Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 360
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ами аз разчитам това '' Metotgamn......'' или ''Mefofogamn....." нещо такова каза че миго изписва за пре4истване на яй4ници или трабити защото след цветната снимка едната е леко запушена пропуска но е леко запушена иначе вси4ко друго мие добре даже на моя мъж и спермограматаму е по добра от предния път ние сме с мъжки фактор
МЕТФОГАММА е лекарството.
Дано да разчетат поне дозировката, ако не успеят бих те посъветвала да звъннеш на спешния телефон да уточниш.

# 661
Аз си знам дозировката.Той доктора ми яка-за кога и как да го пия

# 662
Добро утро момичета, аз тая сутрин  реших да си направя тест, че като знам, че имам вкъщи и не  меможах да се сдържа. Днеска ми е 12-ти ден от трансфера и теста ми отчете отрицателен резултат. Стана ми кофти за момент, но се надъхах че имам още 5 дена до официалния и се запасих пак с надежда. Но все пак ме гложди дали  има ли вероятност теста да е отчет реален резултат. И и ма ли шанс в тези 5 дена резултата да се промени? Знам , че няма как някои да знае, защото това това си е Божа работа, но ........ нали ме разбирате. Благодаря ви, че ме изслушахте. И Благодаря на всички момичета,които ми вдъхват сила и кураж Hug Hug Hug  bouquet

# 663
Аз пропускам месеца. Измериха ми чудовищно FSH - над 21 % и просто няма как. Минавам в режим "почивка" - диета, гимнастика и "тихи занимания".

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 09:38 от Penkailieva

# 664
  • София
Добро утро момичета, аз тая сутрин  реших да си направя тест, че като знам, че имам вкъщи и не  не можах да се сдържа. Днеска ми е 12-ти ден от трансфера и теста ми отчете отрицателен резултат. Стана ми кофти за момент, но се надъхах че имам още 5 дена до официалния и се запасих пак с надежда. Но все пак ме гложди дали  има ли вероятност теста да е отчет реален резултат. И и ма ли шанс в тези 5 дена резултата да се промени? Знам , че няма как някои да знае, защото това това си е Божа работа, но ........ нали ме разбирате. Благодаря ви, че ме изслушахте. И Благодаря на всички момичета,които ми вдъхват сила и кураж Hug Hug Hug  bouquet

Зайче, пикливите тестове не винаги отчитат коректно, понеже много зависят от концентрацията на хормона в урината, както и от собствената си чувствителност (разни марки - разна чувствителност...). Ако толкова нямаш търпение, пусни кръвен, но на пиклив тест вяра нямай (освен ако не е с две чертички).

# 665
Зайче, аз на припикан тест вяра нямам...На мен ми показа една блеееда черта като бях в 6-7 г.с., ако не и по-късно.И понеже съм чакала да видя тези две черти, знаех че съм си категорично бременна, но въпреки това си го направих, че да си го нося винаги в мен...На 10-ти ден ЧХГ ми беше 10,18...нещо такова...По-късно ми се е имплантирал и затова. И при теб може да е така. Стискам палци и запази спокойствие.

# 666
  • София
Зайче,понякога е възможно да не е верен,при много ниски стойности на ЧХГ-едните го хващат на 25,други на 50-при тези стойности има много,много бледа втора чертичка. На мен ми е показвал на осми и на десети ден,но при доста високи стойности на кръвния,след това . Ако си с 12-20 /което си е,иначе,положителен/ няма да покаже. Но и аз,като Шарки мсиля,че вместо да си измъчваш психиката,вече можеш да си пуснеш кръвния-той не греши  Praynig  Hug

# 667
  • София
Penkailieva, а предните пъти какви са били стойностите на ФСХ? И какво каза докторът сега? Какво препоръча, за колко време?

Снежинка, не се ядосвай за декапептила. Обаче за този задържан фоликул..... и на мен ми е странно, при положение, че 6 месеца си на противозачатъчни. Дано следващия месец стартирате и дано късият протокол е удачен за теб!  Praynig

Зайче, само не си вкарвай черни мисли в главата. То затова не е препоръчително да се правят такива ранни пикливи тестове, щото са не-надеждни на този етап. Ние продължаваме да ти стискаме палци  Praynig

# 668
Sharky43, ivu6a, Hrisi и аз не вярвам на тях, ама пусто тъпо лубопитство.
Hrisi, Благодаря ти много за изчерпателния отговор Hug  bouquet. Трябва да стане, мисля положително, около мен има само позитивни  хора. Няма да се отказвам до последно. Надеждата ми ще умре последна.
Zazzy  благодаря за палците. Hug
 Искам всички момичета  да са с две чертички Praynig

# 669
Sharky43, ivu6a, Hrisi и аз не вярвам на тях, ама пусто тъпо лубопитство.
Hrisi, Благодаря ти много за изчерпателния отговор Hug  bouquet. Трябва да стане, мисля положително, около мен има само позитивни  хора. Няма да се отказвам до последно. Надеждата ми ще умре последна.
Zazzy  благодаря за палците. Hug
 Искам всички момичета  да са с две чертички Praynig

Зайче, стискам ти палци миличка, много е трудно знам, но да се отчаеш винаги можеш Rolling Eyes  сега запази спокойствие и мисли позитивно и направи, както те посъветваха и момичетата  Peace
Чакаме хубавите новини!
Шарки .. ти почивай сега  Peace и след пункцията да се отчетеш ... с теб сме ...  Praynig

# 670
ТАТ И МАТ  или АНТИ ТПО са ми в пъти над нормата. /в  норма до 30 ,те са над 350/
За пореден път  тези месеци ми казва  ендокриноложката ,4е нямат отношение към забременяване , износване и др.
Те отговарят дали се унищожавала жлезата или нещо от сорта. Confused
Как е при вас ?

ТАТ и МАТ имат и то голямо отношение към износването на бременноста.Аз съм със високо ТАТ и правих 4 вливания при предното си инвитро/успешно/ в Малинов.Сега за предстоящото имуноложките ми предписаха освен вливките и Медрол само заради ТАТ.Затова че не мисля че е безобидно.

# 671
  • София
Тани страхотни сте  Heart Eyes Да ви е жив и здрав мъника  Hug

Момичета успех на всички в процедура и от мен  Praynig

# 672
Да ви се отчета и аз. на 15 ми беше трансфера. Днес си направих тест - резултата е положителен EFP
Дано и док каже така

УСПЕХ на всички дами  1crib

# 673
Да ви се отчета и аз. на 15 ми беше трансфера. Днес си направих тест - резултата е положителен EFP
Дано и док каже така

УСПЕХ на всички дами  1crib

честито и леки 9 месеца. Hug
дай боже всеки му  Praynig

# 674
  • София
mariy, тихичко честито. Дано ти предстоят най-щастливите 9 месеца!  Heart Eyes А какъв тест прави, кръвен ли?

Общи условия

Активация на акаунт