Февруарчето не може да скучае, иска с мама да играе

• 22 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
ДУ  Heart Eyes!

И аз съм горда собственичка на сушилня от доста години и без нея не мога. Трябва да се възползваме от удобствата, които ни предлага техниката, няма какво  Grinning. Пожелавам от сърце на всички мами да се сдобият скоро с по една такава  Hug. Съпружията да се стягат и да купуват  bowuu.
Наистина е важно да се спазват инструкциите за употреба и да се избира правилната програма. А уредите 2 в 1 (пералня + сушилня) са гола вода  Naughty. Едно пране трябва да се раздели на 2 поне за сушенето, за да не се намачкат дрехите и да ги изсуши като хората.

Стига с този офф  Mr. Green.

Стели, да ти е жива и здрава прекрасница Рая и нека бъде мнооого щастлива!
Сиянка, успех на прегледа!
Ника, браво на Макс, че си посядва сам вече! Йони е много стабилен вече в седенето без опора, но има още какво да учи  Wink.

Вчера бяхме 2 часа на разходка, през което време Йони спа. Забелязала съм, че на по-хладно му е по-добре. Сефтосахме едно по-дебело якенце и сложих вече зимното чувалче. Октомври засега се очертава студен, а хич не ми се искаше... Вкъщи е 20 градуса. Не отопляваме. Спим на отворен прозорец, но като станем сутрин го затварям.

П.П. Бръм, не знам доколко е осъществима тази идея  Rolling Eyes, но ако стане организацията може и ние да се присъединим.

# 676
  • Бургас
Добро утро !!!  Hug

Момичета,връщам се назад да чета,ама искам да питам кой аспиратор за нос е добър? И сте доволни?

# 677
Sunny Sky-Аспиратора на Маример е най-добър поне според мен   Peace

# 678
Добро утро   bouquet   bouquet   bouquet
Мии , да оздравяваш бързо!
Дари-Гери, добре си ни дошла отново!
Слънчи, Светкавичке, мерсаж за тез вкусни красоти  Hug
Сестра ми е на 10 години  Crazy Ама учи в Ерих Кестнер , та мноо учат там, почти денонощно  Crazy
Ралипо , демек не е проблем, че аз съм тъпа, просто комбинираните уреди толкоз си могат, а?  newsm78
Снощи се опитах да се претрепя излизайки от банята по чейли  ooooh! Подхлъзнах се и цопнах по нос  Tired май съм си разтегнала сухожилията на ходилото, защото едва си стъпвам на крака  Rolling Eyes е това се вика кретения, вече няколко пъти се разминавам на косъм, ма пуста габровска душица не дава да метна проклетите кондури в кофата, и е на ся - резил  ooooh!
Нещо не моем да се разберем с Мио по въпроса за прибирането в София Close довечера го чака разправия, а и от утре ще слизам всеки ден докато обяви фалит от количествата бензин, които смятам да изгоря  Crossing Arms

# 679
Добро утро и от насс с Жорето. Имам малко време на спокойствие и реших да драсна някой ред.
Днес сме на консултация и като се върна ще се отчета.
Относно именните дни някой, някога ми каза, че тези които си нямат имен ден празнуват на цветница / може би щото всички сме едни Убави цъфтя Embarassedпри нас времето е мрачно и калпаво - също като настроението ми.Може да съм изпаднала в късна следродилна депресия - ма кой ли ми обръща внимание кво ми е и кви нужди имам.
Айде лек, усмихнат и приятен ден на всички мами. Гушки и цалуфки и много усмивки от малките ни съкровища. newsm53

# 680
Здравейте мацки!

Благодаря за кафенцата! Също и за закуската и притурката!

Lightning, как е Криско?

Слънчи, споко, всичко е временно, ш' изникнат тез зъби  Hug!

Дари-Гери, добре завърнала се, надявам се, че децата са добре вече!

Да почерпя за рождения ден на миОто виртуално, че реално няма да го направя  Mr. Green! Пожелавам си да му е здрава гърбината, да му е голямо търпилото, че да ме трае, много да ме обича, както и аз него и повече спокойствие!

Хубав ден дами, после пак ще ви преслушам!

P.S. ЛюбезнаHug, как тъй се цопна беее, сЯ к'во ш' праиш? Ужас, много е гадно, аз съм се пльосвала по задник, напра'о звезди ми се привидяха тогаЗ...

# 681
Добро утро !

Много сте мили , прекрасни пожелания сте отправили към моята щерка  Heart Eyes ! Благодаря  Hug !

Не съм чела подробно , извинете , главата зверски ме боли ..... Мернах само, че Рали е сложила чувалчето на количката , мисля днес и аз да го направя. Струваше ми се рано , но си е хладно! Два пъти сме пускали климатика , на студено не виреем  Blush .
В момента не е включено отоплението и е 22 градуса , не е зле , но аз съм боса и по къс ръкав .... ако се задържи така , или ще трябва да се облека, или за стопля стаите  Sunglasses.

Отивам да наваксам с раздумката ....

# 682
Алоха!  Hug Hug

Стел, Честито РД на каката и от мен   bouquet

За сушилнята - нямам, и миялна нямам, то реално и пералня нямам, щото нали сме под наем, ама това поне спасява мъжо от сериозно олекване на джобите  tooth засега... newsm78

Ива, успех на консултацията  Hug Нашата мина вчера и в урината му излязоха някакви бактерии, та днес пускам стерилна да видим има ли дзвер в тъмното  smile3540

Ника, Матю и той е на същото дередже - седи, клатушка се, мята лиги и прави "прррррррр", ама засега все още с жокер от възглавниците  newsm32

Ще продължавам да му се примолвам, барем започне да вдига дупарата до 2 месеца.....иначе е енергичен, та дрънка (в буквалния смисъл  hahaha )

Друго какво да го поФаля - буди се през час през нощта да яде, къпем го всяка вечер шарп, барабар с перушината, и зъби - ЙОК!

Те така при нас.

Сега трябва да си вдигнем катуна и да си го занесем до някой МОЛ, че в събота сме на сватба и трябва да се сдобия с някой парцал, че алтернативата ми е дънки и...дънки...  #Crazy

Ако има жеаещи да се присъединят - приемам записвания  tooth hug

# 683
s.newa   честит ти рожденник!

Криско е все още със задна хрема,харка му носа но не тече!
Притеснява ме че доста вече се отлага хепатитната ваксина!А и педи каза така!
 Има ли в темичката и други бебчета ,на които още не е сложена?

Тази година рано се застуди,чака ни дълга зима!
И аз вече ще слагам чувалчето на количката май,ако изобщо скоро излезем ,че в туй мрачно и дъжд обещаващо време ... Tired

У нас е 21-22 градуса,което е ОК,като стане под 20 тогава ще набримча вече климатика!Криско в къщи е с тънки ританки ,чорапки и боди дълъг ръкав,отгоре памучни  панталонче и блузка и едно плетено елече да му топли гръбчето и гърдичките, че бяхме заплашени от бронхит,но се размина слава богу!Като е в проходилката му слагам и плетени тарлъци,че макар и върху килима си е студено!

dari_geri  ,  Memoria  
добре завърнали се  Hug
И ние още нямаме зъби,кога ли ще имаме незнам  newsm78
Ако е наследил гена на дядо си ,който е проходил на 11месеца, а зъби още не е имал,  Rolling Eyes няма значи да е скоро
 Simple Smile

# 684
  • York
 kaffeetrmker_2
Дами, някой ми смени бебето. Анета е в ревлив период от два дни без да има абсолютно никаква причина за това. Предполагам, че вечер я тормозят зъбите основно, но какво и става през деня идея си нямам. Иска душицата все да е на ръце, но дори и тогава не е спокойна  Rolling Eyes
Като изключим това другото си е на ред.  Whistling
Любезна, и аз наскоро паднах в банята, но се отървах само с натъртване тук таме  Crazy
Неви, да е жив и здрав съпруга, та да има на чие рано да полагаш морна главица поне още 50 години  Peace

Сега трябва да си вдигнем катуна и да си го занесем до някой МОЛ, че в събота сме на сватба и трябва да се сдобия с някой парцал, че алтернативата ми е дънки и...дънки...  #Crazy

Ако има жеаещи да се присъединят - приемам записвания  tooth hug
Аз ще се присъединя на сватбата  Laughing Laughing Laughing
Ние вчера молувахме по повода, но не измъдрихме нищо конкретно  Rolling Eyes

# 685
  • София
ДД!  Grinning
Неви, да ти е жив и здрав съпруга!   bouquet Hug
Теди, бързо оздравяване на Али, знам, че не е успокояващо кой знае колко, ама масово бебоците ни бяха сополиви последите дни.  Hug Как и се отразява Фризовома? Максо не е повръщал откак го пие.  Blush Май трябваше по-рано да го почна...
Мии, бързо оздравяване и на теб, дано Преслав не прихване.  Hug
dari_geri , добре завърнала се!  Crazy
Любезна, грешката не е в твоя телевизор. Аз що мат`риял изчетох за сушилните и навсякъде имаше отрицателни отзиви за уредите 2в1. Най-малкото трябва да разделиш прането на 2-3 части, защото капацитета на сушене им е 2-3 кг.  Peace Сори за падането.  Hug
По тоя повод да попитам Слънчи и РалиПо - вие сушите ли заедно светло и тъмно пране, които иначе пера отделно?  newsm78
Чувалчето от известно време е сложено на количката - Макси спи доста навън, та не смея без него. Плюс това така не го обличам допълнително - както си е вкъщи го мятам в каляската и излизаме. Мързелива работа.  Wink Laughing
Memoria  Hug аз с Макси получавам дежа вю.  Laughing 1:1 върви като големия като развитие, та зася не виждам нищо притеснително. По план трябва да пролази на 9 месеца, ха да видим.  Laughing Mr. Green
Понякога, дано бързо приключи ревливия период, че не си е работа това, пф.  Hug
За зъбите - на близнаците първите им бяха около годинката. Елате да видите за 3-4 месеца какви акули станаха.  Heart Eyes Laughing

# 686
дд мами
ех,че лошо време хвана и аз започнах да обличам децата ,а и климатика се замислям да включа,но засега само една духалка когато ги преобличам и сменям памперс.
почерпете се за здравето на Габи днес става на 8 месеца,колко бързо минава времето
по този повод честита месечинка на другите бебоци родени на тази дата
хубав и усмихнат ден ви пожелавам ,въпреки лошото време
нева честит ти рожденик -да ти е жив и здрав,много да те слуша и обича

# 687
Ха добрютро и от мен  bowuu

Ние бяхме за малко до Благоевград и беше много готино  Sunglasses Бяхме по работа - аз де, а таткото гледаше Лорката. Поостанахме и още един ден и беше много приятно  Simple Smile

Лорката не пълзи, придвижва се май напред по някакъв си нейн начин  Rolling Eyes Общо взето вдига дупето, подскача и подпъхва крачетата под коремчето - като зайче  hahaha Иначе като я държа за ръчички, много обича да ходи. Не се притеснявам, че не пълзи като другите деца. НЯкои деца просто не пропълзяват, направо прохождат. Примерът е мъжът ми  Grinning Като е бил бебе преди да проходи се е влачил по дупе, вместо да пълзи  Joy

Зъби и ние нямаме още.

Новото е, че въведох глутена вчера  bowuu Май й хареса на девойката  newsm78 Днес ще й спретна повечко.

Иначе аз ще съм на работа всеки петък и събота до края на годината почти... Та се налага да включвам баби, лели в действие - няма тука - искам - не искам  Naughty Joy
Бсръмби, какви снимки, нещо изтървах май  newsm78

# 688
Ооо, изписали сте света ....  Crazy ! Няма да карам по ред, че ще пропусна някой.

Честит РД на Невиния мъж, всичко което му е пожелала да се сБъдне   bouquet !

Болните и криви бебета да влизат в пътя ! Моето също  Crossing Arms ! Снощи ме направи крива гъба.... станах поне 3 пъти да му подам биберона ! Кога ще се оправя само туй дете , ама ха ....

На присъединилите се и завърнали се, в списващите редици, хелоуууу... Аз ви помня всички  Laughing !

Ника , аз суша всичко заедно , не дела по цветове , слагам от кърпичките за сушилня обаче !

Сега прочетох Плами , аз също въведох гултена , ама онзи ден ! Жълтъци и меса са наред , ама по график има още 10 дни до тях  Joy... Пък аз съм стриктна  Crazy !

# 689
  • София
Цитат
По тоя повод да попитам Слънчи и РалиПо - вие сушите ли заедно светло и тъмно пране, които иначе пера отделно?  newsm78

Ники, не те съветвам. Както ги переш, така ги суши. Като се нагреят, поне при мен, даже уж светли дрехи, понякога пускат, та ако е тъмно не ми се мисли. Освен това щампи се прецакват яко та Фнимавай с тях. Може и пуловери да сушиш. ама те се сушат сгънати (поне моята има една кошница и там се омотават по специален начин). Обувки също се изушават горе долу добре - маратонки имам предвид, но само на студено сушене. Успешно ползване - то по метода на пробата и грешката се учи човек!  Hug

Неви, да ти е жив и здрав мъжа! Да те гледа и глези и на ръце да те носи! Успехи във всичко му пожелавам!

Мемория, Дари_Гери - добре завърнали се.
Любезна, милата! Много ли те боли  Hug Аз направих на 2 пъти лупинга - единия път бях бременна 6 месец с Калина, а втория - 10 дена след секциото. Мъжа ми ми изхвърли собственоръчно чехлите, като преди това ми беше купил нови (да ми е жив и здрав) И превантивно ми забърсва банята щото съм с 2 леви крака. А сестричето на 10 - определено Дината ще я разсейва, но при желание и добра организация всичко е възможно  Hug

Ради, как е Алята, отдавна не си се отчитала. Много да я нацелуваш!
Плами - нЕма а се пУашиш! Софи (каката) проходи на 1 г точно, но не можеше да пълзи, научи се 3-4 месеца по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт