Докато изсъхне пода, използвам да драсна някой ред

За нервността, знаех си, че не съм сама, но няма начин, ще взема и за като Катинчето да пийвам нещо за нервите

Онзи ден ходихме до Фокса, имаше космонавти и якета на 30 лв., не бяха лоши, но р-ра 12-18м. на Вики е точен, а следващия се беше свършил и в двата магазина, та не можахме да се класираме и търсенето продължава
, вчера изкарах зимното чувалче на количката и останах много доволна от него, наистина е страхотно, топло и мекичко и напълно ни устройва в студовете, а количката имала и постелка за лятото, но кой да види 
Вики също е в някакъв период на неядене, единственото нещо, което не отказва са кашичките Лека нощ на Хип с бебешки бисквитки, омита я за секунди, иначе пюрето, което й приготвях от домашните зеленчуци, нещо му се мръщи, та днес ще давам купено, дано да е период, че е много изнервящо
Хайде, аз изчезвам, че имам още доста неща да върша
Хубав ден момичета 

Обаче не може много да се държи и като се строполи често й издрънчава главата я в решетката, я в друго. И следва отново канкси рев. Е ама аз не мога по цял ден да я държа за да е изправена.
. Само че, сега пък иска да ходи и само да я държа иска .... пак...
За йогата ще чакам да разкажеш как е било, Мартина мина периода да се държи за една ръка и да се навежда, тя вече се пробва да стои съвсем самостоятелно права без чужда помощ и се сърди като я прикрепям та малко физическо натоварване може би ще й се отрази идеално.

Иначе, първо Еола е права, аз се къпя всеки ден.... Освен това, толкова обича тази процедура, а и смятам, че я отпуска. Да не говорим, че водата има пречистващо действие, дори и не във чисто физическия смисъл.... Поне така мисля....