Януарчета 2010 - тема 11

• 28 203
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, майчета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Докато изсъхне пода, използвам да драсна някой ред  Mr. Green най- сетне успях да изчистя, че от два дни се каня, но няма начин, защото Вики реве неистово от прахосчука(ката, а пък без нея няма как да се получи, та използвах татито да изведе децата и аз малко да въведа ред вкъщи  Peace
За нервността, знаех си, че не съм сама, но няма начин, ще взема и за като Катинчето да пийвам нещо за нервите  Crazy
Онзи ден ходихме до Фокса, имаше космонавти и якета на 30 лв., не бяха лоши, но р-ра 12-18м. на Вики е точен, а следващия се беше свършил и в двата магазина, та не можахме да се класираме и търсенето продължава  Party, вчера изкарах зимното чувалче на количката и останах много доволна от него, наистина е страхотно, топло и мекичко и напълно ни устройва в студовете, а количката имала и постелка за лятото, но кой да види  Crazy
Вики също е в някакъв период на неядене, единственото нещо, което не отказва са кашичките Лека нощ на Хип с бебешки бисквитки, омита я за секунди, иначе пюрето, което й приготвях от домашните зеленчуци, нещо му се мръщи, та днес ще давам купено, дано да е период, че е много изнервящо 
Хайде, аз изчезвам, че имам още доста неща да върша  newsm75 Хубав ден момичета  Heart Eyes

# 361
Сънрайз то играта имаше по-популярно име ама аз така я знам. Казваш ту-ту като се скриваш (зад ръцете примерно) и бау като се покажеш. Ох как го обясних... ooooh!
Венчелисче то някоя мама дето ползва общия ник трябва да го направи. На нея ще благодариш. Аз давам само идея. Hug
Кати да се оправя бързо Стела! И ние все в почивните дни се разболяваме. ooooh! Мина де, Тони още слава богу не е. Да видим до кога ще я опазя. Rolling Eyes
За космонавтите имам още от Мина, но да видим кое ще влезе в употреба, че тя нали беше лятно бебе.
Никол имаш стиснати палци от мен! И по-бързо да приключвате защото наистина е много досадно. Но пък после е тооооолкова хубаво.
Ох дайте идеи какво да правя- Тони иска да е права, ама не може още сама и ме побърква с мрънкането си. Ако й подам ръце напира да се изправя. Хваща се за решетката на креватчето и се мъчи и като успее направо е... newsm44 Обаче не може много да се държи и като се строполи често й издрънчава главата я в решетката, я в друго. И следва отново канкси рев. Е ама аз не мога по цял ден да я държа за да е изправена. ooooh!
Ще ставам, че мрънка и вече ще зареве.

# 362
  • София
Ренкси да ти кажа и Стефан се изправя от 1 месец насам и постоянно пада и се удря в креватчето. Да не говорим като го пусна в хола да лази. Постоянно е под масата(която е ниска) и само се опитва да се изправи и само си удря главата. Но както казваш няма как да се опазят и няма как цял ден да си държим! Единственото спасение е или навън или да го оставя да си се удря:) А хич не иска сам да седи. Само като ме види че тръгвм към кухнята почва да лази след мен и да реве!

# 363
Ето тук вижте за бебешката йога: http://yantra.natalyoga.net/classes.html

# 364
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и от нас, в този дъждовен ден!

Все пак поскитахме ние малко и поспахме навън....
Минахме и през Джъмбо, за люлка (това е новата мания - люшкане по люлките в парковете), но не взехме люлка.... Което не значи, че не накупихме пак сума си дреболии  Mr. Green Crazy

Ренкси и Марина се изправя много. Вече стабилно, но доскоро съвсем не. Ама няколко дни се наложи да я вдигам и държа нон-стоп и това беше - вече се държи стабилно и стои постоянно права. А от днес се навежда да си взима играчки, докато се държи с една ръка за кошарата  Thinking. Само че, сега пък иска да ходи и само да я държа иска .... пак...  Mr. Green

# 365
Една от нас, много добри идейки ти идват, споделяй и занапред newsm10  love001 За йогата ще чакам да разкажеш как е било, Мартина мина периода да се държи за една ръка и да се навежда, тя вече се пробва да стои съвсем самостоятелно права без чужда помощ и се сърди като я прикрепям та малко физическо натоварване може би ще й се отрази идеално.

Момичета, в нас минаха като торнадо майстори и ме чака сериозно почистване Tired 

# 366
Момичета, получи се.Боядисахме, утре ще вкарваме леглата и т.н.УРА....... newsm10

# 367
  • София
Здравейте мами,

little rabit - много се радвам, че на Валентин му е харесала книжката!!!  Hug (казвайте, ако имате нужда от помощ за нивата:)) И поздрави на Валентин от Любка  Heart Eyes

nikikol82 - браво на вас! Успех със стаята - ще чакаме снимки после Wink

За бебе-йогата - аз исках да водя Даная още на 3-тия месец като беше, но докато се наканя и Роси, която я водеше се смени с тази Елена, която е в момента и нещо се разубедих...
Една от нас - кажи, дали ти е харесало? На мен йогата за бременни при Роси ми дейтсваше изключително добре и чисто спихически, освен физически.

Виждам, че и вие сте се разпазарували за зимата! Ние взехме на Даная няколко блузки вече и 2 панталона. Останових ,че любимо място за дрешки ни е магазин "Карнавал". А в един аутлет в Скай сити успях да й взема много сладко палтенце за зимата - памучно - за ... 25 лв! Буйки взехме на КК - тези за пълзене и първи стъпки (но за сега колкото да има нещо на крачетата и да не й е студено). А днес й купихме супер-сладко сукманче. Иначе наследихме дрешки от едно приятелче... момченце и сега Даная щъка из къщи с всякакви момчешки панталонки и блузки  Mr. Green Разбира се се обзаведохме и с био-дрешки (нали си позлвам с намаление покрай тези на които направих картинките:)) и си имаме спално чувалче от чиста вълна, както и чудесна шапчица с ушенца и блузчица пак от вълна. Спалното чувалче е отворено отдолу - за да може, като проходи да не й е търсене и да са й свободни крачетата... И разбира се се заредихме порядъчно и с био-бодита, та за сега най-важните неща за студеното време на този етап ги имаме! Ето тук е шапчицата и останалите неща: http://www.shushulka.com/productv/969/pletena-shapchitsa-dreamy- … ganic-cookie.html - всъщност точно на този малчуган сега Даная доизносва дрешките  Mr. Green

# 368
ох записвам се, защото вече доста теми изпуснах, после ще пиша, надявам се... Blush

# 369
Добро утро! Хубава, здрава, успешна и добра седмица ви желая!!!!!!

Телеграфно питам.....Има ли все още мами, които къпят всеки ден? Пускате ли климатика? Как спят вечер бебоците - с къс или дълъг ръкав......През деня слагате ли терлици или са само по ританки?

Въобще - как посрещнахте по-студеното време........

Аз снощи оправих зимния гардероб на Сами(благодарна съм много на приятелки, които ми дадоха дрешки от техните деца и сега имам почти всичко за зимата!).......Все още го обличам с боди с къс ръкав, нали е рано за дълъг? Та......започва последното тримесечие преди Първите ни рожденни дни....Става ми някак си хубаво........

Усмихнат ден! Hug

# 370
Здравейте!
И аз да драсна някой ред, че нещо не остава време за повече  Tired Малчо тези дни вкарва някакъв нов режим, който на мен никак не ми харесва - взе да се буди сутрин в 5.30. Ядем малко и почва едно подскачане, викане... ooooh! Около 6.30-7.00 заспива за час най-много и това е  Crazy През деня най-много спи още два пъти по около час, но аз гледам да свърша нещо из вкъщи или да попрочета нещо(записах най-сетне желаната магистратура  Party).

Мамо Це, Ицо не го къпя всеки ден от скоро, а климатик замисляме да купуваме тези дни, че вече застудя трайно сякаш. За облеклото да кажа, че май си го навличам наш Ицко, но все ми се струва, че му е студено - я нослето, ч бузките ще са му хладни. Слагам му боди с дълъг ръкав и отгоре жилетчица. Върху ританките от вчера слагам и терлички.
Отивам да правя кашата, че е време вече  feeding(тихичко да се похваля, че доживях да видя и моят син да отваря уста за лъжичката, особено за каша с плод)

# 371
Добро утро!
Стефани пак спи в количката на терасата, но нямаме вода и нищо не мога да свърша.
Мамче, ние къпем почти всеки ден, но без косичката, нея мием през три-четири дни, понеже е дълга вече и не дава да я изсушавам с хавлийката. Хубавото е че поне със сешоар дава, интересно й е, обаче нали не е много полезно, та гледам да не е често. Иначе понякога пропускаме съвсем банята, само дупето мием.
Вечер спи с дълъг ръкав, но все още със лятното спално чувалче. Но аз пускам от време на време радиатора, не много колкото да стане поне 21-22 градуса. Иначе през деня е доста облеченка, но какво да направя като й е студено. Вчера гостувахме на баща ми, той е в къща и още не отоплява, вътре беше 17 градуса и аз я съблякох по блузка, отдолу имаше боди с дълъг ръкав, беше с ританки, чорапки и гащеризонче и ръчичките и нослето станаха на лед, та се наложи да й облеча якето, още сме с есенно якенце, не със зимното. Не знам какво ще правим зимата.
Иначе зъбчето много я мъчи, напипвам го но още не е пробило, снощи се принудих и панадол да дам. От десет дни е почти само на мляко, аз предлагам разнообразни неща, но рядко ще се излъже да хапне нещо.

# 372
Це, ние къпем все още всеки ден Simple Smile Аз си взимам душ ежедневно и ми е странно да не изкъпя и малката. Климатик нямаме, но пускам духалка вечер като я обличаме след баня и сутрин, че е доста студено в нас. И не само че е с боди с дълъг ръкав, но има и жилетка отгоре Laughing Аааа, видях, че и tedddy преди малко е писала същото Laughing На Мартина все краката са й студени, така че е оборудвана с терлици по липса на някакъв вид пантофи. А от няколко дни е с чорапогащник понеже има едни чудни сополки.

# 373
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от нас!

Е няма такъв дъжд, просто  ooooh!

Мамо Це, Марина спи с пижамка (цяла) с дълъг ръкав, но от тъничко трико, та от вчера и слагам и боди отдолу (с къс ръкав). Чувал не търпи изобщо. Слагах два дни - будеше се нон-стоп и го махнах. Спи с една завивка на МадърКеър - отгоре чаршафена, отдолу тъничък полар. Не се отвива толкова много сега, като е студено.

Иначе през деня е с боди с дълъг ръкав, елече или жилетчица с къс ръкав, панталонки и чорапи. Ританки не слагам, нещо не ги въведох и така и не ги ползвам. Навън излизаме с есенно якенце.

Къпем се всеки ден, но без косата. Че с тая буйна грива - не съхне и се сушим със сешоар. А и не виждам да и е мръсна всъщност. Та и я мия веднъж в седмицата. Не искам да я премия и да има после мазна коса.  Crossing Arms Иначе, първо Еола е права, аз се къпя всеки ден.... Освен това, толкова обича тази процедура, а и смятам, че я отпуска. Да не говорим, че водата има пречистващо действие, дори и не във чисто физическия смисъл.... Поне така мисля....

Уф, отивам да търся Любка да си я поръчам, че явно няма да смогна да изляза да си я купя....  Flutter Heart Eyes

# 374
Мамо Це, по твоите въпроси: къпя всеки ден, но се случва понякога да пропусна, ако сме били на гости и не е останало време да речем. Климатик изобщо нямаме у нас. Вечер спи с боди с къс ръкав, но от вчера му сложих дебело спално чувалче, а мисля от днес да му сложа и пижамка или боди с дълъг ръкав май, че то си стана студ голям. През деня слагам само чорапи - никога не съм ползвала ританки, много са ми грозни  Peace Терлици или нещо от сорта ще сложа като започне много да се изправя, засега не виждам за какво са му...
Относно носенето на боди с къс ръкав - абе на мен нещо не са ми никак удобни тези с дълъг, защото като се опиташ да облечеш нещо върху тях и само се набират отдолу ръкавите...

Общи условия

Активация на акаунт