но нищо важното е че имаме "ако злато" от това мляко.hrisinda аз съм много доволна от Frisovoma,още след парвото хранене с него се изака и не повръща както преди,педиатърката ни настояваше да продължавам с Nun Sensitive,който бил за чувствтелни коремчета,а той проблема идвал точно от него,още ме яд как съм я мъчила с него,пълен боклук!
Същата патица съм и аз...педиатърката ме пита за няква бележка дали съм взела за болничниа че съм преносила....аз така и не разбрах за каква бележка говори,и днеска утре то мина датата на коят ми изтече последния болничен,дано няма проблем да го издадът с задна дата

Хубав ден на всички

Понеже спомена че млякото е доста гъсто и запушва биберона. Да ти кажа моя опит какъв е, понеже и ние се сблъскахме с тоя проблем. Отначало преварявах водата, и още гореща слагах млякото. После на чешмата изстудявах. ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Млякото се сгъстява в процеса на изстудяване и ставаше толкова гъсто че задръстваше биберона. Минахме дори на 3ка и не помагаше, толкова беше гъсто. Сега охлаждам водата слагам млякото и всичко си е както трябва, млякото си е прилично рядко (слагам същото количество АМ) и то вече си се сгъстява в стомахчето
Ние малко се позагубихме тези дни но ходихме за 4 дни до Кюстендил. С фризовома почнах още на 21. веднага след прегледа. За съжаление нямаше как на 22 да направим кръвното изследване понеже не намерих работеща лаборатория, но го направихме в Кюстендил в четвъртък. Билирубина беше спаднал на 120 (за съжаление не знам колко е бил преди да почнем с фризовома), но преди 3 седмици беше 175. През цялото време се изцеждах, вече имам във фризера толкова кърма че мога да изхраня децата в малко село в Сомалия
, ама така ми е жал да я хвърлям и продължавам да събирам. Докато бяхме в Кюстендил свеки много държеше да направят преглед на Алекс с ехографа на коремните органи и докторката каза че всичко си е супер, нямаме уголемен черен дроб, бъбреците са супер. Абе всичко е 6.
Обаче свекито "Не ще направим пълна кръвна картина". Добре ама от венозната кръв излезе че левкоцитите му са 3.9 при референтна стойност 4.0. Неонатоложката в болницата каза че не и се връзва с нищо, понеже бебето изглежда супер здраво и да му вземели кръв в друга лаборатория от пръстчето а не венозна. Там пък излезе 2.9 - лудница. И сега свеки ще ме поболее направо, детенце си е супер здраво ама ние да открием какво му е
После мъжо чете в интернет че референтната стойност била 3.5 и изобщо не е трябвало да пускаме второто изследване. Аз не съм особено притеснена и на свеки не и обръщам внимание - детето си е здраво, точка по въпроса. Ами май това е засега от мен, май друго няма, ако се сетя за нещо пак ще пиша. Сега се връщам да дочитам че имам много да наваксвам
какво ще става ще гледаме- сега нося широки панталони.. дънки няма да купувам- че аз ако се вкарам в някой модел- то навън паласки ,дупище... нелицеприятна гледка.. по добре панталончета ..
, а по принцип не ми е от любимите и въобще си хапвам сериозно. Наистина усещам, че при мен има връзка храна - кърма и сякак ще се боря да кърмя поне до към 4-5 месец. Относно кърменето така желания от мен режим изобщо не се получи 
Запича се и с него и само Лактулозата помага.Давам по съвсем мъничко през 2 дена.