Приспах го, изкарах го навън и след 30 минути се събуди. В парка мамите пият кафета и пушат цигарки на сладка приказка, а ние отсреща ревем силно и се дундуркаме ЦЯЛ ЧАС
То не беше уригване, присвиване, кърмене... Накрая заспа и си го прибрах, че иначе в будно състояние иска само на ръце
и няма как да го нося и да бутам количката
Мамите отсреща ме гледаха с такова съжаление и съчувствие
Ама карай!Абе момиета, ще ме прощават майките пушачки във форума (не искам да обидя никой), ама какво е това нещо? Много се дразня разни майчета като си паркират количките по пейките и запалят цигара до бебо и той диша ли диша...Егати разходките дето им правят на тези деца
Аз разходка разбирам да го возиш, да му показваш дръвчета колончета, да седнеш на някоя пейка, да си починеш, да почетеш или каквото там искаш...Ама цигара!?
... Моята кума и тя така си представя разходките - в кафе, с цигарка до бебо и аз затова не излизам с нея! Нито на кафе мога да стоя толкова време, нито съм навита да ми опушват детето
Голяма радост настана.
Ние още си нямаме и започнах да се притеснявам
А вашият доктор какво каза за Роско, като го водихте на преглед заради давенето от задна хрема? И как се лекува стафилококова инфекция, с АБ ли само?