Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за управление на гризането на кучето?
Кои са някои от породите, които се считат за мързеливи и тромави?
Какви са впечатленията от малките пинчерчета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за управление на гризането на кучето?
Някои съвети за управление на гризането на кучето включват осигуряване на разнообразие от играчки, предотвратяване на скуката и ограничаване на достъпа до определени зони в дома. Освен това е важно да осигурите специални играчки за облекчаване на болката при растеж на зъбите и да избягвате гризането поради скука. Също така е от решаващо значение да защитите ценните предмети и да предложите алтернативи за дъвчене, като играчки и костюми.
-
Кои са някои от породите, които се считат за мързеливи и тромави?
-
Какви са впечатленията от малките пинчерчета?
-
Какви са впечатленията от йоркширските териери?
-
Какво е препоръчителното решение за куче с епилептоидни припадъци?

не съм аз,може би ерота...Не съм сигурна.Аз пуснах темата просто да не ни заключат.
да не ви изгубя следите 

Вонеше на......
Не ми се иска да храня кучетата пред входа - първо, страх ме е от тях, второ - няма да можем да излизаме на разходка като се залепят за нас. А нямаме други познати с куче. Освен да я хвърлям на котките през нощта
тежим 1.730кг