"Майчин дом"- Варна тема 4

• 55 544
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
А какви помпи за кърма ползвахте?
Medela Swing
http://kasida.bg/elektricheska-pompa-za-kyrma-swing-medela-35-22.html
Преди нея се мъчих половин ден с Авент ръчната(дадена от една приятелка за проба) и след като нищо не изкарах с нея мъжа ми купи тази и се родих,невероятна е!

# 676
Авент ръчна  Peace Трябваха ми около 5 мин. докато изкарам нещо първият път, но после съм нямала пороблем никакъв  Peace

# 677
Здравейте! Аз също съм се насочила към раждане в Майчин дом и искам да попитам мамите, които са минали през това, биха ли ми препоръчали ЖК по здравна каса там, и по-конкретно при д-р Боян Георгиев? Ще ви бъда много благодарна за отзиви! Hug

# 678
Здравейте,
някой знае ли колко струва ЖК, която не е по ЗК - 530 или 555 лв?

# 679
Платената ЖК е 555лв. Когато платих втората вноска ги попитах, защо има такова разминаване със сумата упомената в сайта и те ми отговориха, че била стара сумата и щели да я поправят в най-бързи срокове  Naughty. Но явно все още не е оправена  Tired

# 680
Здравейте! Аз също съм се насочила към раждане в Майчин дом и искам да попитам мамите, които са минали през това, биха ли ми препоръчали ЖК по здравна каса там, и по-конкретно при д-р Боян Георгиев? Ще ви бъда много благодарна за отзиви! Hug
Здравей. Не бих препоръчала на никого да ражда там. Доктор Георгиев е прекрасен лекар.

# 681
Smileme, благодаря за отговора. Може ли само да поясниш защо не препоръчваш на никого, ако нямаш нищо против?

# 682
  • Варна

Здравей. Не бих препоръчала на никого да ражда там. Доктор Георгиев е прекрасен лекар.
Това,че ти се случи нещо  ,не значи непременно,че с всички ще  е така.Можеш ли да аргументираш това, което твърдиш ?

# 683
Здравейте, и аз съм се насочила към раждане в Майчин дом и искам да попитам има ли вариант за секцио по желание? В смисъл аз по принцип имам и генитален херпес, който засега по време на бременността не се е активизирал, но предвид нещата, които съм изчела не ми се иска да рискувам и мисля да родя секцио. И има ли лекари, които са против секциото, ако не е крайно наложително, да знам да не попадна на тях. Колко дена преди термина ви определиха датата за секцио и се водят от термина по последна менструация или по показания от ехографа?

# 684
Здравейте, и аз съм се насочила към раждане в Майчин дом и искам да попитам има ли вариант за секцио по желание? В смисъл аз по принцип имам и генитален херпес, който засега по време на бременността не се е активизирал, но предвид нещата, които съм изчела не ми се иска да рискувам и мисля да родя секцио. И има ли лекари, които са против секциото, ако не е крайно наложително, да знам да не попадна на тях. Колко дена преди термина ви определиха датата за секцио и се водят от термина по последна менструация или по показания от ехографа?
Може да родиш секцио по желание,никой няма да ти откаже Peace Аз моето желание го заявих още след като записах ЖК.Лекарите се водят и по двата показателя които си посочила,защото при мен например датата беше определена за 6 дена преди термин,но ми направиха секцио 3 дена преди нея по показателите от ехографа...Иначе секцио се прави към седмица до десет дена преди термин,като с лекаря доста преди това го обсъждате и ти си определяш предпочитаната дата Peace

# 685

да д-р Боян Георгиев е прекрасен лекар и защото е такъв раждах при него в Майчин Дом. За втори път раждам във Варна само че при различни лекари и двата пъти съм доволна и то много Peace

# 686
Здравейте,

И аз бих искала да родя в МД, заради човешките условия, които предоставят там. НО, моля ви кажете ми какво мислите за това, че там няма неонатология..и ако не дай Боже се наложи нещо, трябва да местят бебо в АГ..а ако стане нещо с майката в Терапията?

# 687
че там няма неонатология..

Цитат
В СБАГАЛ „Майчин Дом" Варна функционира сектор Неонатология, който разполага с:

- 20 бебешки легълца,
- 5 кувьоза за новородени със затруднена адаптация или такива, изискващи по-интензивни грижи ,
- Светлинни източници за осъществяване на фототерапия при бебета с по-изразена жълтеница на новороденото,
- Инфузионни помпи.
- от сайта

# 688
По- добре свиквай с мисълта, че си там заради човешките условия! Всичко друго е ала-бала и прах в очите да се привлекат ''клиенти''!

# 689
По- добре свиквай с мисълта, че си там заради човешките условия! Всичко друго е ала-бала и прах в очите да се привлекат ''клиенти''!

глупости

Общи условия

Активация на акаунт