Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 365
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мерси момичета,
Ще отида да си направя цветна снимка тези дни, дано не се чака много.
Звънях в майчин дом да си запиша час, но уви никой не ми вдига на рецепцията Sad

# 631
Zdraveite momi4eta,mnogo otdavna ne sym se poqvqvala i mi domy4nq za vas. Opitah se da pogledna statisyikata,za da vidq koi dokyde e stigna no ne q namerih a i mnogo ne me biva v izdirvaneto newsm78.Az stignah do 29 g.sedmica i ve4e znam cveta na ga6tite  Grinning 6te e rozav. Laughing
MNogo mi se iska da spodelq opita na edna moq priqtelka koqto ima 4etiri neuspe6ni opita v klinika Malinov,praviha i operaciq,prelivaha i nqkakvi banki za imunna sistema po 400lv. vsqka,ne i slojiha zadyrja6tata injekciq navreme i folikulite i se spukaha i t.n. Na neq i pisna i potyrsi klinika v dr. dyrjava izbra TURCIQ v klinikata davat 90% ospevaemost koeto mnogo me ozada4i,pri nas kakto znaete davat m/u 15-20%,drugoto koeto mi napravi mnogo dobro vpe4etlenie e  cenata okolo 4700lv. koeto vklu4va vsi4ko lekarstava, punkciq, transver
a tova napravo me razbi,ako pyrviqt opit e neuspe6en i re6ite da napravite vtori opit vyv  sy6tata klinika to pla6tate samo 20% ot cenata.
E tova e tq sega e tam i az i stiskam palci da ne se nalaga drug opit,4e i tq kato vsi4ki nas se my4i dostaty4no Peace

Ani дай по-подробна информация коя е точно клиниката, къде и как се записват там.
Честито за ровоите гащички... е и на мене ми е мечта, но мъжът ми иска друго  Laughing

# 632
Здравейте момичета и аз като доста други ви чета от няколко месеца възхищавам се на всяка една от вас за куража силите и търпението което имате.Може би съвсем скоро и аз ще се присъединя към вас с моите тревоги и очаквания.Номера ми от фонда е 9400 дано да го дочакам че досто долечно време ми се вижда.А докато си чакам ще ви чета дано не ми се сърдите но вие ме зареждате с много много оптимизъм.Желая на всички вас късмет в процедурите и щастлив финал.И дано по-скоро и аз се присъединя към вас...УСПЕХ НА ВСИЧКИ

# 633
Я да ви попитам - ако се захвана с тези процедури и трябва да пътувам до друг град за целта, колко време ще трявба да отсъставм от работа?

Всичко е много индивидуално  Peace ние, сме от Варна, а пътувахме до Плевен Peace
tani_07 наистина много сладък (позволих си и аз, да надникна в снимчиците  Embarassed) Жив и здрав да ти е, а за себе си пожелавам да изпитам и аз тази радост Praynig пожелавам я и на всички вас борбени момичета  Praynig
Деси  Hug и моят корем е така, мн често уцелваме някой кръвоносен съд, ама всичко си заслужава, нали знаеш, в името на нашата мечта  Praynig

# 634
Може ли някой да ми даде мнение за Майчин дом Варна.Благодаря ви предварително.

# 635
  • The QC to be!!!
Тани голям бонбон си имате, това е за него   love001 мн е сладък, а вие изглеждате като най-щастливите родители  Hug
Radity76  нищо не зн. но се надявам да се вкл някое от момичетата тук които са ходили там  Peace

# 636
Тани  Grinning Grinning прекрасен е ! Да ти е жив и здрав, да расте щастлив и безгрижен !  Hug  bouquet

# 637
Тани, страхотен е!  Hug

# 638
KiaraTiara, радвам се, че си се вслушала в съветите на момичетата за цветната снимка. Аз съм правила 2 пъти- 2006 г. и 2009 г. и нямаше разлика в диагнозата, запушени тръби.
Първата ми цв.снимка болеше колкото много болезнен мензис, втория път взех просто повече обезболяващо, май аулин и но шпа.
НО ТОВА КОЕТО ПОВЕЧЕ МЕ ЗАБОЛЯ СЛЕД ПЪРВАТА СНИМКА БЕШЕ САМАТА ДИАГНОЗА- БОЛЕШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЦИКЪЛ-добре че мъжът ми ме занесе довкъщи- бях разсипана тогава.
Така че, бъди силна и знай, че правиш всичко за положителен резултат.  stork-girl stork-boy preggo
Колкото по-подготвена си, толкова по-близо си!!!
Sharky, Късмет, стискам палци! EFP newsm30 newsm30 newsm30

# 639
Добро утро момичетааааа, я да ви питам ние ли казваме на ембриолога дали искаме ин-витро или икси или те сами преценяват? Питам защото при последната спермограма правена април месец в нея имаше само 5 или 6 броя годни сперматозоиди за оплождане, то от мен могат да извадят повече яйцеклетки от колкото той ще даде достатъчно сперматозоиди и щом са толкова малко да поискам икси или те сами ще преценят, при вас как е било?

# 640
  • Варна
bibka-bibibka, ембриолозите ще преценят, но при толкова малко сперматозоида няма как да не е ИКСИ.

Аз отдавна не съм писала тук, но моята процедура е почти към края си - в петък ми предстои трансфер на пети ден и голямото чакане след това. Извадиха ми 20 яйцеклетки и всички се оплодиха за наша огромна радост. Надяваме се да имаме и за замразяване. Бях по къс протокол със 150 ед. гонал на ден и цитротид от 6 ден. Оплождането беше ин витро.
Хубав и ползотворен ден на всички!

# 641
  • София
Amalleira, ама ти си отличничка бе! Браво на теб! Ако не е тайна, на колко си години? И в коя клиника? Стискам ти палци за успех сега, а пък тези от фризера да ги запазите след 2-3 години за братче/сестриче.  Peace

KiaraTiara, аз моята снимка я правих в Тина Киркова. Радвам се, че все пак се вслуша в съветите. Дано при снимката всичко е ОК. Желая ти успех занапред! А самата процедура не е страшна, трае 2 минути и не боли силно.

Перуника, наистина е индивидуално, зависи по какъв протокол ще си, с какъв блокаж, ако си по дълъг, дали ще можеш сама да си слагаш инжекциите или пък някой друг, за да не ходиш всеки ден до клиниката. Но обикновено самата стимулация е средно 10-14 дни, като прегледите не са всеки ден. Ако имаш още въпроси, питай. Стискам палци  Praynig

# 642
Amalleira waw!!! Наистина супер резултат. Пожелавам ти да е все така 100% и следващите 9 месеца и успешно завършване на бремеността с така желаните бебоци!  Hug

# 643
  • София
bibka-bibibka, това преценява лекарят. Нашият доктор беше категоричен, че при 4% по Крюгер няма да рискува с ин-витро, затова ще правим ИКСИ. Колко ви е Крюгер, правихте ли ДНК-фрагментация? Доколкото разбрах нещо от обясненията на доктора, при ин-витрото оставят сперматозоидите да действат сами, което във вашия случай ще е по-рисковано, отколкото ако направите ИКСИ. При кой лекар си?

Amalleira, страхотно!  Hug

Аз все повече се притеснявам за единствените ми два фоликула  Cry

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 11:17 от -=Деси=-

# 644
KiaraTiara гледай да звъниш сутринта,следобед там никой не вдига,пробвай на този телефон-029172224

Общи условия

Активация на акаунт