Любители на кучета-15

• 94 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
mmmshushy80, лошо. Поне беше подготвена.
... Вариантите за понатам са след 1 годинка да го водим на ехограф на всеки 5-6 месеца за да следим да не станат на тумори ...

Това е изключително НЕУМЕСТНО и НЕНУЖНО (да не говорим, че не е за без пари). Имате само една опция - операция. Тъканта с ехо или без ще си загние рано или късно. Много важно, че ехото ще потвърди наличието на последици от неизваждането на тестисите. Ехото няма да елиминира необходимостта от операция.
Бих обмислила да спестя на дребосъчето излишните процедури, че и болки.

# 76
  • София
mmmshushy80, аз ти бях писала и в предишната темичка - при дребните породи тестисите могат да паднат и до 1 годинка, така че изчакайте още малко. Иначе съм съгласна с arcana - изобщо не рискувайте здравето на мъника.

Целувки от нас с Джеси.

A6, определено вече не е бебе, а младеж  Simple Smile Hug

didims, мноого е сладка!  Hug

10 c's, добре си почивате  Grinning Ние не заставаме мирни нито за секунда  Sad

Ние след 3 дни ставаме на 6 месеца, а все още не ни падат зъбките, май ще бъдем "акула"  Mr. Green. Е, лекарите ни предупредиха, че при пинчерите става така, ама все си мислех, че ще ни се размине. Дадоха ни една вкусна пръчка уж да ги кърти, почти я изгриза, а няма ефект  Cry

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 13:11 от desi_ivanova

# 77
mmmshushy80 най добре навреме го оперирайте мъника Лин която пише тука премина през тази операция с нейния Чафи ако искаш пиши и я попитай какво са правили те .Дано всичко да мине безпроблемно и при вас Hug
 A6 много е сладък бебчо как се е гушнал в креватчето си а нашата лигла гледа как да се гушне при някой че дя е на топличко  Joy

# 78
10 c's :Ако не те затруднявам,ще можеш ли да ми дадеш линк към този пост,че не го отривам  Embarassed ..а ни трябва и на нас Sad А твоята принцеса явно си живее по царски,като гледам как се изляга  Laughing
mmmshushy80 :Много съжелявам! Sad Сигурна съм,че ще се оправят нещата,но се иска много търпение!Аз също съм съгална с arcana 
A6 :Ех,вече сме големи,няма как! Hug
Поздрави от нас!  bouquet

# 79
lovedog ,
тема 13, стр. 10 / виж и 9.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503071.135

има статия за еструса при кучетата.

м/у другото на нашата госпожица май ѝ минава. Спря изведнъж да се чисти, до вчера беше нон стоп с глава в... да. Днес я виждам по-унила, но сякаш няма цикъл. Така ли минава, от нищо. Една седмица продължи, според статията трябваше да е по-дълго... или може би е малка още ( 8 месеца)...
Или някой я срещна някъде  Grinning

# 80
10 c's Благодаря ти много! Hug Веднага ще я прочета! Hug

# 81
  • София

изкарахме два страхотни часа със сестрата на Виктор, играта беше малко груба от наша страна, за което следващия път ще се реваншираме

# 82
  Благодаря много момичета ... доктора ни разясни , че дори и да паднат тестисите в следващите месеци , те няма да са развити порадиви по високата температура на местото където са били . Ние вобще нямаме намерение да чакаме и да правим ехографи , просто догодина живот и здраве ще си го оперираме и така.

А6 , много са хубави двамата  Hug

10 c's и ние до сега бяхме така , но под завивката ... така му е любимата поза и ако има кой да му гали гърдичките ...  Crazy

Деси , целувки и от нас с Роши на малката  Hug както и на всички вас , благодарим за подкрепата   bouquet Hug

# 83
  • София
Айде и аз ЦОП в новата тема, че имам да чета цели 6 страници  Simple Smile

# 84
Уффффф, нашата блондинка е полудяла тая вечер. Само търчи като ненормална и се чуди каква пакост да сътвори. Sunglasses
И този път не си вкусва яденето, ама аз съм по-голям инат. Crossing Arms Утре ще й купя консерва и ще й го смеся. Tired

Лееелеееее, ще го гръмна това псе, изкара ми акъла току-що, докато пиша. Чувам нещо да тропа по радиаторите, а тя легнала под единия и ги гризе, ама така настървено, все едно има пържоли там. Натирих я сега да си ляга. Какво й стана тая вечер, незнам? newsm78

# 85
  • Враца
Обичам мързеливи кучета. Затова съм си взела френски булдог.
Лежи и спи по цял ден и по цяла нощ.
Понякога нарочно го будя ,
но той бързо заспива скоро след това.

Имаме си и палави и щури кучета , но на вилата  Peace

# 86
Snarky Chimpfanny, все едно за моята пакостница пишеш. Като я прихванат лудите и е голяма дивотия.... Ние съботата бяхме на вилата при татко Марк. Дойдоха и сестра ми - те имат голдън ретривър на 4месеца и половина - е, познайте каква игра се заформи. Тримата тичаха и играха до насита. Искаше ми се да ги наснимам, но те не се спряха за минута дори. Луди глави. Тати Марк после спал като къпан - и как иначе - той е на 7 години, а бяга наравно с бебетата  Joy
mmmshushy80, наистина неприятна история, но няма как. Аз бих потърсила и друго мнение и ако няма наистина грешка - тогава бих оперирала. Все пак - важното е мъника да е жив и здрав. Що се отнася до негово поколение - повярвай ми - когато дойде момента да се разделите, никое друго куче не би могло да го замени, дори неговото.... Стискам палци всичко да е наред и още много, много години да се радвате на Роши. Много целувки от нас  Hug

# 87
такова си представям точно, мързеливо куче  Grinning
кои други породи освен френските булдоци притежават тази характерна черта  Mr. Green

# 88
# 89
  • Враца
такова си представям точно, мързеливо куче  Grinning
кои други породи освен френските булдоци притежават тази характерна черта  Mr. Green

Mисля , че и английските булдоци са доста тромави и мързеливи!  Peace

Моят французин така дълбоко беше заспал сега на терасата, че ходих да го будя да не се прегрее.
И той още сънен затича към креватчето си и заспа Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт