Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Хайде на среща на която да поканим и момичетата от Младост + всички останали които имат възможност да дойдат.

# 601
Супер за утре как сте?

# 602
Привет и от мен!

Някой ще слиза ли към морската днес? Чудя се дали да се метна за целия следобед или не Thinking

# 603
Lorkaa Честит рожден ден !Да си жива и здрава  bouquet .Антония Честита месечинка Hug .Имам въпрос към всички мами:И аз започнах по малко да я слагам в количката в полу седнало положение на моята количка се получава все едно е в кошницата,но малката постоянно се надига да става дори и в къщи и това ме хвърля в голямо притеснение,та въпроса ми е имали други бебета ,които постоянно да правят опити да стават Hug

# 604
  • София
Лорка, честит рожден ден   bouquet

Натали, непременно ще ти се обадя, btw след малко ще излизам и се надявам пак да те видя  Wink

# 605
момичета,

аз съм в пълен ужас. След вчерашните сополи и покашляне, в нощния памперс , който беше само с урина намерих сополче с кръв, а следвашия  с аките с няколко такива. newsm45 newsm45 newsm45
Днес е празник, а и педито излез в отпуск. Ще се побъркам от притеснение до утре. Къде да я водя малката?????Дано да е нещо от лекарствата, но не ми се вярва, давам Стодал, и то само веднъж, два, малката плюе всичко... Моля мамите с подобни случки да споделят, имаше няколкотакива, но да не ровя назад, че съм се панирала много!!!!! Cry

Лорка, честит рожден ден миличка! Много здраве и хубави мигове!

Честита месечинка и на Антония БГ!

# 606
Лорка, честит рожден ден!!! Желая ви много красиви преживявания  Hug  bouquet
Никол, айде, чакаме те за разходки.Тъкмо си мислех за вас и къде се покрихте толкова дълго време.
Тони, честита месечиинка на малката госпожица  Hug
zyzi2, и нашата лигла се опитва да се изправя - слагам я в кошчето за колата, аз тя с краката се оттласква нагоре и се изправя Grinning Тренират малчовците  Grinning
Мими, Лорка, за разходка в Дружба ли става въпрос. На мен ми е трудно стигането до там, защото имам книжка само за количката на малката  Grinning, пък в градски транспорт не ми се бута Sad

# 607
алексова, Рая имаше слуз и кръв, но това беше като имаше диария и гастрото каза, че е от това. Не се шашкай (въпреки че знам какво ти е, де). Няма ли някой частен детски център да я заведеш да я видят и да си по-спокойна?

# 608
Лорка, честит рожден ден  bouquet

Роси, милата. Знам какво ти е. Ние преди време бяхме така. Акитата ни бяха зелени и имаше сополчета с кръв. Казаха ми, че било от коликите. Да не би да я боли и нея коремчето. За всеки случай те съветвам да отидете до Бърза помощ. Те нямат право да връщат деца, а и днес е почивен ден. Така поне ще си спокойна

# 609
Роси, нашата лекарка ни е казала в почивни дни и през нощта да се обръщаме към Превент. Вашата не ви ли е упътила? Покрай вас няма ли някой медицински център?
И най-важното, доколкото можеш бъди спокойна. Сигурно е нещо безобидно  Hug

Лорка, Честит рожден ден!   bouquet
Тони, честита ви месечинка!  Heart Eyes

# 610
  • София
Здравейте!

Лорка,  newsm59 newsm51

Тони ,целувки на малката! Hug

Роси ,сигурно тичаш към някой лекар вече, но и ние го преживяхме това в понеделник, нищо сериозно не беше.  Peace Hug

Ние днес сме на РД на приятелка на Вяра, а аз пак съм с кръвно 150/100  Cry . Преи малко ходих с бебето за подарък и той не спря да се криви и да приплакава. За какпак една баба ми посъветва да му дам водаи като и казах че не му давам по принцип....... като ме нападнаха тя и няколко жени на около...... За тяхен късмет ми  беше зле и не се занимавах само се усмихнах и тръгнах.

# 611
  • София
Алексова, аз в почивни дни водя децатя (ако се наложи) в правителствена болница (в Лозенец). Там педиатрите са им добри и винаи имат дежурен. Не работят с касата - прегледът е 20лв.

Таня, май ти е време за добър кардиолог - трябва да се погрижиш за себе си, все пак имаш 3 деца  Hug. Знам една свясна, ако искаш да ти препоръчам.

# 612
Здравейте момичета и честит празник!
zyzi2 нашата госпожица също се мъчи да сяда, особено като съм я сложила в шезлонга. На нас ортопеда ни каза, че това е нормално и някои деца се развиват по- раничко и да не се опитваме да я спираме или ограничаваме.
Според мен няма никакъв проблем за бебчетата, че няма да вземат Вигантол. Ние не даваме изобщо. Достатъчно си е само слънчицето, а за наша радост и тези дни е супер. Излишно се товарят детските организми с химия при положение, че си има естествен източник, които им е напълно достатъчен. Достатъчно отрови ще приемат през живота си.
Пожелавам лек и усмихнат ден на всички!

# 613
zyzi2  нашата кукла непрекъснато се опитва да става направо се надига,но аз не се тревожа,както е казала Djinka82 има бебета които се развиват по-бързо,та мисля че нашите бебета ще се научат да сядат по-раничко Mr. Green

Лорка  nbirthday
Честита месечинка на  Антония! Heart Eyes

# 614
алексова, Рая имаше слуз и кръв, но това беше като имаше диария и гастрото каза, че е от това. Не се шашкай (въпреки че знам какво ти е, де). Няма ли някой частен детски център да я заведеш да я видят и да си по-спокойна?

Момичета, благодаря за успокоителните съвети. Дано се окаже нещо безобидно, че ще полудея.

Вчера ми повърна след приема на лекарства. Преди малко пак, че като се замислих, но защо не обърнах внимание, от събота започна да ака след всяко хранене, а преди това по веднъж на ден. Реших, че може заради пътуванеот и жегите да и е станало нещо, но това продължава още, има по 5-6  наакани памперса. Сега и дадох половин саше Ентерол, разтворено в млякото, и тя го повърна Sick
Дали няма и тя диария, как да разбера, нали беше над 8 акания на ден, а Мади няма толкова.
Чудя се къде да я водя и дали да не изчакам до утре. Cry Cry Cry
Танче, вие къде го водихте малкия, какъв е прегледа, правят ли някакъво изследване на акитата? да нося ли наакан памперс???

Общи условия

Активация на акаунт