Юлските бебоци по-големи стават, първите ни дрешки вече омаляват

• 25 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Stavanger, Norway
Я да ви се похваля вчера как се разхождахме  Joy Приспах го, изкарах го навън и след 30 минути се събуди. В парка мамите пият кафета и пушат цигарки на сладка приказка, а ние отсреща ревем силно и се дундуркаме ЦЯЛ ЧАС  #Crazy То не беше уригване, присвиване, кърмене... Накрая заспа и си го прибрах, че иначе в будно състояние иска само на ръце  ooooh! и няма как да го нося и да бутам количката  Crazy Мамите отсреща ме гледаха с такова съжаление и съчувствие  hahaha Ама карай!
Абе момиета, ще ме прощават майките пушачки във форума (не искам да обидя никой), ама какво е това нещо? Много се дразня разни майчета като си паркират количките по пейките и запалят цигара до бебо и той диша ли диша...Егати разходките дето им правят на тези деца  #2gunfire Аз разходка разбирам да го возиш, да му показваш дръвчета колончета, да седнеш на някоя пейка, да си починеш, да почетеш или каквото там искаш...Ама цигара!?  smile3515 smile3506... Моята кума и тя така си представя разходките - в кафе, с цигарка до бебо и аз затова не излизам с нея! Нито на кафе мога да стоя толкова време, нито съм навита да ми опушват детето  smile3516

# 661
Тани, страхотна блузка. От общите поръчки в Кърмаческия ли е?

Вчера за пръв път се разсмя звучно, с глас. Естествено на кака си.  Heart Eyes Голяма радост настана.

Дунайка, да блузката е от кърмаческият, но от преди две години. Дано и тази година пуснат такива нещица Simple Smile

Нашето бебоче още не се смее с глас, но пък другите му усмивки са достатъчно много Simple Smile Помня обаче на сестра ми детенцето, когато се смя със глас за първи път (пак беше на някоя как или батко) е нямаше такова щастие Simple Smile Много е хубав този смях, айде дано всички го дочакаме много скоро Simple Smile

# 662
  • София
Малката няма температура,но е много кисела.А аз си поддържам т. от 37,2 до 39,3.Много ме е страх да не я прихване нещо,чак корема ми се свива.И напоследък нещо не яде като хората,все й остава АМ.Направо май ще ме повтори след родилната депресия!!!

# 663
  • IT
Честити месечинки Simple Smile
и тук вали, извеждах чочко малко на терасата да подиша въздух Simple Smile
Помощта още не са ми я превели, аз подадох документи началото на август. В мен е акта, предполагам че искат някъде да се вземе след получаване на помощта е понеже отзад на акта пише че е изплатена /:)
_Izabella_ стягай се добре ти е детето,мисли позитивно-изгледай някой хубав филм или чети забавна книга, разсей се малко.

# 664
  • Stavanger, Norway
Момичета да питам - кога трябва бебо да започне да плаче със сълзи?  newsm78 Ние още си нямаме и започнах да се притеснявам  Thinking

# 665
Момичета да питам - кога трябва бебо да започне да плаче със сълзи?  newsm78 Ние още си нямаме и започнах да се притеснявам  Thinking

Нашите сълзички започнаха да се появяват към месец и половина, ама си мисля че това си е индивидуално за всяко дете, не се шашкай излишно

# 666
  • София
И нашите сълзи около 45 ден се появиха
allexa.7 дамо си права! Hug

# 667
Здравейте красиви Мйчета  Heart Eyes Мен нещо ме обхваща закъсняла следродилна депресия.Много ни мъчат още тези колики и вече се замислям за АМ.Но пък имам кърма.И ми се искаше да го кърмя.Но не може да спи нито денем ,нито нощем.Таткото не го пускат отпуска,а му се полагат по закон 13 дни.Не знам как да постъпя,да изчакам още малко може да позатихнат?! Сълзичките на нас ни излязоха на 2-3 ден. Много повръща милия.Винаги сме с лигавче.Доки ни предписа едни сиропчета,но няма особен ефект от тях.Всичко ще мине и ще се забрави,но ми стана изведнъж трудно, защото мама много ми помагаше.Но отпуската ѝ свърши и се прибра в бг.Оф, как ви занимавам и аз с мойте глупости,но вие сте ми опората в момента.Когато имам малко свободно време и ви попрочитам,малко по диагонал,ама  Laughing Лек ден от мен  Hug

# 668
Боби, попитай по аптеките за някой пробиотик за бебе. Ние преборихме коликите с Бои Гаиа. Сега вече почти липсват тези гадости или поне са доста по-слаби, но продължавам да си дава пробиотика, в листовката пише, че е добре да се приема при деца особенно от тези родени секцио.

# 669
Маритка, ще ми кажеш ли как се казват...

# 670
Здравейте от мен!

Моята малка си продължава с едни зелени акита със слуз  Sad

И днес сме на смекта - 1 пакетче днес и ако до утре е така ще носим проби за изследване да проверят за бактерии.
Зелени акита няколко дни поред са признак на алергия или инфекция. Ако беше от храната досега цвета да се е оправил. А и аз не съм яла нищо по различно от това което досега съм хапвала. Така че не вярвам и да е алергия. Дано се оправи малката, че е доста нервна пак.

# 671
Вашите бебенца държат ли си вече главичките стабилно когато са изправени, или все още ги прикрепяте? Никола все още не може сам да прави това, и се чудя кога горе долу започват сами да контролират движенията на главичката.

# 672
Маритка, ще ми кажеш ли как се казват...

Cerazette се казват и май са швейцарски.поне не откривам никакво друго инфо в листовката.

# 673
Дунайка, вкара ме във филми с това за връзката между хъркащо носле и стафилококи. Аз като раждала в една от болниците с най-много инфекции в София, ми стана гадно само като си помислих, че бебето ми може да има такава инфекция. Хем сме заедно от самото начало, нищо не са му правили и никъде не са го водили, без аз да видя...Но пак е възможно да е прихванал нещо сигурно  Tired А вашият доктор какво каза за Роско, като го водихте на преглед заради давенето от задна хрема? И как се лекува стафилококова инфекция, с АБ ли само?

Сиска_с, да не би да не захапва правилно бебчо и оттам болката в зърната? Обади се на специалист да те види, в Кърмаческия ще намериш телефоните на и консултантите по кърмене от Кабинета по кърмене, и на тези от ЛЛЛ.

Цветулка, и аз много се дразня на пушещите майки, дето после със същите ръце си пипат бебетата, но и на чоплещите семки - полудявам, че под ВСЯКА пейка в парка има люспи от слънчоглед. Тооолкова е просташко!  Naughty

Алекса, кога ще водиш Микеле на УНГ? Ходихте ли вече? Какво ви каза?

# 674
Маритка, благодаря Hug.
Мила, аз пуснах за еднократна помощ в начало на август и днес получих sms с известие, че имам постъпление по сметката, т.е. преведени са...

Общи условия

Активация на акаунт