Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 719
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Роси, диарията е над 8 наакани памперса и акото трябва да е зелено, слузесто...( в оня гнусния линк с акотата има как да разпознаем диарията). Когато Рая имае диария акаше ПОСТОЯННО, максимум през час, час и половина. Ако на Мадлен акото е по-различно от обичайното (пък и дори да не е), вземи един памперс като ходите на лекар. На Рая й правиха изследване на акото (изследват за същото, каквото на края на бременността на нас - салмонела, коли и т.н.), само че се чака 3-4 дни, но чак дотам няма да стигате, сигурна съм!  Hug

# 616
смилянова, може ли пак линка с детските песни  Mr. Green Мерси!  Hug

# 617
  • Пловдив
Не съм Смилянова, но ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0 Peace
Мисля, че тя няма да има възможност, би трябвало или да пътува, или вече да е в Турция.

# 618
  • Варна
Здравейте!
Роси, много неприятно точно в неработния ден да имаш тези притеснения. Може Мади наистина да е разхлабена. Акитата ги изследват, но не знам точно за какво. Ние вчера за първи път нямахме аки, но днес още сутринта я свирши тази работа. В памперса обаче имаше едно доста голямо парченце слуз, като по-гъсто сополче. Сега и аз ще го следя Теди и ако още веднъж има такова нещо ще ходя при педито и ние да пуснем един памперс за изследване.
Да ви питам, пускате ли вече климатик или друг уред, за да топлите стаята на бебчетата? На Теди са му студени рачичките и се чудя дали не му е студено.  newsm78
Тони, честита месечинка!

# 619
Пепси, до 4-тия месец е нормално да има слуз в акотата.  Peace
Аз пускам радиатор да затопля стаята преди да я изкъпем, че я къпим там. И на Рая ръцете са студени, краченцата с чорапи, но студени и мокри...

катюшка, мерси за линка!  Hug аз явно не съм разбрала, мислих че смилянова ще тръгват в четвъртък. още веднъж  Praynig за тях

# 620
  • София

Танче, вие къде го водихте малкия, какъв е прегледа, правят ли някакъво изследване на акитата? да нося ли наакан памперс???
Роси да не те плаша , но на мен ми казаха че е по притеснително ако има повръщане, аз го водил при личната. Беше ми акал 4 пъти през деня, като 2 дни преди това имаше запек и ми казаха че може от много акане след запека да му се е цепнало анусчето и да е това. Не се повтори, но и не е акал от тогава  ooooh! незнам.

Есма наистина ще съм ти благодарна за координати, по - добре на лични .

# 621
Благодаря, момичета!

Роси, наистина много неприятно така в почивен ден. Как е бебка? Води ли я на лекар? Дано не е сериозно и да се оправи бързо!  Hug

Засега все още не затоплям стаята, но все още има слънчице, а при нас пече от сутринта до късния следобяд, така че не е и студено. Дори и вечер не пускам като я къпем  - събличам я в стаята и се носим в банята, а после обратно да се намажем и облечем.

# 622
здравейте!
Катюшка   Hug Hug
Мая, Катето те е опътила веднага    bouquet
И да ние сме в Турция вече  Tired След малко отиваме на ЕЕГ  Praynig А понеже сме супер късметлии от вчера сме със сополи  ooooh! Tired Много неприятно, Роси знам какво ти е  Hug Не излизат тия пущини напред, ама само и вървят назад в гърлото и едвам диша милата  Tired Задавя се и повръща от време на време Sad Акото и на нас ни е зелено, но това е от настинката така че изобщо не му обръщам внимание  Tired Главна цел са смотаните сополи  ooooh!

# 623
  • София
сополите ги лекувам със сребърна вода или просто физиологичен разтвор, но вие си го знаете това  Peace

# 624
Здравейте,

така и не отидохме на лекар днес. По принцип имаме спешен център Превент, с който личната има договор, но не ми се рискуваше с някой   дежурен, или антибиотик щеше да изпише, или повече да ми изкара акала с някоя диагноза.
 Аз уж  не съм паника, но днес направо се побърках. Добре, че мъжт ми се прибра и ме успокои.         записах час в МЦ Детско здраве за петък и дотогава ще следя под лупа акитата.
Иначе Мади е видимо добре.Дори не и личи, че  и има нещо, което ме радва. С хремата  май напредваме, капя и физ. р-р и днес определено не диша  като вчера, доста чисто е нослето, пък и не кашла. Надявам се да сме ги овладели нещата и всичко да е било порай настинката.

Майче, мерси за идеята за статията с акитата, тогава не го гледах, но ето че се наложи. Поуспокоих се, че и диария няма детето. Днес има само 2 наакани памперса.
Ще видим какво ще излезе. Това да ти е болно детенцето може да срине една майка за секунди. Какво ли не ми мина през мозъка заради тази кръв, но е ясно, че трябва да се провери.

Смилянче, ти какво хомеопатично ползваш за бебка за хремата? Стискам ви палци за изследването днес Praynig

# 625
сополите ги лекувам със сребърна вода или просто физиологичен разтвор, но вие си го знаете това  Peace

Простете за въпроса, но как давате сребърната вода и от аптеките ли се купува?

# 626
  • Пловдив
Аз я слагам с капкомер - 3 капки във всяка ноздра. От аптеката се взима. Ето това взимам аз:

Съжалявам за лошата снимка, но само това намерих в нета. Избърсвам и с памуче очите сутрин и вечер - това на баткото. Peace

# 627
а,разреждаш ли я в вода?

# 628
Аз я слагам с капкомер - 3 капки във всяка ноздра. От аптеката се взима. Ето това взимам аз:

Съжалявам за лошата снимка, но само това намерих в нета. Избърсвам и с памуче очите сутрин и вечер - това на баткото. Peace
Katjushka сребърната вода не се ли разрежда ,аз сега слагам на баткото,но ми бяха дали една листовка на която пише ,че се разрежда

# 629
Етке, аз съм навита и за среща в Младост, надявам се и момичетата да искат!
MimiBo, ти искаш ли в Младост?
Казвайте кога  Hug

Благодаря на всички ви за милите пожелания  Hug

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 23:05 от Lorkaa

Общи условия

Активация на акаунт