Любители на кучета-15

• 94 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Плевен
Бебчо умира за консерви, само това иска да яде Laughingно явно при нашите ветеринари няма лечебни консерви на Роял канин, защото би трябвало да ми я предложат newsm78. Имаме сухата храна, но не я иска, по всякакъв начин съм се опитвала да му я давам приема я единствено смесена с консерва Simple Smile Сега е по жизнен тича и играе и не спира да си върти опашчицата Simple Smile утре ще ви кажа как е минал прегледа, стискайте ни палци и лапички Hug
Много целувки на красивите ви любимци от нашата дружина Hug

# 691
Записвам се в темата, тъй като вече сериозно обмислям да си взема куче.
Мъжът ми не е много навит, ама се съгласи в крайна сметка.
За сега съм се спряла на мопс, но тъй като става студено, май не е много подходящо точно през зимата да го вземем?
Молбата ми е към хората с мопсове да ме насочат как да избера кученцето и от къде, може да ми пишете и на лични.
До сега никога не съм имала куче и всяка помощ е добре дошла. Благодаря  Hug

# 692
Сега влизам и не мога да ви изчета.
Чета за неприятни изживявания и това ме натъжава.Пожелавам на всички малки сладурчовци да се оправят  бързо .
Аз вчера щях да ям бой от един господин с колело.Излязохме на разходка с Джестъра и понеже всичко което се движи ни дразни нашия реши че ще скача на колелото на един господин.Това не беше го правил отдавна.Взех да му викам "спри ,спри, тука" и оня като си помислил че вика на него ,че като ми се разкрещя "ти коя си че да ми викаш да спра ,вържи си кучето" ама крищи като обезумял.Взех да се извинявам и му обясних че не викам на него а на кучето си ,оня изпадна в истерия .Имах чувството, че ще ми забие един шамар.
   Абе ,хора що така изпращяхме?

# 693
  • София
Сега влизам и не мога да ви изчета.
Чета за неприятни изживявания и това ме натъжава.Пожелавам на всички малки сладурчовци да се оправят  бързо .
Аз вчера щях да ям бой от един господин с колело.Излязохме на разходка с Джестъра и понеже всичко което се движи ни дразни нашия реши че ще скача на колелото на един господин.Това не беше го правил отдавна.Взех да му викам "спри ,спри, тука" и оня като си помислил че вика на него ,че като ми се разкрещя "ти коя си че да ми викаш да спра ,вържи си кучето" ама крищи като обезумял.Взех да се извинявам и му обясних че не викам на него а на кучето си ,оня изпадна в истерия .Имах чувството, че ще ми забие един шамар.
   Абе ,хора що така изпращяхме?

Ох, да плачеш ли, да се смееш ли.....

# 694
Бе, да ти кажа ако си в центъра на събитието не е толкова смешно, колкото изглежда докато го четеш. И на мен ми се е слчвало... със Сид. Е, не е тичал по колело, но просто си тичаше в градината и едва не изядох и аз шамарите от един такъв настървен чичко. И беше якъчик. Crazy
С отпечатък от 40 и няколко зъба съм на ръката, давах хапче на Дреб. Просто бясна съпротива и накрая ме ухапа. Просто всячески търсеше начин да се изплъзне, хакрая изщрака зъбите. Добре, че се съобразява, 'щото иначе ще ми строши кокалите. Стискайте палци да не повърне хапчето пак. ooooh!
Друго, другоо  newsm78 има нови дрехи. Едните му дразнят на пишката, а другите му я скриват. Как не се намери дреха по мярка за моя сладур. Sad

# 695
  • София /Абсурдистан
Как не се намери дреха по мярка за моя сладур. Sad
Пробвай с поръчка. Едно момиче тук шиеше кучешки бутик и има много сладки якенца Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464626.0
А тук пък има плетени дрешки http://www.album.bg/pleteni_drehi/?view=3&page=2
Мисля на моят Лео да му поръчам по нещо и от двете места Simple Smile

# 696
Тъй, нов проблем при нас. Tired
В това гнусно време не ми стига яденето на л...а от страна на Кари, ами и трябва да търпя тоновете кал, които тя носи вкъщи.
Вчера след училището поплува в реката, е с това нямаше проблем, изкъпах я после. Вечерта се накисна във всички околни локви, и ако идем там където няма или има миниатюрна локва, тя пак е там, или копае дупка и ляга в нея. Вечерта пак я къпах, тая вечер пак. Прибрах я като индианец, така се беше маскирала, че детето ме питаше дали не съм взела друго куче. ooooh!
То бива любов към водата, но нейното граничи с идиотизъм май. Crazy
Иначе с ходенето при хора, при нас е мноооого зле. Види ли дете и полудява, обича ги, но иска да скача по тях, и ако сме на поляната и някое минава в близост, я връзвам. Защото иначе рискувам да изям боя от някой татко, и ще съм си виновна де. Confused
Рафаела, пробвай да му даваш хаповете с някакво лакомство. Нашата вече така е тренирана, че няма време да се усети какво става. Laughing

# 697
Много благоаря unknown!
Snarky, не минава номера. Дребосъка надушва от километри. Няма оправия. Този път поне не го повърна. Всъщност идва ми на ум, че когато той беше бебе вет му даваше Дронтал-а с една спринцовка. Той е бебешки  Дронтал знам, но може ли и на тази възраст да му давам от него. Мисля, че успеха ще е в пъти по-голям.

Знам, че никак не ти е смешно, но аз искренно се посмях като си представих картинката с Кари и локвите.  hahaha

# 698
Много благоаря unknown!
Snarky, не минава номера. Дребосъка надушва от километри. Няма оправия. Този път поне не го повърна. Всъщност идва ми на ум, че когато той беше бебе вет му даваше Дронтал-а с една спринцовка. Той е бебешки  Дронтал знам, но може ли и на тази възраст да му давам от него. Мисля, че успеха ще е в пъти по-голям.

Знам, че никак не ти е смешно, но аз искренно се посмях като си представих картинката с Кари и локвите.  hahaha
Смешно ми е, ама маймуната се опитва и мен да приобщи и се тръска и бърше в мен. Купон голям! Laughing

# 699
Хм..а защо не я "дърпаш" като тръгне към локвите?

# 700
Хм..а защо не я "дърпаш" като тръгне към локвите?
Ми дърпам, ама ако е пусната е там. Confused

# 701
Всъщност това лошо ли е? Кучето е щастливо, а и освен това е бебе. Сигурно не е много възпитано, но аз не бих спряла кучето да се забавлява. Аз и на детенце давам да скача в локвите и да бърка в калта и на Дребен също, обаче той много внимава да не стъпи в локва или кал. Когато вали ходи на максимум три крака.  hahaha

# 702

Добър вечер:)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs125.ash2/39608_442 … 295_4549674_n.jpg

Ето как са се разположили моите зверове удобно в тези студени вечери Grinning

Нашето куче не обича деца, много е лоша с тях. Лае ги, зъби се. Много ми е неудобно , защото тя не стига, че е като въшка, децата искат да я приближат,погалят, а тя като дивак се държи. Май лека полека го преодолява, но бавно.  И към хората не е много френдли, не знам защо.
Ааа, една приятелка й видя в устата, че небцето й е черно, което значело лошо куче  Shocked

Диди откакто се застуди няма желание да се подвизава навън и да създава проблеми, затова спрях да я водя на работа и я оставям вкъщи за няколко часа, после наобяд се прибирам и следобяд остава с мъжа ми. Не обича дъжд, мокро и това в момента ме спасява и ми е спокойно. Кучето е брилятно, не пишка, ака , не гризе и опустошава нищо вкъщи, просто си стои, дори няма играчки, въпреки, че все ще докопа нещо - днес е изгризала една капачка на химикалка, която бях оставила нарочно на достъпно място:)

Все така не разбира от "ЕЛА" , своенравен пинчер. Twisted Evil

ВИе знаете ли, тя като се назландисва на месца от консерва, а иска само пастет, аз мога ли да настоявам за тези хапки, или тя ще се инати докрай?

Но в момента не е никакъв проблем тя, проблемът е котката, която пък вече иска да влиза вкъщи - 2 нощи опитахме, до входната врата долу под радиатора да го настаним, но на сутринта вонята от урината му е неописуема. Не знам какво да правя, 3та нощ не мога да преживея, затова търсим вариант Б къде да спи.. или да взимам някакви ултра абсорбиращи пясъци и прочие...  не е огромен студ навън, още може да остава навън, но сега това ми е на главата..

Толкоз за моето кучешко-котешко битие. Хубава вечер на всичкИ!

# 703
Здравейте!
Знам за темата, но никога дори не съм надзъртала и идея съм си нямала, че ще почукам на врата толкова скоро.
И двете ми момчета, вече на 6 и 8 искат от Дядо Коледа малко сладко истинско кученце!
"За" съм и осъзнавам всичките положителни и възпитателни емоции, което това ще доведе след себе си!(Въпреки, че грижата ще е изцяло на мен, разбира се!)
Но, никога не съм се интересувала за порода, начини на гледане...
Имам нужда от помощ!
П.П. Снимката от стр. 1-ва с бялото кученце е страхотна, идея си нямам как се казва!

Оф, да не казвам, че другите желания на малкия от дядо Коледа са - отвара, която като пийнеш и ставаш русалка; пълен комплект от златни миди;  Shocked ....
Помагайте!

# 704
Първото кученце виждам, че е Мопс порода.
За тях знам, че не са лесни кучета. Имат респираторни проблеми, апнеи.
Наша приятелка има такова куче и освен, че е много сладко и добро е и на специални грижи, заради апнеите, които прави. Нощем много хърка също така. Ако решиш за такова куче, най-добре изчети всичко за породата, подготви се добре.
Аз бих избрала порода игрива, която обича деца  .... Също така бих избрала малко куче ( за да не яде много ), женско ( за да е по-спокойно) и с къс косъм ( за да не оставя косми навред). Но това са мои лаишки разсъждения.

Иначе кучето е постоянен ангажимент. Аз от няколко месеца се грижа ежедневно и да ти кажа , че не е лесна работа. Всмисъл, едно, че трябва да мислиш за още едно гърло в чисто финансов аспект, но е  непрекъснато съобразяване. Тя нон стоп иска да е с мен, ако може върху мен, следва ме навсякъде вкл в банята, докато готвя, гледа ни в очите, докато ядем. Започнем ли да се прегръщаме и целуваме, тя държи да се включи. повечето ситуации предизвикват усмивки, но в крайна сметка кучето става част от живота ти, за която си абсолютно отговорен.
Помисли добре, дали комплект златни миди не е по-добрия вариант ..

Общи условия

Активация на акаунт