Спи с една по-плътна пижама с дълъг ръкав,а я завивам с 2 пелени,но трябва да извадя една олекотена завивка.Като спим изключваме климатика,че става много топло(стаята ни е малка.
Да се оплеча вчера голям рев рева-мислехме ,че я болят зъбите-дадох Панадол,спеше и се не можа да се наспи през деня и май рева и за мен(баща и я гледа).Неяде и много в интервала от 14 до 19.30 часа(ама хапна твърда храна в 14.00часа)-повечко,може да я е заситила.И като я окъпахме и хапна заспа и се буди само 2 пъти през нощта.Продължавам да я кърмя и така като гледам поне до първия и рожден ден така ще сме.Като я къпем винаги и мием косата-изсъхва като стои в стаята-преди това сме я затоплили с климатика(като я къпем го изключваме,а като свършим пак го пускаме).
Роси 79(малката изритва ли чувалчето на количката?Аз вчера се принудих и заших на чувала и на количката по 1 чопче и между тях сложих плосък ластик на осморка вързан-така и да рита не може да изрита чувала,а ластика поема движението при ритника.Онзи ден беше студено и имаше вятър, а Хриси все риташе чувала и се отвиваше.Днес отново акахме и пишахме в гърнето. Доволна съм.
и сега съм с лека контузия на крака, че така се сритахме с една мацка... 

:

Не знам дали ще го изкарам, ама поне еднократна помощ да взема
Аз като не я ям и цял живот ме обвиняват че се лишавам от нещо много полезно