... Моята кума и тя така си представя разходките - в кафе, с цигарка до бебо и аз затова не излизам с нея! Нито на кафе мога да стоя толкова време, нито съм навита да ми опушват детето 
И аз по тази причина си излизам сама. Имам си книжка "Беглецът в Сибир", историческа за Шереметиев. Знам че в Москва имат летище кръстено на него, та ми беше много чудно какво толкова е свършил тоя човек...още съм в началото обаче, че я чета само по разходките. Но мога да я препоръчам- интересна е.

За цикъла на мен още миналия месец ми дойде. Малко се стреснах и малко ми намаля кърмата, но после се нормализира. "Похвалих" се и на гинеколожката.
Био Гаиа и на нас ни оправи коликите. От както започнах да я давам бебо ми е толкова кротък. Иначе беше някакъв АД!!! И моя татко не си взе отпуск, майка ми беше само две седмици вкъщи, като започна работа дори още не можех да сядам! Но bobbi_bobbi мога да те успокоя от собствен опит, че се свиква и после даже ми е по-добре да съм си сама с бебо

Иначе главичката още не може да си я държи самичък, а сълзички си има.
Уф на нас ни напръскаха входа против гризачи и хлебарки и само като отворя вратата и мирише на препарат и ме е страх да излезем с малкия да не му стане нещо, че наистина много мирише
Май ще сме заточени в апартамента без разходка днес 

Аз ако ям нещо си хвърлям опаковката в коша, не пуша, пазя чисто за себе си и другите. Най-мнго книга да чета на разходката, нотова по никакъв начин не пречи на другите 

Май само това не съм пробвала. Но вече втори ден давам инфакол, а вече се усеща положителна промяна. Реве далеч по-малко, свива се по-малко. Даже успях да дремна 1 час с него
. Педиатърката ми каза да следя дали ще има отново кръв и да започна да си записвам какво ям, че ако има пак да и кажа. Моля се да няма повече такива истории.