ЮЛЧЕ папка, спинка, слушка, в мама много то се гушка

• 25 991
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • IT
scarly  на мен определено ми се увеличи, надявам се до 2 седмици да ми се регулира, че то сминдуха(аз нали пия от другия модел), адаптираното мляко и капките за колики и не знам още какво..... и ми излиза през носа. А и понеже няма режим, докато го кърмех беше на поискване и сега е  така и всяко излизане и след това прибиране като е гладен ми е стрес. Бързам да преварявам вода, после да охлаждам, да седна да кърмя и после да си дояжда....

Трябваше да отида набързо до магазина и да не се мотая с количката, че после миене на колелета и т.н., отидох с кенгурото-е не беше пълно фияско, но бяхме близо, после на финала пред нас почти се усетих да го затегна и да дойде плътно до мен и се успокои.

# 646
а ако пия семената несчукани,а цели дали ще има ефект? тук вали и е абсурд да ходя до магазина за мелачка.аз пих вече от семената и незнам дали си въобразявам,но потта ми мирише на сминдух....или аз просто съм се омирисала на него хахахаххаха

# 647
scarly  на мен определено ми се увеличи, надявам се до 2 седмици да ми се регулира, че то сминдуха(аз нали пия от другия модел), адаптираното мляко и капките за колики и не знам още какво..... и ми излиза през носа. А и понеже няма режим, докато го кърмех беше на поискване и сега е  така и всяко излизане и след това прибиране като е гладен ми е стрес. Бързам да преварявам вода, после да охлаждам, да седна да кърмя и после да си дояжда....

Трябваше да отида набързо до магазина и да не се мотая с количката, че после миене на колелета и т.н., отидох с кенгурото-е не беше пълно фияско, но бяхме близо, после на финала пред нас почти се усетих да го затегна и да дойде плътно до мен и се успокои.

Разбирам те напълно Hug Hug

Ние си взехме и кантарче, че много малко беше наддала първия месец. Исках да съм сигурна колко яде, но мисля че точно от това дали наддава достатъчно така стана с кърмата. Голям стрес си беше, в допълнение тя доста си реве - хълца - реве, гладна е - реве, не може да заспи - реве, иска гушкане - реве, има колики - реве, пропуснах ли нещо  newsm78  А да, често й се запушва нослето и реве пак. И аз всеки път си мисля, че е още гладна и се притеснявам. И то само заради педиатрите и роднините дето натякват колко е слабичка и как реве щото е гладна.

Сега с кантарчето е по-добре, не могат да ми натякват постоянно, че това дете е гладно  Mr. Green не мога винаги да засека колко точно е изпапкала, щото понякога много се върти на кантарчето , но пък така регулирахме хапванията на 2.5-3.5 часа и съм много по-спокойна, поне отпада едната причина защо реве сега, с останалите 6-7 по-бързичко почнах да се справям Simple Smile
И с хранене + цедене + успокояване и приспиване и ми остава по половин-един свободен час между храненията.

# 648
Здравейте и от нас, ние днес ставаме на цели 2 месеца....да ни е живо и здраво мишлето и много да ни радва, сега ще ходим да похапнем тортичка  Grinning newsm38  ura bdbaloni

Честит 2-ри месец и на всички бебоци родени с нас....на Алессандро на Марита, на Кристиян на Мила_Ив и на всички останали които пропускам, живи и здрави да са ви дечицата и много радост да ви носят .
  party023  party023

# 649
Честити месечинки на всички бебчета, които днес празнуват 2 месеца!  Hug  ura

Тея, Марита, и Йоанка така ми ближе рамото всеки път като я изправям след хранене. И забелязвам белезникави петънца (малки точки) по венците й, та си мислех и аз, че може би са бъдещите зъбки това.  Simple Smile И определено си търси бибата от време на време, не постоянно и не всеки ден, но има периоди, в които нищо друго не иска. Взела съм й ортодонтални на Tommee Tippee, които освен, че са с много удобна форма, имат и пъпчици за масаж на венците. И преди малко я оставих с бибата в кошарата. Току-що я проверих - заспала е и сама си я е изплюла.

Днес "разходката" ни беше в шезлонга на терасата. Цветята на мама се оказаха по-интересни от дърветата в парка.  Laughing Доста по-спокойна беше, отколкото като излизаме с количката и повече се заглежда по саксиите ми в интерес на истината.

Кърмата един ден е повече, друг - по-малко, изобщо не мога да хвана от какво се увеличава на моменти. Вчера бяхме 70:30 кърма:АМ, днес се очертава 60:40. Онзи ден беше 50:50... newsm78 Имам чувство, че лукът май наистина е "шампионът" сред стимулаторите, както и чистата водица - като се наливам с литри.  Thinking

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 18:26 от Sun

# 650
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И ние днес ставаме на 2 месеца  Wink

честито на всички бебчета родени на нашата дата да растат здрави и усмихнати

ето да почерпим   party023

# 651
Хе хе за това си права, аз имах предвид че от Цюрих ви е горе долу едно и също разстоянието Simple Smile
Ние пък с пътуването проблеми нямаме, много обича в колата и си спинка. Иначе с удоволствие ще се обадя ако минаваме към вас, то сигурно с БГ мамчета няма да се видим ама....знае ли пък човек.

# 652
  • София по рождение
Момичета, не съм ви чела следобед, но цял ден обикаляхме. Извинете, че се намесвам в темата, ще се върна да ви чета след малко.
Искам да попитам ако някоя от вас иска ваничка за къпане с повивалник и стойка, нека да ми пише на лични. Ние имаме две и просто нямам място вече, а искам да го поставям вече в нови съоръжения. Ако имате приятелка, която скоро ще ражда или пък за вас, давам я изгодно, да не кажа подарък. На CAM е и е оранжево и бяла, много слънчева. Ето такава: http://family-bg.com/prX_1143.htm?osCsid=fmttsb013u1g8m25fn1c1rd3b5

# 653
  • в 1001-та нощ
...
Каже те ми кога на кърмените деца им се появява истинския цвят на очите, ако някоя от вас знае?

до колкото аз знам  сле 6 месец, като знам за случаи, в които очите са се избистрили рано, но цветът им с е променил на година и половина

иначе - нас като ни заглеждаха - още август - казаха, че сме със светли очи - т.е от сега  се вижда дали ще са тъмни или светли, но реалният цвят ще изплува по-късно Peace

# 654
Айде и аз на бързо по темите Crazy

Косата-на Алекс му опада и расте нова,моята също пада,но значително по-малко от колкото с Ивон.

Килограми-имам още 4 кг да свалям,ама не ми е зор.И аз се наливам с много вода,но гледам да не ям каквото ми падне.Предимно банани,бял шоколад,черен хляб,домати,месо.
Вече си влизам в повечето дрехи,но определено имам нужда от стягане на шкембето ooooh!

Тея,страхотни мерки Hug

Още щях да пиша,ама ме викат baby_neutral

Лека нощ на всички.Моята май няма да е такава,че сме с колики и се дерееееееем ooooh!

# 655
Попаднах на рецепта за бисвитки, които помагат за увеличаване на лактацията. Не съм пробвала лично, но като цяло отзивите са отлични  Peace http://www.food.com/recipe/oatmeal-chocolate-chip-lactation-cook … l-trujillo-192346

# 656
  • IT
Клер 10х, като четох коментарите разбрах, че то си има и готови, които са точно с фенугриик т.е. сминдух. Но нищо не пречи и едни бисквитки да си направя, но ще изчакам майка да дойде, за да отида до някой био магазин за бирена мая на прах, овес и ленено семе.

# 657
Честити месечинки и от мен на бебчетата,които ги навършват днес!  Hug
Ние в неделя имахме месечинка,но бяхме още в болницата.От вчера сме си в нас,днес ходихме за инжекция и инхалацията,утре пак,но поне се прибрахме.Даже и  малчо усети,че си е в къщи,защото снощи като заспа към 19.30 -чак в 3.00 се събуди за ядене,пропусна млякото в 9.00 и къпането преди това.Сега седи в шезлонга и го гледам как се пъне-пълни памперса..смее се и  си гука нещо   Simple Smile
Ако ми остане време после ще кача нови снимки на малчо 

# 658
  • Stavanger, Norway
Здравейте и от мен! Меганчо, честито ви изписване и дано скор малчо се оправи напълно  Heart Eyes
Аз вчера след сутрешната разходка се притесних за Алекси да не съм го простудила, но съм свършила тази работа със себе си  ooooh! Снощи като станах за храненето в 00ч и ме заболя главата и докато симисля колко много съм се уморила през деня и все едно някой ме цапна с мокър парцал. Като започна едно адско гадене, започнах да вдигам температура, да ми тече носа... Ill cry Веднага взех един парацетамол и по едно време ме отпусна и съм заспала. Днес като че ли съм по-добре и дано с това се размина  Praynig Иначе съм с 1кг надолу днес. Ха, дано тенденцията продължи до смъкването а всички излишни кг, че да си вляза в старите дрехи. Вече имам едни дънки, които ми стават, обаче са с ниска талия и отгоре излиза едно отпуснато коремче и изглежда мнго гадно. Има явно и кожа още за прибиране  Thinking

# 659
Добро утро!!!

ДНЕС МОЕТО МИЛО ИМА ИМЕН  ДЕН!!!ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ  bouquet
Почерпете се за негово здраве Hug

Меганчо,добре дошли Hug

Общи условия

Активация на акаунт