Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 629
  • 452
  •   1
Отговори
# 135
Ще следя темата,понеже и аз давах Вигантол.Сега като научих за изтеглянето му,го спрях.Дано тревожат хората излишно.
Между другото нагоре четох ,че някои заменят с Деавит и то същата бройка капки-наскоро четох че концентрацията на витамина в Деавита е по-голяма и ако се мине на него капките се намалят....НО НЕ СЪМ СИГУРНА В ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ-трябва да се погледне състава .

# 136
...концентрацията на витамина в Деавита е по-голяма и ако се мине на него капките се намалят....

така е, доктори ми го казаха

# 137
...концентрацията на витамина в Деавита е по-голяма и ако се мине на него капките се намалят....

така е, доктори ми го казаха
Пък на мен ми казаха същото количество да се дава  ooooh!.Аз нищо не давам за сега.На вън сме по 5 часа общо разделено в 2 разходки сутрин и следобед.Дано да има ефект Praynig

# 138
Ние сме с партида номер 109452.Капките са прозрачни!
Никой не ми е казвал ,че са годни 1 месец след отварянето им,нито пък че трябва да се съхраняват в хладилник #Cussing out.

# 139
Вигантол и Деавит са различни неща. Първото е вит. D3, а второто - вит. D2. Аз лично няма да сменям Вигантола заради тава, че от гумената част на гутатора може да падне твърда частица, която няма как да мине през отвора на капкомера и да стигне до бебето. А вит. D3 е по-полезния от двата.

# 140
...Аз лично няма да сменям Вигантола заради тава, че от гумената част на гутатора може да падне твърда частица, която няма как да мине през отвора на капкомера и да стигне до бебето. А вит. D3 е по-полезния от двата.

Ама ти сигурна ли си, че това е проблемът, заради който е оттеглен? И откъде разбра, за да може да сме сигурни и ние? Аз виждам само едно информационно затъмнение по въпроса...

# 141
ValeryM, това ми обясни нашата педиатърката. Вярвам й!

# 142
Ново 20,  от софарма казали че го изтегляли заради изискване на ЕС за повече инфо на етикета, и трябвало да сложат нови етикети. Ако е само за това може да си отдъхнете Simple Smile Пуснали сме и запитване до германия да видим ще отговорят ли. Поради същата причина изтеглили и витамините Центрум Simple Smile

# 143
  • Видин
Откъде се тръгне и докъде се стигна...

# 144
Абе на тоя (смотан) Деавит НАИСТИНА пише на опаковката, че съдържа фъстъчено масло!?! Shocked #Crazy Абсурдистан - на, ами най- Абсурдистан ще да е нашата мила държавица...

# 145
Ново 20,  от софарма казали че го изтегляли заради изискване на ЕС за повече инфо на етикета, и трябвало да сложат нови етикети. Ако е само за това може да си отдъхнете Simple Smile Пуснали сме и запитване до германия да видим ще отговорят ли. Поради същата причина изтеглили и витамините Центрум Simple Smile
Дано да е това Wink
Наистина  - защо не се разпространи информация от първа ръка по медиите?!?

# 146
  • София
Откъде се тръгне и докъде се стигна...

Всяко чудо за 3 дена, след една седмица ще е забравено и пак всички ще изписват и тъпчат вигантол  Mr. Green

# 147
Нашето шише е с партида 802  #Crazy newsm78
Не съм давала обаче капики поне 3 месеца ве4е, т.к всек ден бяхме и сме навън. Шишето не съм го слагала в хладилник и са минали 6 месеца от отварянето....дали е още годно по принцип?
Утре ще звъня на педито да я разпитам аз и в РИОКОЗ?? Thinking Thinking

# 148
И на нас педито каза да сменим вигатола с диавит ама ние така и не го направихме чакаме яснота по случая без капки нищо и няма за месец два, баща ми все вигантол е пил като малък та е станал толчав Mr. Green ще бродим повече по слънцето докато го има и това е Simple Smile

# 149
НАшия Вигантол е партида № 6635603 .Обаче и аз не съм му давала 2 месеца, а опаковката е отворена от повече време... newsm78 Точно днес си мислех вече да подновя приема,че фунтанелата ни е още доста голяма...Трябва значи да питам личната дали може да й давам от тоя точно... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт