Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 367
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен.
Тани, страхотен сладур си имате, да ви е жив и здрав.
Нямаше как да пиша и за това сега се включвам. Моя трансфер беше в понеделник, върнаха ми 3 броя /иначе след стимулацията извадиха 17 от които 2 бяха кухи, оплодиха се 6 ИКСИ, но 2 спряха да се развиват и останаха 4 от които 3 ми върнаха/ и така сега си чакаме.
Честито на успелите и стискам палци, на които са в процедура  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.

# 646
Здравейте момичета, аз да кажа, че вече напредвам с дните ( днес ми е 11 ден след трансфер). Стоя и си чакам. Чета тука че евентуално когато се закрепва ембриона има леко кръвотечение, при мен такова нещо е нямало, това значи, ли че нищо не е станало? Иначе ям като луда, все съм гладна, гърдите ту ме болят, ту не и с кръста съм така, вече не знам какво да си мисля. В петък мисля да си направя тест, че до 02.11 не знам как ще издържа (предполагам , че трябва да отчете резултат), въпреки, че повечето дни се изтъркулиха. Дано да е станало, но понеже ми е за първи път и не знам имам ли някакви симптоми или не.Мого се надявам да ви се похваля с добри резултати Praynig Praynig Praynig Praynig

За бебока малък----да е жив и здрав и много да радва мама и тате Hug Hug Hug

# 647
  • Русе
Заиче и аз нямах никакви признаци пък вече си гушкам бебчо така че започвай да разглеждаш бебешките колички и креватчета и само положителни мисли

# 648
  • Малта
Привет записвам се и ТУК, за да следя информацията!

УСПЕХ на всички дами, пожелавам ви късмет он все сърце  Praynig  Hug

# 649
  • Варна
Здравейте Grinning
Благодаря Ви много за подкрепата!
Zazzy , не е тайна разбира се - на 29 години съм все още, януари ще направя 30. Първи опит ми е, тубарен фактор, мъжът ми е с нормална спермограма, клиниката е АГ Варна, д-р Александров ме следеше по време на стимулацията и той ще ми прави трансфера, а доц. Маркова ми прави пункцията.
На всички, които са в процедура или им предстои - желая ви успех от все сърце!

# 650
  • София
Amalleira, благодаря за отговора. много ти се радвам, да знаеш!

Зайче
, изобщо не е задължително да има прокървяване при имплантацията. А пък за симптоми е рано още. Стискам палци за положителен тест  Praynig

pepa_25, желая ти успех и бебешки рев след 9 месеца Heart Eyes

Деси, моля се за твоите две фоликулчета - да пораснат и да са пълни, а и други да започнат да се развиват  Praynig Дръж ни в течение, моля

# 651
  • София
Тани, невероятен е малкия Боби, нека винаги да носи такова щастие във вашия дом. Вижда се от снимките колко безкрайно щастливи и развълнувани от срещата с него сте и и двамата с таткото  Hug
Тук има доста нови момичета, на които им предстои тест, стискам ви палци и чакам добрите новини

# 652
  • София
pepa_25, стискаме палци скоро да се похвалиш с точици  Praynig Тази година е много бебеносна  Simple Smile

zai4e_86, мнооого хубави симптоми  Hug,  чакаме да се похвалиш с две чертички  Hug Бих ти препоръчала да си купиш "Престо", на мен и при двете бременности (неуспешни, за съжаление  Sad ) ми отчете положителен резултат на 5-тия ден след овулацията, докато "Шуър чек" си мълча до първия ден на закъснението.

Zazzy, благодаря ти много!  Hug В петък съм на преглед, ще пиша веднага щом се върна

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 17:32 от -=Деси=-

# 653
здравейте имали някой който е при док.Стаменов че ми изписа едни лекарства и аз направих глупоста да не ги вземаа от там а от каде то съм а тука немогат да му разчетът какво е написал и незнам какво да правя

# 654
  • София
здравейте имали някой който е при док.Стаменов че ми изписа едни лекарства и аз направих глупоста да не ги вземаа от там а от каде то съм а тука немогат да му разчетът какво е написал и незнам какво да правя
Какво разчиташ?
За какво ти ги е изписал?

# 655
NAC аминокиселини предполагам  Simple Smile. Някои жени си ги купуват от Фитнес магазини.

# 656
Деси ние с 3% по крюгер и ще сме в Олимед Варна.

# 657
ами аз разчитам това '' Metotgamn......'' или ''Mefofogamn....." нещо такова каза че миго изписва за пре4истване на яй4ници или трабити защото след цветната снимка едната е леко запушена пропуска но е леко запушена иначе вси4ко друго мие добре даже на моя мъж и спермограматаму е по добра от предния път ние сме с мъжки фактор

# 658
ами аз разчитам това '' Metotgamn......'' или ''Mefofogamn....." нещо такова каза че миго изписва за пре4истване на яй4ници или трабити защото след цветната снимка едната е леко запушена пропуска но е леко запушена иначе вси4ко друго мие добре даже на моя мъж и спермограматаму е по добра от предния път ние сме с мъжки фактор
Моля те, използвай главни букви, пунктуация и т.н.!

# 659
  • Плевен
Mi6a76 , да не би да е Метфогама. Аз пия метфогама 500 лтова лекарство е за диабет тип 2, но ние го пием за по-добро качество на яйцеклетките.

Момичета, да ви се оплача. Вчера бях на преглед и Е2 ми беше 350, при прегледа и УЗИ се оказа, че имам задържан фоликул. Аз от 6 месеца пия противозачатъчни с надеждата от следващият месец да започна. От къде ли се взе този фоликул?!Следващият месец док ме вика на 2 ден от МЦ май ще съм по къс протокол. Декапептила, който си бих до този момент ще трябва да си го доплатя - 21 ампули отиват напразно...

Общи условия

Активация на акаунт