Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 751
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • София
дд,

аз пак съм при нашите...ремонта тече с пълна -плочките се слагат в хола,аи дограмата ще сменяме.Лошото е ,че трябва да съм там при майстора следващите дни и няма да мога да излизам!  Close ooooh! Как ще я караме с Андрей цял ден в къщи не ми е ясно!

Бобиш,радвам се,че се разбрахте с мъжо ! И ние нали бяхме в криза на мълчанието и дразнението,та вече смео.к.Да видим до кога... Mr. Green

За храненето-ям си всичко,но нямам време и желание да готвя и понякога си стоя гладна,докато измисля какво да ям и се сдобия с него. Blush

Малкия го храня със зеленчукови и плодови пюрета като единствено ябълка с круша омете едно 125 грцялото.Другите до половината.А.на Бебевита взех морков и картоф и горе долу го хапва с апетит! Днес ще му дам прословутия пащърнак,пък дда видим. Wink Взела съм'първата каша на бебето' на Хип.но нз кога ще я давам. И мен ме е страх да не ми намалее кърмата,а и чета,че не било нужно да се замества хранене,а само да се опитват вкусове...Много объркано е с това захранване!

От 3 дена имаме 2-ро зъбче,а 1-то така сладко се подава- едно такова къдравко! Heart Eyes

Стар,дано се справите бързо с ангината !

Сияна и Мики,радвам се,че се прибрахте от болницата! Hug

Поздрави и целувки на всички !!!  Hug Simple Smile

# 511
Любезна, май дадох линк, ама дали съм  newsm78 Няма значение де, казвам пак. Първо мия ориза, после го изсушавам на слаба фурна и после меля в кафемелачка докато стане на брашно  Peace
А тУЙ то  Crossing Arms гледаФ, четоФ, пак четоФ, цъкаФ каТ швейцарски часовник на глазурираните кутитки, 'ма проблемаТА ще да е в предмониторното устройство  Rolling Eyes
Велви (и всички останали в близост до градината /тУЙ не моЙ да е парк, както и Докторската не мой да е градина, най мноО площадче Stop/Азимов) ако ви е удобно в Четвъртък след обед мога да ви поканя на каЙВе  bowuu
Юхуу, благодаря  Flutter няма бе, споко, аз от кога плаша ли плаша , ма имам страх от високо  Mr. Green
И всички зверове да се кротват, че не ме познават  Crossing Arms
П.П.Божеее, тез къртици ми се подиграват  Cry жалко,че не е сезона за сеидба на картофи  Tired
ей го на и линка за снЕмките
http://www.facebook.com/album.php?aid=2062700&id=1397011525&l=70726bfa4f
Коте, само цък ,че не обичам да кавам снемки в тез албуми, имам кофти спомен  Blush ще ме прощаваш. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 13:20 от Любезна

# 512
Привет!
Много сладки деца имаш, Любезна! Живи и здрави да са ти! Heart Eyes

# 513
 Heart Eyes
Уф, благодаря ви, на майка си приличат и по Убост и по скромност  Whistling
Е така, като ми кажете колко са хубави и някак си ми олеква  Crazy

# 514
Любезна големи сладурковци са малките Heart Eyes
Някой спомена за пасиране на попарта,та да споделя моя опит.Първо я дадох намачкана,но на Явката му е едра и почна да се дави  Tired ,пасирах я ама пак не се получи много добре.От няолко дни му стривам сухра в хаванче и малкия си изяжда всичко.Даже почнах да му слагам по полвин сухар в зеленчуковото пюре,че нали доста заслабна в болницата.
За зъбки нашите въобще не се и опитват да излязат  Crossing Arms ,още не може да седи стабилно,ама то с тези кг не се и очудвам  Rolling Eyes
Каша Явор яде всеки ден,сипвам му във вечерното мляко.Това ми напомня да го похваля,че от глада в болницата му дойде апетита най-накрая newsm44 ,яде всичко и с голям кеф

# 515
 Hug
Такаааа,първо да ви кажа привет,чета ви редовно но нямам време да пишувам baby_neutral,май,май от Варненки само аз изневерявам newsm78
Инак ние сме добре,Тедито си хапва от всичко(пу да не и е уруки),и пюрета(плодови,зеленчукови и от 2 дни давам местни),и каши(оризовата и е много вкусна),купувам на Нестле каши и съм доволна.За попара още не съм мислила да и давам,но и това ще стане в скоро време,имам питане обаче ,какво мислите за ЖЪЛТЪКА? От един час ви чета но не прочитам нищо за тоз продукт newsm78,аз го давам в седмицата по веднъж и по една четвъртинка,смятам че е много полезен newsm78.

Сиянче,радвам се че сте по добре,изтормози се бе мила Sad
Стела,жалко за ангината на Рая,кат се видим тези дни,ще ти кажа как аз лекувам мойте ангини,които ме навестяват най-малко три пъти в годината.
Понякога,ти пък сега от къде го измисли това ухо,стягай се да се видим тез дни Peace
Шаманче,бравос за домашно приготвените каши Peace
Бела ,и аз скоро съм на сватба,приятни изживявания са това,в тоз напрегнатия ни живот Heart Eyes
Неви,бързо оздравяване на Деа Peace
Честито на всички озъбили се сладури,знам че се черпи с пуканки,за да им се пукат лесно и да са им бели като тях  chef
Крис,добре дошла ,тук винаги има от какво да се научи човек Hug

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 20:37 от megelina

# 516
megelina аз жълтък не съм давал(след алергията пък го изключих съвсем),но моята педиатърка ме съветваше преди 10 м. да не давам и най-вече в жегите да се избягва.

# 517
Мегелина  Hug Жълтък давам вече няколко дни,със зеленчуковото пюре по 1/2, защото имам хубави домашни яйца. Размесвам го с пюрето, за да е по-вкусно...Не си спомням кога го въведох при Ради ,но си спомням,че не трябваще да изяжда повече от два на седмица  Thinking

# 518
  • Бургас
Прочетох само последната страница...

Пеперудке, честито ви зъбче!

За жълтъка, все още не съм давала на Ванко, мисля първо да опита всички видове месо и тогава. Но, и аз знам - 2 пъти на седмица, по четвъртинка.

Сега да питам: Как се дозира това Нукс Вомика? И колко трябва да е: 9, 15,... CH?
На мъжа ми не са му дали в две аптеки, трябвало рецепта.

Отивам да чета назад.

# 519
Мисля, че е все едно, защото аз през пролетта давах 15-ка на Мартин - два пъти по 3 пилули.
Ето какво пише в сайт от който го доставят :
 :«Нукс вомика» в разреждане 9 или 15 СН, 2-4 пъти дневно по 5 гранули, също е подходящ за приложение в случаите, когато са налице повишено образуване на газове в горната част на корема и чувство за тежест, но за разлика от «Карбо вегетабилис», «Нукс вомика» се предпочита, когато тези прояви са съпроводени от гадене и евентуално повръщане, което води до облекчаване на гаденето, а също и от склонност към запек с неефикасни позиви за изхождане по голяма нужда. На този медикамент много добре реагират деца с обложен в задната си част език, при които се наблюдава сънливост след нахранване, подобряваща се от кратка дрямка. Тези деца често преяждат, зиморничави са и имат избухлив характер.

# 520
  • Бургас
Мисля, че е все едно, защото аз през пролетта давах 15-ка на Мартин - два пъти по 3 пилули.
Ето какво пише в сайт от който го доставят :
 :«Нукс вомика» в разреждане 9 или 15 СН, 2-4 пъти дневно по 5 гранули, също е подходящ за приложение в случаите, когато са налице повишено образуване на газове в горната част на корема и чувство за тежест, но за разлика от «Карбо вегетабилис», «Нукс вомика» се предпочита, когато тези прояви са съпроводени от гадене и евентуално повръщане, което води до облекчаване на гаденето, а също и от склонност към запек с неефикасни позиви за изхождане по голяма нужда. На този медикамент много добре реагират деца с обложен в задната си част език, при които се наблюдава сънливост след нахранване, подобряваща се от кратка дрямка. Тези деца често преяждат, зиморничави са и имат избухлив характер.

bouquet
Във вода ли се разтваря? На гладно или?

# 521
Знам,че хомеопатията е хубаво да се смуче, но при бебоците няма как. Водичка,сок, и се дава между храненията, давай веднага, да се облекчи детето,че си представям какво му е. Дано се изака  Confused аз ги стривам,че някой пилули се разтварят много бавно... Успех Мимита  Wink

# 522
  • До Балкана
Момичета, прелитам само да питам какво ще ми кажете за смокинята, кога може да се въведе!? newsm78 Малко като алерген ми идва, а???? Thinking

# 523
  • Бургас
Знам,че хомеопатията е хубаво да се смуче, но при бебоците няма как. Водичка,сок, и се дава между храненията, давай веднага, да се облекчи детето,че си представям какво му е. Дано се изака  Confused аз ги стривам,че някой пилули се разтварят много бавно... Успех Мимита  Wink

Мерси!   bouquet
Той успява да се изака, но със зор и ги вади едни... ммм, твърди.

# 524
  • София
Здравейте мили дами!
От сутринта съм ви зачела, чак сега сколасвам да пиша.
Та почти нищичко не помня, ама ...
Виждам бистрите жълтъка - не съм въвела още, чакам педиатърката да каже, но така или иначе, аз в петъка въведох първото месо. Пуешко. Прие се сравнително добре. Има един лишей на бузката, не знам обаче дали е от пуйката или е от пюрето праскова, банан и ябълка. Подозирам онзи гад банана, обаче. Така или иначе утре сме на консултация та ще видим какво и как.
Калина е със зверски запек вследствие на захранването с пуйка, а и никъде не намирам крушата на Нестле, а хипарската Калина много не я тачи. Дадох днеска за първи път някакво грах, зелен боб, сладка царевица, морков, тиквичка и спанак. Не беше особено очарована, но яде. Чакам включване. bowuu
Любезна, няма да ми омръзне да ти казвам, че децата ти са разкошни прекрасчовци или прекрасни разкошчовци! И двамата приличат на теб => и ти си разкошна прекрасница или прекрасна разкошница  Hug
Рали, Йони е невероятен! Снимките са ти супер идейни, а ти изглеждаш като по-голямата му сестра   bouquet
Далче, нещо ми се върти, че смокините се даваха много късно. Както и патладжана.
Честито на месечинковците, както и благодаря сърдечно за почерпките! Да са ви живи и здрави мъниците, много да ви радват и да ви дават поводи за гордост!
Пеперудке, няма ли кой МЪЖ да е при теб да седи при майстора? Аз съм наглеждала майстор и ми идеше да го гръмна! Хич не ме слушаше и отразяваше  ooooh! Баща или свекър биха свършили чудна работа, ей така да гледа, че мъж има и няма да се мъчи да му говори глупости.
Хубава вечер ви желая и надявам се утре да се включа в шпо-нормален час  Hug

Общи условия

Активация на акаунт