Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за управление на гризането на кучето?
Кои са някои от породите, които се считат за мързеливи и тромави?
Какви са впечатленията от малките пинчерчета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за управление на гризането на кучето?
Някои съвети за управление на гризането на кучето включват осигуряване на разнообразие от играчки, предотвратяване на скуката и ограничаване на достъпа до определени зони в дома. Освен това е важно да осигурите специални играчки за облекчаване на болката при растеж на зъбите и да избягвате гризането поради скука. Също така е от решаващо значение да защитите ценните предмети и да предложите алтернативи за дъвчене, като играчки и костюми.
-
Кои са някои от породите, които се считат за мързеливи и тромави?
-
Какви са впечатленията от малките пинчерчета?
-
Какви са впечатленията от йоркширските териери?
-
Какво е препоръчителното решение за куче с епилептоидни припадъци?
Някой има половин рожден ден, друг цял... аз не успях да ви догоня... имам си малко работа, та после ще се включа да честитя празниците на всички празнуващи.

Да ѝ се чуди човек като искаше да забранява породи какво точно аджеба щеше да ми забрани - дали да го притежавам, дали да го отглеждам, или какво 
А каква миризма! Нямам думи! Направо й завидях

Навън е някаква хуна, държи се абсолютно неадекватно. Иска да се радва на всички хора, и ако я пусна търчи към тях, та вече много рядко я пускам.
За памперса и ходенето на него ще си помълча още, ще се похваля когато мине мноооого време. 
Върти, суче, и все там се катери. И като легне и ме гледа като "лакирано врабче", ни лук яла, ни лук мирисала. 

Днес сме сами и ще падне игра.