А и довечера ако се окаже една разпускаща и спокойна вечер може да успея да ви пусна малко снимки от тържеството на Сиси в градинката. 
Неде, пожелавам ти от сърце едно момиченце, но и момченце да бъде пак ще е хубаво, важното е да е живо и здраво.

Благодаря, че си се сетила за нас за Коледното парти. Той Зарко вече си е организирал пътуване за София, само че на 13-ти. Ще имат фирмено събиране с много звездни гости. Чудя се дали няма да мога да намажа и аз покрай него (а може и Сиси)
... поне едно пътуване и ..... среща с вас, но ще видим. Между другото до нас в една книжарница на Хермес има страхотни книжки с приказки. Много добре илюстрирани, с твърди корици и мисля, че бяха около 7 лв. Ще се опитам да ги открия в Интернет пространството и ако ви харесат може да си поръчате. (поръчаме
)Уна, честито ви бебче! Да е живо и здраво!
Ани, не звучиш много добре, но дано този период скоро отмине и се наслаждаваш на спокойна бременност и много грижи и внимание от Дидо и Ивко.

Вели
пожелавам ти скоро всичко лошо да остане зад гърба ви и следващата година да бъде много, много хубава, спокойна, усмихната и най-вече да сте здравички.Ирка, радвам се, че сте по-добре.

Гале, разказа за вълненията изглежда толкова романтичен, а и ти и Мариска изглеждате много щастливи. Пожелавам ви това да продължава и за напред и този път да не си се излъгала.

Хайде, това е от мен за сега. Чакам снимки на децата. Мейла ми е fy@mail.orbitel.bg и моля да не ми задръстите пощата.
Ако събера достатъчно снимки, ще се опитам да направя нещо за Коледа.Хубав ден на всички.
Но когато съм изморена искам само да ме оставят за 5 минутки,за 5!! И крещя,а Елла се държи лошо с мен и...не ми е ден за разказване,млъквам.

Сега и майка ми се накара за това и ми е много мъчно. Искам да си почина, да съм засмяна и добра, но съм ужасно изнервена. Пак сме болни и трите, Дарито вече е на оздравяване, Ема е по-добре, а аз кашлям от октомври насам, само сменям лекарствата и пак отначало.
Направо не знам как ще я караме?!
Понякога си мисля, че от много гушкане и угаждане е станала такава глезла и капризка. Друго освен "Искам ...." и "Дай ми ...." не признава. А като кажа "Сиси направи еди какво си" отговора е "Няма" или "ще го направя, но ...". Страшна работа са тези деца.
На мен много ми хареса начина ти на възпитание и въдворяването на дисциплина - с листчето на хладилника и поощренията за изпълнените задачи. Но май не винаги метода работи.
Или само Сиска ааа 
Сега се чудя какво наказание да измисля..