Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 612
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
Да побутна малко темата , имали вече вигантол в аптеките.

# 301
  • София
И аз следя темата с интерес и надеждата някой да каже, че прословутите капки са налични вече....но май скоро няма шанс. Лошото е, че и Деавита изчезна, а имам само за още една седмица.

# 302
  • София
Тъй като въобще не очаквам скоро да пуснат Вигантол, а ми трябва, си го набавих от тук:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Liquid-Vitamin-D-3-2-fl-oz-60-ml/14060?at=0

# 303
  • София
В една аптека ми казаха че най-рано ще има от февруари. Но не хвърлям големи надежди на тази информация, защото миналата година пък ми казаха че се очаква новата партида да се появи ноември или декември. Остава да чакаме и да не пропускаме ясните слънчеви дни.
Антония това е супер алтернатива за витамина, сигурно си обърнала внимание че трябва да съобразиш количеството капки тъй като е около 6 пъти по-ниско дозиран витамина в една капка спрямо Вигантола.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 13:01 от kydravoto

# 304
  • София
kydravoto точна така мила, абсолютно правилно си забелязала  Peace. Тъй като за нашите георграфски ширини оптималната доза Вит. Д е около 1000-1200 IU, давам по 10-12 капки.

# 305
  • София
Здравейте!

Мъжа ми сутринта минал покрай една аптека и попитал дали има Вигантол и се оказало че има,взел последните две опаковки,аптекарката казала че много бързо са свършили и ще заредят пак тези дни.
Става въпрос за аптека в Младост-4.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 13:24 от ninkata80

# 306
Здравейте!

Мъжа ми сутринта минал покрай една аптека и попитал дали има Вигантол и се оказало че има,взел последните две опаковки,аптекарката казала че много бързо са свършили и ще заредят пак тези дни.
Става въпрос за аптека в Младост-4,до Била.
Провери ли дали са читави партиди?

# 307
  • София
И на двете опаковки пише Партиден номер:021110,прегледах партидните номера от 1 стр.и този номер го няма там,да се надяваме че вече всичко ще бъде наред и Вигантол ще има достатъчно отново по аптеките.

# 308
А с какъв капкомер са?

# 309
А с какъв капкомер са?
И аз това щях да питам.
Нали уж новите щели да са без капкомер а с друг начин на дозиране newsm78
Аз питах преди няколко дни в една аптека и фармацевтката ми каза да не очакваме скоро.Чакало се нова заверка (каквото и да означава това) и всичко друго било слухове.
Дано да не се окаже права Praynig

# 310
  • София
Ами шишенцето е същото,като предишните,сега се замислих данеби да са някоя от старите партиди изостанали някъде в някой склад щом новите щяли да бъдат без капкомер,незнам,хвърлихте ме в размисъл и съм на път да не ги ползвам,знам ли какво да правя. Rolling Eyes Thinking

# 311
ninkata80 телефон на аптеката нямаш ли?
Питай ги.Пак е нещо.

# 312
По същия начин със стари, изостанали бройки ме примамваше една аптекарка Crazy Уж, едва ли не ми прави услуга, и ще ми намери бройки, които не са върнали на производителя ooooh! Даже един ден ми се хвалеше как намерила за 2-3 майки, пък аз съм изпуснала  #Crazy

# 313
  • Пловдив
В една аптека ми казаха, че след 15-ти ще има Деавит. Т.е. - от вчера. Не съм търсила още, де, ще видя утре.

# 314
Според познат фармацевт, скоро Вигантол нямало да има. За Деавит не знам. В момента, аз не давам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт