Любители на кучета-15

• 94 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Cофия
RS, моят булдог е изключително недружелюбен към други мъжки кучета и те към него.
Направо не мога да го водя из града защото го нападат и той ги напада,
извеждаме го на безлюдни места .
Твоят така ли прави ?

Ами не, не е агресивен, поне за сега  Peace
Само се опитва да ги "качва" .  Mr. Green
Имаме кокер на къщата, играят си без проблеми, по цял ден тичат.
Случва се да се сбият, но става например като си дойда от работа и погаля първо Айк, кокера ревнува и се бута да го галя и него, тогава Айк го напада, ама с такава злоба, че чак космите на гърба му настръхват   Mr. Green Звяр  Mr. Green
Но му се карам много, гледам да го корегирам Peace
Виж към хора е друго - има някои дето не ги отчита, но има някои които така ги лае, че едвам го удържам..

# 136
  • Враца
ама по улиците ли ги лае ???
моят по улиците е дружелюбен към всички,
но в къщи пуска хора които познава от бебе,
към другите е агресивен  ooooh!

# 137
  • Плевен
Само да ви покажа как момичетата седяха около мен снощи като имах температура и не можех да стана от леглото
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs656.snc4/61653_139 … 4471_245049_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs336.ash2/61653_139 … 472_2673365_n.jpg

Лек ден

# 138
Оххх,сладурчетата те! Heart Eyes
Как се грижат и бдят над теб!  Hug
За пореден път ще го кажа...Няма такава чиста и безкористна любов като любовта на куче към стопанина! Flutter

# 139
Snarky Chimpfanny, ми какво се жалваш, подредило е момичето, според нейните си разбирания hahaha Joy. Явно е хала, но и тя ще кротне...има, няма след още две години Mr. Green Laughing. Шегата настрана, напълно те разбирам, овчарката ми беше такова хиперактивно куче. И те са пазлични характери като хората, дори и от една порода, едни са бесни, други кротки, трети страхливи или агресивни. Само да те предупредя да не разчиташ много, че затворените врати ще я спират още дълго, да не влиза в стаите. Всеки момент ще се научи на натиска дръжките и да ги отваря. Дано имаш ключове, ако нямаш си направи по най- бързия начин. Hug Единственото, което до някъде помага за такова куче е много движение и тренировки. Даже най-добрата комбинация е първо половин час тренировка и после игра. Хем ще се дисциплинирате, хем тя ще я изтощена.

havaiskoto_dupe , твоите момичета са един път  bouquet. Много ми се искаше да си взема и аз женско кученце, след две мъжки, но не успяхме да си харесаме. Все ми се струва, че женските са по-послушни и всеотдайни.

# 140
  • Плевен
Абе за послушни...не са толкова Simple Smile Сега наблюдаваме следната тенденция ,малката не се е научила да ака само навъни като го прави сутрин,голямата вместо да си стиска както го правеше преди ака и тя...Направо е лудница Simple Smile Ама е забавно .А и те си играят доста.Има го и това ,че като галиш единия не може да не галиш другия.Вчера обаче като се сгушиха при мен направо много хубаво ми стана. Hug  bouquet

# 141
Абе за послушни...не са толкова Simple Smile Сега наблюдаваме следната тенденция ,малката не се е научила да ака само навъни като го прави сутрин,голямата вместо да си стиска както го правеше преди ака и тя...Направо е лудница Simple Smile Ама е забавно .А и те си играят доста.Има го и това ,че като галиш единия не може да не галиш другия.Вчера обаче като се сгушиха при мен направо много хубаво ми стана. Hug  bouquet
Прекрасни са! Heart Eyes

# 142
flambe Моята и вратите не я спират.Драска ги с нокти ...  Laughing голямо идиотче е ! Joy

# 143
Точно това имах в предвид и аз. Един път им трябва по случайност на натиснат дръжката при скачане по вратата и готова е работата. Пък и е толкова интересно в тая забранена територия ooooh!. Дребния още не се е научил, ама той си е послушко. Двамата предишни тоя трик го усвоиха на няколко месеца Hug

# 144
  • Плевен
Нашата голямата беше почнала да се научава в квартирата,ама сега в къщата по нестава така.

# 145
havaiskoto_dupe :Големи сладурани са! Hug Как и двете са се загрижили з атеб!  Hug
Оо това с вратите ми е до болка позната история! Laughing
Приятен ден!   bouquet

# 146
  • Варна
havaiskoto_dupe, много, много са сладички. Дано  и ти днес си по-добре.

Snarky Chimpfanny, страшна картина. Явно е имала много време да подрежда по неин вкус. Добре, че само една кнега е станала зян

# 147
Хавайско дупе , големи са сладури и двечките. Показват ти благодарността и обичта си по този начин  Heart Eyes .

Моята луда глава Сара прави по същият начин само, че всеки път когато някой лежи или спи, тя се чувства длъжна да е до него  Mr. Green .
А с детето е голяма скица. Като стана аз, става и тя (Сара спи при нас в леглото  Blush ) , застава пред вратата на стаяна на детето и започва да скимти, за да я пусна. Преди се хвърляше в безтегловност в леглото върху Стела уж да спи при нея, но я събуждаше (хубаво,че дори не й прави впечатление) и след 1,2 изядени шамара по дупето вече първо ме поглежда, скоква на леглото по възможно най-внимателният и нестряскащ начин и се промъъъква тихомълком при детето, като внимава дори да не й настъпи кракът, обръща се към мен, за да й кажа "Брааааво "  Laughing Laughing ...абе големи са образи.

А, като стана въпрос, колко добродушни и съчувстващи могат да са кучетата се сетих за моята Миша - беше смеска от чао-чао/ротвайлер (да почива  в мир душичката  Flowers Rose ) ... та си имаше  другарче на име Лъки, нея я прибрах от пътя. Двете бяха неразделни в игрите, но Лъкито ми беше много луда глава е все гонеше колите и веднъж я блъснаха и й се изкълчи единият крак.
Отивам на другият ден да ги храня и какво да видя и Миша куца със същият крак  Shocked . Притесних се, помислих че и нея са блъснали, но след малко, когато двете се отдалечиха наша Миша забрави, че куца  hahaha . Всеки път, когато другото куче се доближаваше към нея и тя започваше да куца ту с единият, ту с другият крак  Joy Joy .
Това не бях го виждала никога и не предполагах, че може да са толкова състрадателни и един към друг.

# 148
  • Враца
Искам някой да ми подари женско булдоче , защото ние си купихме и женско и беше болно и почина .
Сега Фрейчо си няма дама Sad

Преди малко намерихме една обява , че се продава женско на 6 м , на символична цена от 100 лв и веднага се обадихме, но беше продадедно ..  Cry

# 149
Здравейте момичета,

Нашето куче също много бързо научава всичко, което иска ( подчертавам).
Побъркала ни е. Сутрин усеща кога излизам и нищо не може да я излъже да остане вътре.
Иначе като сме си вкъщи, не иска навън.  Crazy
... като цяло е много своенравна.
Ние искаме от нея да усвои само една команда " ТУК" и като роботче да я изпълнява.
Проблемът е, че когато се отвори портата към улицата, за да излезе колата, тя използва намалението и веднага излиза на улицата. Ако съм опитала да я задържа вътре, не става, защото е хитра и се усеща какво следва. Освен това идеално разбира дали излизам пеша, с колело или с кола и по това се втурва да дърпа оградата да идва с мен.. и винаги намира пролука. После не мога пък да я хвана да се прибере...  Confused Защото не идва, като я викаш!
Днес половин час мъжа ми я е викал, накрая я е поступал.. Не че нещо разбра, обаче.
Опитвах команда да уча както е описано с лакомство. Обаче тя не го иска, защото разбира, че нещо я учиш не приближава. Никакъв интерес към манджата, когато реши, че няма да дойде, не идва.

Посъветвайте ме какво да правим...

Общи условия

Активация на акаунт