И малчо беше много послушен. Като по чудо навсякъде минах много лесно и бързо и никъде не ме върнаха. От два дни по цял ден сме по улиците и нямам време да сготвя, изчистя - нищо
Утре като гледам пак ще сме навън И така като сме по улиците по цял ден как и кога да слагам бебо по корем, да му правя гимнастика или масаж
Мъча се в количката, ама не става много, и на него не му харесва там. Вечер пък е изморен, спи му се, яде му се и пак не става, мрънка, плаче, абе луда работа. Хем искам да е навън, на чист въздух, хем искам да се занимавам с него. Трябва да намеря някакъв начин да ги съчетая. Ако систъра се съгласи (т.е. ако успея да я навия) другата седмица може да съм с две деца. Увещавам я да ми остави племеницата (1г.8м.) за два-три дни и да отиде при мъжа си, който ще е в командировка в Бургас. Според нея ще ми е много трудно, ама на мен ми се иска да се пробвам, един вид репетиция
Малко акото ни е редичко, но педито ме предопреди за това като реакция от ваксината.
Ето
от мен, така съжалявам, че не мога да се включвам в срещите ви, но живот и здраве и това ще стане, само да не ме забравите.

6,200 и 60см 

Ако някой друг иска да се организираме пак телефона ми го има в пощата, а може и тук в темата.