Любители на кучета-15

• 94 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Момичета да ви се похваля от 2 дена Бела си е вече при нас. Буквално не мога да се отлепя от нея, баба ми почна да ме бъзика, че ми станала по важна от децата Joy.
Обаче малко са и отпуснали края, нещо слуша избирателно. То всъщност може да е и период докато свикне със новото място.
Ето няколко снимчици от вчера:

# 121
sneji_ :Кученце си гушка кученце! Laughing
На всички стопани на малки сладури,които не са се научили да не правят локвички вкъщи,им казвам,че се иска много търпение! Praynig Но ще има резултат! Hug
Блонди :Аз лично смятам,че каквато и да е породата си иска грижи! Simple Smile Но тъй като разбрах,че ще живеете в къща с двор,можете да си позволите (по отношение на мястото за живеене на куче) и породи кучета,които са по-големични! Simple Smile Но избора е ваш!Тук: http://www.kuchetata.com/cat_82.php има доста породи,ако искаш ги разгледай! Peace
*clara* : Радвам се,че Бела вече си е с вас! Hug Като гледам снимките,цялото семейство сте много  щастливи и се забавлявате чудесно с вашия домашен любимец!  bouquet Желая ви още много такива моменти на радост! Hug
Поздрави от нас! Hug

# 122
Snarky Chimpfanny,и аз съм на мнение че всяко куче е различно.
Но Зара на 5 месеца се справяше чудесно и нямахме фалове.И тук desi_ivanova и права.Опитай да я оставяш да спи вечер някъде далеч от теб.Сутрин като станеш само се облечи и измий и излез с кучето.Също е важно в колко часа е последната разходка вечер и в колко яде храната.Опитай вечер като я разходиш последно около19-20 и я нахраниш след това,дали сутринта ще се изака на вън.Ако не си свърши работата следващата вечер я нахрани по рано.А вечер как е изхождали се навън?Колко пъти я извеждаш и колко храниш?
Вчера следобед стоя на компютъра и зара спеше на кошарата на детето ,изведнъж скочи и хукна към вратата заслушах се и чух детето по стъпалата да се връщат с мъжо от градина.Милата така й се радва,вечер играят двете,много са ми сладки.

# 123
Ами сега ще ви опиша стъпка по стъпка какво правим сутрин и вечер. Като сега смених малко сутрешния режим, но вечерния е същия. Та ставам сутрин в 7, излизам от стаята (тя вече е направила белите), махам стария памперс, мия пода, слагам й да яде и аз се къпя едновременно с нейното ядене. И докато се изкъпя, тя вече е съвршила пак голямата работа (нали не сте забравили, че и през ноща я е вършила Laughing). Обличам се, излизаме и най-много 2 пъти да се изпишка навън, но без акане.
Вечер се прибирам, махам пак памперса, мия и събирам поразиите и веднага я извеждам. Пак само пишкане, между 19,30 и 20 часа я храня и веднага след хранене имаме голяма работа. Като през останалото време върши нещата ту на памперса, ту около него. Дебна я, хваля, карам се, всичко както е по "книга", и пак трудна работа. Sad

# 124
Raffaella Sanzio,
кажи къде е този склад?
До нас има наблизо един. но като питах ми казах, е са само на едро и за фирми.. newsm78 Twisted Evil

Snarky Chimpfanny ,
смени й режима - нека свикне, че като станеш веднага ще я изведеш и после ще я нахраниш. И не спирай да й се караш, когато прави бели

*clara* , виждам, е не само сме "адашки", но и от една порода.. Heart Eyes

# 125
Даммм  Grinning, прекрасни кучета са  Heart Eyes.
Бела обаче одеве забелязах е отвикнала от контакта с кучета. Гледана е в извън населено място с огромен двор. Имаше и още 2-3 дивачета но си е свикнала само с тях. Одеве навън мина друго куче и се скъса да лае. Та трябва да я социализираме по някакъв начин.
Иначе с непознати хора се държи много добре веднага отива да се гушка, чак ме ядосва на моменти...

# 126
  • София
Олееее, помагайте. Рая глътна батерия, волт и половина.  #Crazy
Направо, ще се скъсам от притеснения. Обадих се на ветеринаря и той ми каза да изчакам до утре да я изака или да и дам активен въглен да повърне. Дадох и 2 хапчета, още не повръща.

# 127
Витаминке, ще я изака, спокойно. Hug
Да ви покажа аз какво заварих тая вечер в детската стая, ама така е, който забравя да си затваря стаята.
http://pala4inka555.snimka.bg/animals/karina.513132.20610930
За мое учудване имаше само една скъсана книга, която за наше щастие е и непотребна. Laughing

# 128
Малей.. Joy hahaha
Изтръпнах направо..

Ние се разминахме само с една сдъвкана лайсна и малко изолация..
Ама тя беше винаги на терасата, когато ни нямаше..
От няколко дни я оставям изцяло в детската стая за по цял ден - и нищо..само си лежи на леглото..

# 129
Малей.. Joy hahaha
Изтръпнах направо..

Ние се разминахме само с една сдъвкана лайсна и малко изолация..
Ама тя беше винаги на терасата, когато ни нямаше..
От няколко дни я оставям изцяло в детската стая за по цял ден - и нищо..само си лежи на леглото..
Магаренце, само на хартията налитала, защото не обича вестници, и решила да си отмъсти на брат'чедка му, книгата. hahaha А докато видя, че на всичките по-скъпи играчки им няма нищо, щеше да ми изскочи сърцето. ooooh! Защото Пакостина никога не си прибира и подрежда, и щеше да има вой и рев до небесата. Иначе не беше лежала на леглото й, нямаше нищо друго гризано или късано. И си мисля, че книгата е спасила положението, защото ако я нямаше.....не искам да си помислям какво щеше да е........ ooooh!
 Прането беше там днес, висеше си непокътнато. Thinking
Ясно ми е, че все някога ще започне да обитава и хола, но има още мноооооого време дотогава.
Вече губя надежда, че някога ще се научи на нещо тая хала. Praynig

# 130
Vitaminka :Спокойно,ще я изака! Simple Smile
Snarky Chimpfanny :Добре,че пораженията не са били на много употребявани неща! Laughing Но явно после си имала доста работа! Rolling Eyes Laughing С времето мисля,че ще поумнее! Laughing
*clara* :Скоро ще свикне!Но няма да ти е излишно да погледаш няколко предавания на "Говорещият с кучета" със Сизър.Понякога там дават решения на твоя проблем! Peace Винаги когато мога го гледам и всеки път има различни неща,на които се научавам! Peace
Поздрави! Hug

# 131
Ох, спомням си първия път когато прострях прането на терасата - а простора е точно пред и над колибката й..
Сви ми се сърцето, ама реших да рискувам.
Прострях и й показах прането - като й казах (адски сериозно), че не бива да го пипа..
Досега нито един път не го докоснала.. Heart Eyes

# 132
  • Cофия

RS, ние с теб май сме съседки, но явно ходим на различни площадки Wink

Аз съм в Мусагеница, съседки ли сме?  Grinning

# 133
Snarky Chimpfanny ,да ти кажа честно и аз се стреснах като видях стаята.
Смени режима на кучето,нека последната разходка бъде колкото се може по късно и храна чак когато си лягате.Зада може да работи стомаха през нощта и чак на сутринта да се изходи.Иначе два пъти се разхождате и храните така ли?
Сутрин като станиш и веднага я извеждай,после я храни и се оправяй ти.И да питам вода постоянно ли й давате.Нашия вет.беше казал като беше Зарка малка да даваме вода само след храна.След това да прибирам купата.Защото по цял ден се наливат и затова пикаят.Като свикна навън да си ходи,започнах да оставям водата при нея.
И накрая не се отчайвай,още малко и ще видиш колко много ще се промени Карито.След време дори няма да си спомняш какви бели е правила.Аз искам да си спомням сега и немога.Сетих се за една две.
Когато ни нямаше/на работа сме били/,Зарка стояше на терасата,но пак казвам остъклена и обзаведена.Простирах дрехите с 1000 щипки.Но диването така високо скачаше,че дрехите ги откачваше.Един ден се връщам от работа и заварвам новите дънки на мъжо разкъсани Joy.Също така често сваляше само неговия халат смотаваше го на ъгъла и спеше на него Laughing

# 134
  • Враца
RS, моят булдог е изключително недружелюбен към други мъжки кучета и те към него.
Направо не мога да го водя из града защото го нападат и той ги напада,
извеждаме го на безлюдни места .
Твоят така ли прави ?

Общи условия

Активация на акаунт