Юлските бебоци по-големи стават, първите ни дрешки вече омаляват

• 25 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз разходка разбирам да го возиш, да му показваш дръвчета колончета, да седнеш на някоя пейка, да си починеш, да почетеш или каквото там искаш...Ама цигара!?  smile3515 smile3506... Моята кума и тя така си представя разходките - в кафе, с цигарка до бебо и аз затова не излизам с нея! Нито на кафе мога да стоя толкова време, нито съм навита да ми опушват детето  smile3516

И аз по тази причина си излизам сама. Имам си книжка "Беглецът в Сибир", историческа за Шереметиев. Знам че в Москва имат летище кръстено на него, та ми беше много чудно какво толкова е свършил тоя човек...още съм в началото обаче, че я чета само по разходките. Но мога да я препоръчам-  интересна е.

под ВСЯКА пейка в парка има люспи от слънчоглед. Тооолкова е просташко!  Naughty
Напълно съм съгласна!

За цикъла на мен още миналия месец ми дойде. Малко се стреснах и малко ми намаля кърмата, но после се нормализира. "Похвалих" се и на гинеколожката.

Био Гаиа и на нас ни оправи коликите. От както започнах да я давам бебо ми е толкова кротък. Иначе беше някакъв АД!!! И моя татко не си взе отпуск, майка ми беше само две седмици вкъщи, като започна работа дори още не можех да сядам! Но bobbi_bobbi мога да те успокоя от собствен опит, че се свиква и после даже ми е по-добре да съм си сама с бебо  Heart Eyes

Иначе главичката още не може да си я държи самичък, а сълзички си има.

Уф на нас ни напръскаха входа против гризачи и хлебарки и само като отворя вратата и мирише на препарат и ме е страх да излезем с малкия да не му стане нещо, че наистина много мирише  ooooh! Май ще сме заточени в апартамента без разходка днес  Thinking

# 676
  • IT
Евридик@ утре сме.
Мики почти си държи главата сам, но аз го подпирам защото има навика пък напред да си я забие в мен
Със сълзи плаче, но още не се смее с глас, а ми е много мерак да го чуя.

# 677
И аз чета много по разходките. Само дебна малкия да заспи и веднага сядам на някоя пейка с нижка.
Гледам майките се събират на групички и все обсъждат децата, кой какво яде и как спи....
Може и да ме обявите за лоша майка, но се опитвам да се откъсвам отвреме на време от бебешките теми.
А и комуникацията във форума с вас ми е напълно достатъчна и много полезна  Hug
Ама като дойдат Десивалко и Катче ще заформим форум-групичка  Mr. Green

Честити месечинки на бебоците! Да са мнооого здравички  Hug

# 678
  • Stavanger, Norway
Евридик@ и мен ме хваща бяс като видя из парка пейки, заобиколени с люспи от слънчоглед и фасове#2gunfire #Cussing out Аз ако ям нещо си хвърлям опаковката в коша, не пуша, пазя чисто за себе си и другите. Най-мнго книга да чета на разходката, нотова по никакъв начин не пречи на другите  Peace
За главичката - ние от самото начало имаме доста стабилна главичка, а вече си я държи мнгоо стабилно. Даже в книгите пише, че като е по коремче ще може да си я задържа за малко изправена, а нашата си е стабилна постоянно - с минути си оглежда насам- натам Peace Но сълзички нямаме Sad

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 15:08 от cvetulka

# 679
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ бебоци, които празнуват.  bouquet
Аз съм непушач и това с пушенето, а и храненето на бебо с цигара в ръка( била съм свидетел) ме ядосва много.
Обожавам да чета и професията ми е такава свързана с книгите и смятам,че няма нищо лошо да се откъснеш за малко от бебешките теми, а и форума ми е много полезен.
Имаме сълзички от доста време и главата вече е доста стабилна.
За цикъла и преди бях споделила, със синът ми дойде след 9 месеца.
Боби, ще мине това настроение, и на мен още ми е криво от време на време, ама сега уча и за изпити и синът ми ме ангажира и депресийката няма място.

# 680
Евридика, не се притеснявай излишно.  Hug Стафилококите се установяват с назален секрет, който може да вземе вашият педиатър, да ви даде направление и с него да отидете в лабораторията. Ако се установи, лекува се локално, с антибиотична маз. Едно време изписваха масово Бактробан, сега не знам как е. Ама ти пък как реши, че точно това имате?  Laughing
На Росен за хремата му изписаха Стеримар, вит. Ц и Виброцил. Аз пръскам само Риномер. За мен Виброцилът нищо добро не прави, а вит.Ц в носа не го приемам за нормално. Нито пък да се пие от бебета/деца. Още си кашля от секретите, но гърдите и гърлото са чисти. Дано се справи. В петък ще го водя пак на преслушване.

# 681
аз да честитя искам месечинките на всички и на новопокръстените също! (аз така събирам накуп повечко поводи)

главичката ни е,както цветулка описва.и ние така.

сълзи има отдавна.още от първия си месец.

бях пушачка.редовна,но не пушех адски много,но достатъчно,за да съм в групата на пушачите.и алкохол си пиех....абе живеех си живота с две думи,ама ги отказах и двете от раз,заради детето.не съм помирисвала цигара (с изключение,когато мама ме окадваше за едно кратко време) и почти не съм пила алкохол.интересното е,че алкохола изобщо не ми се пие.сега тия дни се насилих буквално да пийна няколко глътки на няколко пъти бяло вино,за да си припомня времената,когато бях нормален човек,но .....никак не ми дойде глътка.психически ми липсва и искам пак да се науча на винце,ама ще бъде едни други времена.не сега:)цигарите ми се пушат обаче...все още. олеле незнам колко трае пълното отказване,но с еоказва,че май е с години.неискам да пуша никога повече обаче.даже мъжа ми ги отказа.аз не бих паднала по-ниско от него и да ги започна пак:)
ами хем се възмущавам на майки с цигари (има и тук),хем ги разбирам.просто не би било зле да гледат да не си опушват децата.иначе надалече,ако са сигурни,че не стига до тях нека си пушат.

# 682
Therisa,Тани благодаря ви  Hug При мен помагаше инфакол-а,но ми свърши   Sad И сега чкам да ми донесе един човек в понеделник,че аз живея Испания и тук ги нямат.Иначе тук има едни капки реутери и разбрах,че са като био гаиа,но се дават само един пут на ден и не ми помогнаха много.Имам още от тях.Отворено е шишенцето предо месец,но си седи в хладилника,мога ли пак да почна да му давам докато дойде инфакола.Може ли са се развалили?Защото повчето имат къс срок на годност след отваряне?Ходихме на разходка,и той разбира се се разрева и се прибрахме.Друсахме се докато заспи и сега очкавам след 15 минути да се е наспал  Laughing Ох,смея се аз ама сърцето ми се къса,като плаче.За главичката държи я но все още нестабилно,катo "пиян Петко" мама го слага по коремче,но не му харесва много.Но от нея зная,че вече в 3 месец трябва да си я държат стабино.Но всяко дете си е индивидуално.Сестра ми например не е можела да се обръща по гръб.Така че поне за тези неща гледам да съм по-спокойна.Много хубав ден от мен.Изпращам ви мноооооого слънце,че разбрах ,че в бг. вали  Wink

# 683
ааа да! за физическото развитие не бързайте да се тревожите.големия ми син седна на 7-8 месеца.преди това изобщо неможеше горкото,та се чудех дали няма проблем.после проходи на една година (първи стъпки),на година и 2 месеца запонах да го пускам да щрапа по парковете,но се пребиваше постоянно (падаше) и на около година и 4 месеца вече позакрепи положението....обаче спомените ми са,че до две години са си бебета.чак с двете годинки правя асоциации за малко дете,а не бебе вече.

# 684
bobbi_bobbi ние сме с колики от 5-тия ден. Какво ли не съм пробвла. В началото му помагаше инфакола, но след едномесечен прием просто спря да му действа. Започнах да давам колииф и засега сме още на него. Междувременно пробвах и с есппумизан, но и той не действа. Иначе и Ангел повръщаше доста и както ми препоръча една приятелка, след ядене му правех един шезлонг от одеала с лек наклон и така лежи на него повръщаше по - малко. Съвет от мен, ако имаш кърма не минавай на АМ, защото коликите знам че се засилват още повече. Иначе Ачо от скоро си държи главата, а сълзичеки от доста време има. Само това което му се беше появило на очето много ме притесняваше, но сега пък от самосебе си започна да се свива. Странна работа. Като ходим при док. ще видим.

# 685
Боби тази биогая или там както се казва можеш и от някоя интернет аптека да си я поръчаш. Гледах в германия струва 14 евро за 5 мл. хайде успех.

# 686
здравейте и от нас
Нашата помощ я преведоха на 30 август,но децки за Марти още не са ми превеждали .Главичката не може да си я държи много хубаво и на коремче като го сложа поседи малко и ревва .
Сълзички има но от време на време.
А колики да чукна на дърво,ако сме имали са били слаби имам инфакол и горе- долу половината съм използвала.
за захранването  аз мисля след 4месец но ще видим ,дано имам че е много лесно така.

# 687
аз ще захранвам най-рано на навършени 6 месеца,а ако преценя,че детето не е готово или аз нещо нямам настроение да се занимавам точно тогава може да поизчакам и още.по преценки ще е.дано само не ми се наложи да го захраня преди 6 месеца.

а сега да взема да ви питам дали не познавате някое младо момиче,млада жена или дори по-възрастна жена,която да е навита да ми стане детегледачка?
аз така или иначе ще търся (има специални сайтове),но се сетих и тук да оставя съобщение все пак:) ако ви хрумне нещо ми "свиркайте"Simple Smile

# 688
  • Stavanger, Norway
Позамислих се дали да не си взема Био Гая и аз  newsm78 Май само това не съм пробвала. Но вече втори ден давам инфакол, а вече се усеща положителна промяна. Реве далеч по-малко, свива се по-малко. Даже успях да дремна 1 час с него  Mr. Green
Сега виждам, че май само ние си нямам есълзички  newsm78 Започнах да се притеснявам  ooooh!

# 689
Здравейте,

Обнадеждихте ме за еднократната помощ, тъкмо мислех да им звъня и да се карам, че съм подала документите още през август, а все още нямам парички  Embarassed .

Аз снощи така се уплаших, в акото на малката имаше кръв на малки точици, а и от няколко дни е такова гърчене, изчервяване и пръцкане, че просто не е истина  Cry . Педиатърката ми каза да следя дали ще има отново кръв и да започна да си записвам какво ям, че ако има пак да и кажа. Моля се да няма повече такива истории.
С повръщането сме си все така, всеки ден пералнята ми върти бебешки бодита, пелени (използвам ги за възглавнички, че не смогвам с чаршафите) и т.н.

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ.
Упсс, Вяра се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт