Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 372
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
KiaraTiara, от вратата за краката-инвитро не се прави!
Ако някъде се съгласят да ти направят процедурата без тези според теб излишни неща, то бягай и не се връщай повече там!!!
 Първо казвате -защо са ми толкова много изследвания, а след евентуален неуспех се питате , а не трябваше ли да направим това изследване, и другото, и другото....Тогава пък сте склонни да обвинявате лекарите, че не са ви ги предписали! Е, угодия няма! (последният ми абзац не е лично към теб, а към хора разсъждаващи по този начин)

# 601
  • София
KiaraTiara, аз чистосърдечно си признавам, че с първия ми опит постъпих като теб, предоверих се за докторите ... и горко съжалих. Не ми се преразказва, ако те интересува, влизаш ми във профила и ми четеш постовете отзад напред.

# 602
Zdraveite momi4eta,mnogo otdavna ne sym se poqvqvala i mi domy4nq za vas. Opitah se da pogledna statisyikata,za da vidq koi dokyde e stigna no ne q namerih a i mnogo ne me biva v izdirvaneto newsm78.Az stignah do 29 g.sedmica i ve4e znam cveta na ga6tite  Grinning 6te e rozav. Laughing
MNogo mi se iska da spodelq opita na edna moq priqtelka koqto ima 4etiri neuspe6ni opita v klinika Malinov,praviha i operaciq,prelivaha i nqkakvi banki za imunna sistema po 400lv. vsqka,ne i slojiha zadyrja6tata injekciq navreme i folikulite i se spukaha i t.n. Na neq i pisna i potyrsi klinika v dr. dyrjava izbra TURCIQ v klinikata davat 90% ospevaemost koeto mnogo me ozada4i,pri nas kakto znaete davat m/u 15-20%,drugoto koeto mi napravi mnogo dobro vpe4etlenie e  cenata okolo 4700lv. koeto vklu4va vsi4ko lekarstava, punkciq, transver
a tova napravo me razbi,ako pyrviqt opit e neuspe6en i re6ite da napravite vtori opit vyv  sy6tata klinika to pla6tate samo 20% ot cenata.
E tova e tq sega e tam i az i stiskam palci da ne se nalaga drug opit,4e i tq kato vsi4ki nas se my4i dostaty4no Peace

# 603
  • София
Ани, честит цвят на шортичките! Лека бременност до края и да ни покажеш малката принцеса!  Hug

# 604
  • Русе
Здравейте момичета,влизам за да ви пожелая на всяка една от вас да има моя късмет и от първия опит да има положителен резултат.
Ето и малко снимки от нашия сладур и дано всички вие скоро гушкате своите бебчета Praynig Hug
http://bgmamagrupa.snimka.bg/baby/malkiya-sladur-bobi.542623
Бих искала и да ви благодаря още веднъж за подкрепата която ми оказвахте по време на процедурата ,през бременноста и до сега   bouquet

# 605
  • София
Тани, иска ни парола линка ти?

# 606
  • The QC to be!!!
Ани ЧЕСТИТИ ви розово чортички  Hug Мерси, че намина и незабрави да ни кажеш   bouquet Успех на твойта приятелка и непременно намини да кажеш как е протекло и коя е клиниката  Naughty

Еййййййййййй Тани, не можем да ги видим снимките  Crossing Arms Тъкмо си изтрих очите да мога да виждам по добре и опаааааа иска парола, ми не я знам  Blush

Пинооо  Hug успокой топката, ей го на къде е Януари, ще минат празниците и вълненията по тях мн. бързо и тогаз само на късмет. А до тогава по лежарно го карай  Peace

# 607
  • София
Ани,честити ви розови шортички  Hug И ще чакам с нетърпение да споделиш за положителния резултат на твоята приятелка,ако не тук,в темата за Истамбул,че и ние сме там следващата година  Tired
Танииии, влизам,влизам, а бебчо засекретен  Sad

# 608
здравейте четави отдавна и много ви се възхищавам и на мен ми предстои инвитро ние сме одобрени по фонда с мъжки фактор моите изследвания са от преди една година и дори малко са се по изгубили сега си направих Цветна снимка хормони 3 ден от цикала спермограма можели дами каже те сега какво следва кога ще започне вече съществената част че много се притеснпвам Sad

# 609
  • София
Ани, благодаря, че се отби да споделиш хубавата новина - девойка ще е значи Heart Eyes Лека бременност до края!

Mi6a76, сега носиш заповедта в клиниката и там ще ти кажат как продължавате, по какъв протокол. Не се притеснявай, не е страшно, успех!  Peace

# 610
Здравейте банда, аз рядко пиша но сега ще започна по честичко. В петък започвам с блокажа и сме по мъжки фактор, избрахме си Олимед във Варна, а ние сме от Русе как ще се пътува през ден като почне стимулацията до там и обратно направо незнам, няма да имам възможност да си пусна отпуска ooooh!. Къде се инжектира този лукрин? Едно боцване ли е, боли ли, ужас изпиткам към иглите как ще я карам незнам.

# 611
Ани, честита бременност и от мен   bouquet Лека и безпроблемна до края!
Тани, дай паролка да го видим твоят палавник  Party

Аз след малко отивам за пореден път до болницата на тонове, след което знам, че ще ми кажат всичко е ОК, ела в четвъртък пак Mr. Green

Успех на всички!  Peace

# 612
Момичета успех!

Бибка, исках само да ти кажа, че до моя опит ИКСИ, най-голмия ми страх винаги са били инжекции, игри и пр...Но желанието ми беше толкова силно, а и нетърпението ...че даже от 3-тата инжекция започнах сама да си ги бия и така до към 3-4 месец от бременността ми...Когато доктора ми каза , че почваме с инжекциите, направо почувствах че ще литна...толкова дълго бях чакала...Не се притеснявай, никоя  не ми е причинила болка, нямах грам странични реакции и мога да кажа, че по време на стимулацията съм се чувствала най-щастлива...Просто знаех, че наближава мига , в който ще имам бебе...Не докосвах земята, когато вървях и не спирах да се усмихвам...Знаех, че на Коледа ще съм бременна...Така и стана...Имай вяра и бъди силна...Ще успееш! Желая го на всички, на които предстои Praynig

# 613
Здравейте мили момичета, настоящи и бъдещи мами  Praynig
Да се пъхна и аз, при вас ... ако може  Peace
Аз, очаквам днес или утре обаждане от ембриоложките, да ми кажат, дали и колко яйчица са качествени Praynig (имаме 10 от вчера) и дали и колко са се оплпдили  Praynig и кога евентуално ще е трансфера  Heart Eyes стискайте ми палци  Peace новните да са хубави  Praynig
На всички ви желая сбъдване на съкровената мечта  Praynig мечтата за дете!

п.п и мен, като Бибка, ме е страх ужасно много от инжекции  Rolling Eyes тъкмо си помислих, че те вече свършиха  Rolling Eyes и доки вчера ми даде 2 кутии отново с инжекции Фраксипарин  Peace
Тях, отново трябва да поставям в корема (който вече ми е като решето  Rolling Eyes) и всяка сутрин, а вечер през ден, да редувам приема на аспирин протект заедно със вс останали витамини, лекарства и пр , но знаете ли, на всичко съм готова, само и само да сбъдна мечтата си и да гушна своята рожба, така мечтана, така желана  Praynig

# 614
desdemona за фраксипарина можеш да редуваш корем, ръце, вътрешната страна на бедрата.

Общи условия

Активация на акаунт