquet

с много love001 love001
Според превода, аз си мисля, че :
1.Саваш пита Ясемин - тя йок, опитва се да шикалкави и не дава ясен отговор.
2.Саваш си тръгва бързо, без да каже нищо, но веднага заминава за Бодрум.Докато пътува трескаво мисли и по пътя на изчисленията стига до заветния отговор
3. Отива в къщата на Лейля и колкото тя да се опитва да го спре, той я подминава, без да й обръща внимание и се качва направо горе в стаята на детето :
Само заради детето си може да си разтегне дотолкова усмивката. Друг път не сме го виждали така.
4. През това време Ясето се приготвя и тя също заминава за Бодрум
5. Майка й долу я посреща на вратата и пак започва да й опява.
6. Ясето се качва горе с каменно лице
7. Отваря вратата на стаята на Йомер и вижда:
- кадъра с Ясето - БАЩА И СИН СИ ИГРАЯТ НА КОНЧЕ!
Следва покана за сериозен разговор - естествено на яхта! Peace
Малко хър-мър, но накрая: Hug Hug Hug
За Балдаровите салами, не ясно къде ще се провредят камионите в Турция или в България?Представям си Шахнур, какви ли ще ги натвори.
За Чичек, сигурно писмото ще е от брат й, но какво ли ще му е съдържанието?Може би ще се разкрие някаква тайна от преди, свързана с убийството на мъжа на Назан.
За Севги, от момента, когато разбра за детето на Ясето, съм с убеждението, че тя ще й направи мръсно. Даже си мислех, че тя ще бъде човека, който ще разкрие тайната за детето пред Саваш!
Пала, сигурно ще претърпи малка криза след операция и всички ще се изплашат, но си мисля, че този герой ще продължи в сериала.
За Бора не ми се пише.
На Мехмет, какъв ли ще му е следващия ход - щом като и в къщата на Саваш ще успее да влезе.
« Последна редакция: Събота, 28 Август 2010, 07:47 от Goni » Информирай модератор