Любители на кучета-15

• 94 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
matze, много хубав модел , и дъждобрана много хубав  Hug

lina-mm, чудесно кученце си имате  Simple Smile

Raffaella Sanzio, ние ходим в клиника Анимо зад кино Септември , но така и не научих името на вета , той Рошко от там е купен и си ни познават от бебе .

viv_pl, надявам се кучо да се оправи много скоро  Praynig Praynig Praynig

а сега малко снимки от слебедната дрямка на Рошан  bowuu

# 676
Много гушки на всички болни кученца бързичко да оздравяват и добре дошли на новите кученца . Hug
Много време не съм писала но наминавам да следя как са сладурите ви .
Днес бях на работа и съпруга ми води Сарка на контролен преглед от гъбичките се отървахме но се оказа че от последната противогъбична ваксина има реакция и на мястото където са я били има абцес мястото е зачервено и подуто стои като бучка .Лекарката казала че Сарка е четвъртото куче с такава реакция сложила е антибиотик дала е някакви хапченца ще ги пием всеки ден почистила е и зъбките  и в сряда сме на контрола.Много съм доволна от Петнила който и дадоха да пие за козинката отвори и се и голям апетит ще трябва пак да ограничаваме яденето че ще се търкаля милата .
http://gilia.snimka.bg/animals/sara-2010.527314.20200411
Така спи и нашата глезла  :lol:mmmshushy80  много е сладък Рошанчо

# 677
Записвам се в сладката темичка  Hug

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 23:34 от Shushino

# 678
mmm..., много сладък този Рошан. Ама много.
arcana, ти сега ме вкара в поредния сериал. Аз 'щото все в сериали участвам. Задължително ли хващат глисти ако не се обезпаразитяват редовно? И яйцата им не са ли толкова опасни, колкото и възрастните паразити? Уфф, и като знам, че е ламя и камак ако хвърля ще го изяде пък защото така ми е трудно да му давам Дронтал-а. ooooh! Като беше малък беше шматка и успявах да му го натикам в устата, ама сега е ужасен. Пък кокали троши, толова му е яка захапката. Mr. Green
viv_pl, много сили и търпение ти желая. Дано малкия сладур се закрепи доколкото това е възможно.

# 679
  • София
Здравейте, от тази сутрин Виктор е със страхотно раздразнен стомах, невероятна диария, тече горкото отвратително. Аз докато стана сутринта и разбера, децата го нахранили...
Спряхме после яденето, почнахме чай, хидрасек, нищо не помага...тече ....мирише...Иначе жизнен, играе, скача, гладен..
Преди малко както си седеше до мен и повърна  Sick огромно парче косми и конци от въжето, с което си играе, оформено като салам  Shocked не можах да повярвам как го изкара, ужас, представям си какво му е било в стомаха....сега се кротна и си спи блаженно.
Мисля, че проблема са били тези гадости от въжето. Повече няма да ми мине през ума да му купя такова, нищо че се забавлява страхотно с него. Гумените играчки вече също ме притесняват, разръфва ги и ги прави на парчета, които по същия начин може би гълта.
Имали ли сте подобни проблеми?

# 680
viv_pl кога я изкарахте тази паравироза?На нас ни дадоха специална храна /диетична /на Роял канин..,да се захраним и известно време да сме на нея.Мойта хубавица отказа да я яде в началото та в чудо се видях.Тогава говорих с докторите казаха ,че може да я мешам с варено пилешко и ориз.Пилешкото да е филе всмисъл да не е мазно.Та така се оправих започна да хапва.Вече близо 6 дена си е вкъщи и  все още се захранваме яде по малко но на по-често.Диарията и спря 2-3 дена след като ни изписаха.Слава богу върви на добре.В понеделник сме на контролен преглед.Ще видим какво ще ни кажат.

# 681
А6, моя хулиганин ядеше куклите на детето, неговите си играчки много ги пази. Честно казано изял е около 3 кукли (преди да го хвана), но проблем не е имало. Намирам разни части в акото.
epson, и твоето куче ли е имало парвовироза?

# 682
да и моето.изкара я много тежко,но се справи душичката.

# 683
  • София
Ето малко материал от днешната разходка Simple Smile Отдавна се канех да взема фотоапарата Simple Smile

Тук гоним гълъби  Grinning Grinning Grinning

# 684
ex, ма много сте сладурести и зеленото много ви отива

# 685
Raffaella Sanzio, не са толова опасни яйцата колкото зрелите гадини. Идеята на редовното обезпаразитяване е да се изтрепят яйцата още, т. е. да се спре цикъла на развитие при евентуално опаразитяване. Съвсем не искам да кажа, че куч се опаразитява ежемесечно, затова казвам да подходиш по-спокойно.

epson, радвам се, че новините са добри! Браво на детето!

A6, добре сте се подредили, няма що! Дано мине бързо!

# 686
  • София
Vitaminka, снимките са страхотни, както винаги де, кучето е много сладко и фотогенично. Simple Smile

arcana, да...всичко вече спря и приключи с изкарването на огромното парче косми и конци. Коремът му е празен, хлътнал и много жалък. Впредвид раздразнението на стомаха започнахме да даваме храна по малко, за днес се е отчел с поофермена купчинка. Поздрави на всички.

# 687
  • Плевен
epson, преди три седмици малкият ми ротвайлер се разболя. Една седмица го лекуваха в клиника, беше се поуправил милия, започна да се храни добре и да наддава - останал е кожа и кокали...и така една седмица, сега пак се влоши Cry Cry Cry и на нас ни дадоха лечебна суха храна, но Арон отказва да я яде, сега му варя пилешко месо и ориз. Яде месото но ориза не иска, той не е повръщал само разтройство има, от утре сигурно пак ще е на антибиотик и системи. Можете ли да ми кажете какви мерки да взема, да не се зарази и голямата и има ли такава опасност ? Айра е на година и 2 месеца. По принцип са разделени и не се виждат много, но все пак ме е страх.

# 688
viv_pl, най-рискова е групата до 12 месеца, зависи дали и как е следван имунизацонния план. Обаче ротвайлерът има проблем с парвовирозата. Не ги събирай (силно се надявам това да не ти доката главоболия със социализацията после). Парвовирусът е изключително устойчив към всичко, в т. ч. към белина и, ако щеш вярвай, към формалин. Все пак възможно максимална дезинфекция. Урината все още е заразна, както ти и семейството ти, така че никакви контакти с други кучета.
Ако се стигне до нов антибиотик и вливания, не се дърпай. Последици ще има, въпросът е пораженията да не са много големи и да не възникнат допълнителни усложнения.Пробвай да разкисваш гранулата ... де да знам. Пробвай нещо домашно приготвено с месо, накълцани зеленчуци. Ако яде, добави и гранула .... пасирай ако трябва, храни насила със спринцовка ... наистина не знам.
Ще чакам новини да знаеш!

# 689
viv_pl и аз имам още едно куче,но то е на 12 г. казаха ,че ако е ваксинирано няма проблем.нямало възможност да го хване паравироза,но пък имало опасност от това да хване друг вирус.Било е  опасно само за малките кучета.Относно яденето изрично ни забраниха да яде само ориз и пилешко.Задължително да хапва и от лечебната храна .Утре сме на контролен ще пиша какво са ни казали.Излезе и една подкожна бучка под мишницата,не я знам каква е и откакво се е появила.Надявам се да не е нещо лошо,че вече няма да издържа.
PS пробвай и с Роял канин консерва пак имала същият ефект.Ние имаме и от двете -редувам ги

Общи условия

Активация на акаунт