Поздравления за Дара!!!!!!! Бърза, смела, сръчна! Да я харесам ли за снаха?

М да...благодаря за отговорите.......Ще прочета навсякъде за топлото и климатика на моя мъж...Че с него не можем да се разберем на тази тема...За него все още е топло......

От тогава само веднъж я виждах и то го направи когато нямаше никой в стаята, когато ние сме там не иска да се изпрая...Не пълзи, колкото и да ми се иска и съвсем не е стабилна като се изправи, чета че някой се изправят и ходяд държейки се я за дивана, я за масата ...при нас такова нещо няма, така че споко, не сте сами
Едно че ме е страх да не се нарани, едно че не знам защо го прави...понякога ми изглежда като протест, друг път сякаш се опитва да ми направи смях
На една приятелка дъщеря и правеше така, но това беше в периода на т.нар детски пубертет или "the difficult two". Като не стане на нейното и започваше да си удря главата в пода (ама челно).... Ужасно беше, но и мина де.... Все пак не мисля, че Диана го прави с подобна умисъл. По-скоро е нещо ново, което ще отмине... Марина пък си скубе косата доста...
Баща му е най-честата му жертва
. Сега вече нямат спирка с брат си, който се съзтезава с нея по викане и "тичане" по коридора... 

Усетих се, че несъзнателно, в желанието ми по изразително да общувам с нея си клатя главата - а тя повтаря. Олекна ми и вече толкова й се радвам. Много е смешна - като й кажа уж заканително "Ах, ти, Вики!" и тя след известно време зацепва и поклаща и тя заканително главица

Като се преместихме далеч от нея, аз започнах леко да ги обличам и болестите - край, изчезнаха пу-пу-пу..... Така че Мишо не го навличам и радиатори не пукам, като пуснат парното, тогава. И аз боди с дълъг ръкав не обичам. Мишо спи с боди с къс ръкав и пижамки като тези, които Тарталета е показала, само, че аз отрязах отдолу края им за да мога да му обувам обувчиците, завивам го с олекотено юрганче. През деня е пак с боди с къс ръкав, блузка с дълъг ръкав, памучна, панталонче и чорапки. На нас терлиците са ни забранени, защото са много меки и си криви крачетата.
А вчера си откъсна от бенджамина ми и си го изяде 
Всъщност, това го правеше върху дивана, който на облегалката зад възглавниците има обло дърво. Та оттам ми хрумна. Сега се майтапим с мъжа ми, че ще ù сложим на стената лира за баня вместо шведска стена ... Но от всичко в новата стая най-много ù харесва, че като е изправена в кошарката може да чопли фриза на тапетите. Изобщо, моята дъщеря обича да чопли нещо с малките си пръстчета 

А тя май обича по-хладно време. При силен вятър слагам дъждобранчето.Моята количка също няма покривало за крачета. Купих дамаска и имам добри намерения да ушия в почивните дни. Като знам как бясно ù се разтуптява сърчицето като чуе прахосмукачката, при шума на шевната машина не искам да мисля какъв страх ще е. Та трябва и таткото да е вкъщи.
От тогава само веднъж я виждах и то го направи когато нямаше никой в стаята, когато ние сме там не иска да се изпрая...Не пълзи, колкото и да ми се иска и съвсем не е стабилна като се изправи, чета че някой се изправят и ходяд държейки се я за дивана, я за масата ...при нас такова нещо няма, така че споко, не сте сами
Едно че ме е страх да не се нарани, едно че не знам защо го прави...понякога ми изглежда като протест, друг път сякаш се опитва да ми направи смях 
И Габи не се изправя и не лази,но това ни най-малко ме притеснява.Все пак е само на 8 мес.Много бебета първо прохождат ,а после пролазват/кака й беше така.Между другото бебетата,които не лазят похождат по-рано/защото не могат да стигнат целите си лазейки:)/ 

, а това с камъните направо ме изуми, какви се тея хора незнам, добре че прозорците са здрави 

На мен какво ли не ми мина през ума. Около нас живеят доста гръцки студенти, които учат във ВМИ и обикновено те като се изпонапият вдигат врява, но най-малко съм очаквала подобно нещо от жена!