Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 756
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Koте, да ти е жива и здрава щерката и много да те радва  Hug

# 241
Добро утро!
Коте,жива и здрава да ти е рожденичката!
При нас продължава периода-Залепен за мама и всячески се опитвам да набутам бебозавъра на всеки с малко свободно време.От вчера Коки прави опити да пристъпва.Това с тропането,дрънкането и хвърлянето го владее до съвършенство и вече не му е интересно.Сега се закача с всяко дете или възрастен,който му обърне внимание.Даже вчера в метрото се държаха за ръчичка с една госпожица на годинка и половина,която случайно беше в количка и се качиха с майка си до нас.Много е смешен-като не му обръща никой внимание започва да вика и като се обърнат няколко глави към него от викане  скача на пеене и смях и започва да си говори нещо. hahahaНа детсите играчки вече не се впечатлява.Иска мишката на компютъра,дистанционните на телевизорите,даже вече му зачислих един стар GSM,който си го разнасяме и навън да си го гняви.
Мики,бързичко да се оправя детенце и да не го повтаря повече този обрив!

# 242
  • Бургас
Добро утро!  Hug

Мики,дано да е по-добре Явко днес. Пиши как са се развили нещата! Пожелавам му скорошно оздравяване !  Hug

Бобиш,и Димана е така,уж гледам да й сменям играчките ,ама не. Интерсува се от другите неща...  Rolling Eyes

Адашче,честита ти рожденничка ! Да ви е жива и здрава !  Hug

Ради,Вела,Вики, страхотни снимки на малките бонбони !

Рали,браво на кроткия ЙониHug

Хубав ден !

# 243
Ааа, Съни, не така, къде е закуската  Mr. Green ?

# 244
miki_4akarova дано вече сте по-добре Hug да нагушкаш Явко от мен Hug Hug
Коте честита ти рожденничка много да те радват и двамата  bouquet
Съни9 успешен бизнес ти желая. Възхищавам ви се на всички работещи и гледащи деца едновременно  bouquet
Ние попарата изобщо не я долюбваме.

# 245
  • Плевен
Коте, честита ти рожденичка. Честито и на месечинковците.
Сияче, пиши как сте...Дано сте по-добре вече.
Мики, дано и при вас вече е овладяно положението.
Ох, ние берим студ в Синеморец...Августин яде допълнително по 4-5 лъжици Лактана след кърмене и вече не си яде ръцете. Горкото ми дете - умирало е от глад, а и си има апетит на морето. Обаче не иска да яде с лъжица и това е...Дали ще му навреди тоя биберон?

# 246
  • София
Добро утро момичета кокичета   bouquet

Честито на всички, които изпълват месечинки днес!
Коте - ЧРД на Моника! Да ти е жива и здрава малката принцеса, много да те радва и да ти дава поводи за гордост! А ако може и да е малко по-послушна ... Весел празник от нас!
Мики - направо се разтреперах като те четях! Дано Явор е добре!  Praynig И Софи беше и Калина ми е с алергия и те разбирам чудесно! То това е гадното и коварното на тъпите алергии - Калина в родилния дом беше захранена с АМ, чак като почнахме с пюретата изби проблема   Cry Дано да разберат към какво е алергичен и никога повече да нямаш емоции от подобен род!
Ради, честита ти християнка! Да ти е жива и здрава Али, много да я нацелуваш от мен!
Сиянче, бързо да оздравява Павли, Иренка да не се зарази и най-после да излезете от тази черна серия  Hug
Неви, дано намериш подходящата мотивация мИото да направи желаните от теб промени вкъщи!
Любезна - с теб във всеки мол съм готова да пострелям  Hug Бързо да избиват зъбките и да се оправят дребчовците! Много да нацелуваш и Тино и Дина от мен!
Мериян, Софи почти до 2 г. си пиеше млякото с биберон. Жива, здрава, пряви зъби млечни, бяс, няма отклонения в психическото развитие. Не се шашкай  Hug
Бобиш, не искам да те плаша, ама при приятелка това обсебване продължи до след 3-тата навършена годинка. Радвай му се, че после нЕкоя снаА ще ти го взема и ... лошо  Mr. Green
Рали, Йони съм го обявила за детето мечта! Дай Боже ако решиш да имаш още дечица да са пак такива добрички! Hug
Ел, споко, всичко е в реда на нещата! Особено ако има концентрация на нежелани съвети и непоискана помощ, обикновено това е ефекта  Mr. Green
Съни - успех в цветарския бизнес! Дано покрай 15-ти да се поразбудят нещата   bouquet
Съни скай - според мен Димана иска да се изправя. Калина ми се гъзурчеше така докато се светне. Чакай включване! Mr. Green
Звездичке - ти си герой! След ден с гледането на 3 деца, си готова да правиш мекички! Искрени възхищения   bouquet
Сори, ако съм изпуснала някого! Много целувки изпращам на всички ви   bouquet

# 247
  • София
ДД,

леле,Мики,Дано се оправи бързо Явко !!!

Андрей още си има ситни пъпчици на тила главно. Rolling Eyes Поне по лицето изчезнаха. Peace

Купих му и аз бодита от Кауфланд - еми за по 3 лв бройката са супер! Peace

Да се оплача,че с Милото сме в криза- не си говорим вече 3-ти ден.Разсърди се,че с наш'те напираме да свършим с ремонта и викнахме майстор(той иска сам да свърши всичко) за плочките,а и той иска мокет в хола,а аз плочки с килим.Е,бяхме решили мокет да бъде,но майка ми ще ни финансира за плочките и ние само килима ще вземем.Та като се разсърди и даже на майка ми направи фасон и сега положението е  Sick Twisted Evil Close Crossing Arms #Cussing out #Crazy

Как да накарам Андрей да не яде по цяла нощ?! Вече ша са фърла и аз!  Tired Как да го уча да си спи в креватчето като се буди по 100 пъти и не заспива без да си цокне? ooooh! Не иска хи да си спи в леглото,а в количката се научи да заспива сравнително бързо и то по корем! Така спи от месец някъде. Sunglassesно пък не може да се обърне после наобратно...

Иначе хвърля,тропа,дърпа покривката,пищи...И пълзи но с краката повече-главата е закопана долу и повдига дупето и гребе с ръчички. Heart Eyes

Да ви питам гледах,че пюретата на Бебевита съдържат нишесте.Това значи ли,че трябва да ги давам ,след като въведа глутена?

Хубав ден!!! Hug

# 248
  • София
Едно въпросче - тези,които пазарувате от АСДА ,как процедирате с доставката? Знам,че е обсъждано,но сега ми трябва инфото и не съм запомнила. Peace Чудя се и кой размер да поръчам 6-9 или 9-12 месеца?  Thinking

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 11:16 от Miss_Butterfly

# 249
  • София
ДД!  Hug

Мики, дано дребния да е по-добре вече! Силно те прегръщам и ви стискам палци!  Hug

Коте, честита рожденичка! Да е жива и здрава!  Peace

Малко се позагубих тия дни, че беше малка лудница покрай нас.  Crazy Нищо тревожно, но Диди така изморява всички около себе си, че е някакъв ужас!  Heart Eyes Иначе вие си знаете, чета ви редовно и нищо не пропускам!   bouquet

# 250
   Heart Eyes

Качих 3 снимки на Стас !

Miss_Butterfly , уголемени са дрешките на Джордж ! Аз бих поръчала 6-9 , но зависи и от дрешката де !

# 251
  • София
Звездичке, и двете ти дечица за ПРЕКРАСНИ!  Hug

# 252
  • York
Едно въпросче - тези,които пазарувате от АСДА ,как процедирате с доставката? Знам,че е обсъждано,но сега ми трябва инфото и не съм запомнила. Peace Чудя се и кой размер да поръчам 6-9 или 9-12 месеца?  Thinking
Ако ти трябват някакви размери кажи. Имам яке 9-12м, бодита и други дрехи 6-9м.
Схемата е, че може да плащаш и с твоя карта, а ако не я приеме посредник плаща, а ти на него комисионна. Ако плащаш ти изпращаш на адрес на фирма превозвач и полсе си плащаш според тарифата при получаване на стоката  Peace
То голямо обяснение стана, но ми е "леко" нервно. Пак нямаме вода и издивявам  #Cussing out

# 253
Благодаря , Слънчи  Blush !

Яна , ние също нямаме вода  Twisted Evil !

# 254
  • York
Благодаря , Слънчи  Blush !

Яна , ние също нямаме вода  Twisted Evil !
Дам, чух ви и вас в списъка с авариите  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт