Жената Везни-2 част!

• 32 812
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • ул. "Мечтание"
много ми хареса как стои на една позната, а на мен още по-хубаво Mr. Green

Снимки! Снимки! Снимки!  photo

# 166
много ми хареса как стои на една позната, а на мен още по-хубаво Mr. Green

Снимки! Снимки! Снимки!  photo
Аааа, снимки по анцунг няма да ви пусна Naughty, все пак съм суетна Везна Grinning

# 167
Естелче, Честит Рожден Ден и от мен. Пожелавам ти да излизаш вече от всякакви дупки и хубава работа в най-скоро време.
Да махаш и това "Плаче ми се" от подписа си. Виж, какъв хубав слънчев ден беше днес, по случай рождения ти ден.  Hug

А почерпката е ...  newsm09, както съм и гладна. Половинката трябваше да донесе нещо за хапване, но не е приключил с работата още и си стоя гладна и сама ...  Mr. Green

# 168
Ами стой при нас, че аз не съм сама, но се чувствам така Mr. Green.Моя ми играе някакви номера със фейса и пак ще викам скоро Close

# 169
Я,събрахме се. Drunk

Съвсем обикновен ден си беше,но и аз нямах очаквания.

# 170
  • ул. "Мечтание"
...какъв хубав слънчев ден беше днес...

Тук времето беше ужасно!  Sad Дано малко се пооправи. Обичам такова време по принцип, но в момента нещо ме сдухва яко.

Елинор, поне една снимчица на самия анцуг дай!

Естел  beer Наздраве!

Аз пък имам повод за фалене най-сетне!
Имаме си нормално легло (диван) за спане (до сега спяхме на едно надуваемо легло на земята) и успяхме да свържем и подкараме съдомиялната!  newsm44
Най-сетне нещо да се получи в тоя скапан апартамен! Цяло лято от трън та на глог и все някакви мизерии се получават и ремонта се пъплеше като охлюв. Ама вижда му се края!  Crazy

# 171
Аз вече не се радвам на РД-то си.Четох на Теди Москов интервю и той е везни, та там казва:"какво да се радвам на всяка изминала година", че и аз така.Само подаръците ми харесват smile3508
Естел, има още време може да те изненада нещо приятно Peace

# 172
...какъв хубав слънчев ден беше днес...

Тук времето беше ужасно!  Sad Дано малко се пооправи. Обичам такова време по принцип, но в момента нещо ме сдухва яко.

Толкова е гадно, че не ми се вярва, че е 9 октомври, но явно не навсякъде е така.
Само се чудя с моята руса главица, януари как ще да е newsm78

# 173
  • ул. "Мечтание"
Само се чудя с моята руса главица, януари как ще да е newsm78

Аз направо потрепервам каква люта зима може да е. Януари ми е термина и бебето може да не излезе вън вратата няколко месеца, ако пордължава така това време!  Joy

# 174
Козирог или Водолей чакаш?
Дано си на лесно проходима улица, че миналата година хич ги нямаше при почистването.

# 175
  • ул. "Мечтание"
Аз лично предпочитам да е Водолей, но и Козирозите са готини. Simple Smile
Термина ми е на Антонов ден (17 януари) по мои изчисления. Но подозирам, че ще се роди след това. Ама знам ли го какво може да му хрумне на диването!  Thinking

# 176
Я,събрахме се. Drunk

Съвсем обикновен ден си беше,но и аз нямах очаквания.

Моя рожден ден беше по-зле и от обикновен ден.  Mr. Green
Вчерта преди рождения ден се скарахме с Него, а на 3-ти цял ден си бях на диванчето в хола с лаптопа, а той в спалнята. По някое време приготвих пилешки крилца по рецепта от форума  Flutter. Хапнахме мълчаливо и пак кой от къде е ...  Mr. Green

Абе, тука днес имаше слънце, но си беше студено. Октомври месец не трябва ли да е по-меко времето?  Rolling Eyes
Гладна съ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-м ...  Crossing Arms

# 177
Аз лично предпочитам да е Водолей, но и Козирозите са готини. Simple Smile
Термина ми е на Антонов ден (17 януари) по мои изчисления. Но подозирам, че ще се роди след това. Ама знам ли го какво може да му хрумне на диването!  Thinking
Те и двете зодии не са лесни, като мъже, но като деца дано са по-разбрани, то и ние не сме цвете според другите Mr. Green.Аз имах обожател Козирог и като разбра, че съм везна, реакцията беше ooooh!не, е защо точно нея hahaha
Любимия ми е водолей и пада голяма борба за надмощие.
Мишелин, твоя коя зодия е, че ми напомня за една  Mr. Green

# 178
Везните май си пасват с Водолеите. А пък Козирозите са ми особено симпатични.  Flutter
Моето пиленце е Дева ...  Crossing Arms

Ето това отговаря на истината за нас:
Цитат
ДЕВА-ВЕЗНИ
При партньорството между представителите на въздушните везни и земната дева могат да възникнат чисто делнични затруднения. Първоначално тези пречки ще се изразяват като нежелание от страна на везните да се занимават с организация, както и с въпроси свързани с точността и всякакъв тип битови отговорности. Решаващата роля в тази връзка трябва да е изцяло в ръцете на девата, тъй като с повече постоянство и търпение от ваша страна ще съумеете да научите любимата си половинка на практично отношение към живота. Не забравяйте, че горепосоченото може да стане реалност, ако влагате много любов и всеотдайност. Забравете за раздразнението и гледайте по-ведро на грешките, които непрестанно допуска половинката ви от зодия везни. Опитайте се да превърнете в удоволствие контакта помежду си и не пренебрегвайте желанията на партньора до вас, тъй като това може да доведе до съществен разрив в отношенията ви.

И такааа, за всичко съм виновна аз и мнооого често ми се правят забележки. И крушка да изгори при мой опит за святване - пак аз съм виновна. Сякаш ако не беше той вместо мен, нямаше да изгори.  Crazy

# 179
  • ул. "Мечтание"
Аз съм с двама Близнака у дома! Лудницата е пълна!  Joy
Да се надяваме, че ще устискам кълките до Водолея да избутам.  Flutter Иначе един от най-добрите ми и близки пирятели е Козирог.
Не понасям мъже Деви.  Sick

Гладна съ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-м ...  Crossing Arms

И аз!  newsm56

Общи условия

Активация на акаунт