Еола, защо реши, че дъщеря ти ще има подобни проблеми - може да е от другата страна и да се чудиш как да предпазиш другите деца от нея, нищо не се знае предварително, особено тя каквато е шавлива от малка - сестра ми е била такава като бебе и после се биеше с всички момчета в училище
Пък аз бях добро и смотано, обаче никой не ме е тормозил - аз винаги съм била първа приятелка с всички А за официалното облекло не ме разбрахте - аз нямам нищо против официално облечените деца, просто не искам някой да казва, че моето не е добре гледано, само защото е по блузка и дънки, облеклото няма отношение към възпитанието на детето, ей на такива изказвания се дразня просто

Роси, никой не може да знае кой е прав - ти или мъжът ти...

Ходихме вчера на консултация - Камен е 9300 и около 72-73см някъде, хремата си е само хрема, така че чакаме да мине и пръскаме физиологичен разтвор + витамин Ц. Също така поисках да му предпише едно на билкова основа имуностимулиращо като превантивна мярка преди студеното време, вие на какво мнение сте за подобни засилвания на имунната система?

....ще импровизирам и аз като viroglavka.
)
. Явно, че тези неща ги дразнят, ама такава съм си, страхлива, а и силно вярвам в поговорката "Прикрито мляко котките не го изяждат". Макар, че не можем вечно да ги "крием".
Да не дава Господ!