125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 322
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Уинкс  Grinning Стей Ат Хоум Момс (САХМ)

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:13 от Agent Provocateur

# 121
Лелеееее какъв сладур е Бобко! Пу- пу Бубе да ти е жив и здрав!!!

# 122
  • USA
Боби е абсолютен сладкиш! Пупу.  Heart Eyes

Анет, мен ти ме възхищаваш.  Laughing

# 123
Бобо е просто сладур голям Peace Heart Eyes
Агент а ти си страхотен фотограф, жалко че си ни далеч Wink

# 124
Сладкиша как яде сладкиш  Heart Eyes
Пу-пу да е радост на мама и тати Simple Smile

# 125
Ау, истински чаровник, истински!  Heart Eyes Далеч да стигне, Бубка!

Титина, честит празник! Simple Smile

Tandoori, оправяй се по-бързо!  Hug

И мен Анет ме възхищава.

А вчера след буря каква дъга се извиси... такова усещане за красота - двойна, искряща, цяла дъга, не бях изпитвала до сега. И всичко беше блестящо навън, все едно че лампи светят, приказно. Да си споделя усмивката с вас! Simple Smile

# 126
Бубс, що го криеш това красиво дете?  Heart Eyes Агентката да му пуска по-често снимки.  Wink На геле също, моля.  Grinning

Титина, честит рожден ден и честита сбъдната мечта!  Hug

Марлела, и при нас имаше дъга!  Heart Eyes

Нуждая се от консултация по бебешки въпроси.
Поръчах легло (мерси пак на Яна и Бенс   bouquet), ще го ползваме за спане през деня само (вечер спи при нас, заради кърменето). Сетовете за легло са ми прекалено натруфени, освен това съдържат части, които ми се струват излишни. Та... достатъчно ли е чаршаф с ластик и мрежест обиколник (цветя за Ники1   bouquet)? Завивка не се ползва за малко бебе, което вече се обръща и мърда, нали? Как ги слагате да спят вечер, имам предвид с цяло боди ок ли е?

# 127
Бобо страхотен!

# 128
Бобката е абсолютен сладкиш!

Солей, аз ползвах това слийпинг баг като тази - http://www.google.com/images?hl=en&expIds=25657,25980,26614, … =1259&bih=849. Ноли обожаваше да опипва плюшената материя.

Титина, честито   bouquet

# 129
  • USA
Бубка, голям сладур Heart Eyes!

Solley, аз също съм сложила само чаршавче и нищо друго, дори и обиколниците съм махнала, но понеже нашите не са мрежести, ами обикновени. Стейси спеше с цяло боди или чувалче, а като се застуди и с двете.

# 130
Титина, да си жива и здрава
Тандури, пази се повече , да не е дископатия? ММ наскоро ми изкара акъла, той не ставаше от леглото 3 дена , почти на гръб го смъкнах от 2 етаж и го натоварих на колата и към болницата
Бобо, е сладур
Въпрос
Днес, моя дивак, докато съм в тоалетната, отвори вратата и изчезна на вън / ерията хич не е добра/, акъла си изкарах, крещях като луда и го чувам по едно време / скрил се зад вратата на комшийката, да гледа котетата, има котка , която роди на скоро/
После още 2 пъти се пробва, и говорих и бих, е ефект няма, цупи се и това е.
Идеи, какво се прави такова човече? Rolling Eyes Twisted Evil

# 131
Страшен сладур е Боби! Да тича волно с малките крачета!

Титина, чесит празник!

Анет, говорила съм и с други приятелки по този въпрос и мисля, че има разлика в очакванията на децата. Като сте заедно събота и неделя и са свикнали, че си им на разположение е различно. Моят син например е абсолютно различен когато е само с мен и уикендите, когато и баща му е с нас. През седмицата той си знае, че той си върши неговите работи, а аз моите. Има пак излизания и т.н, но не ни е това основното занимание. Уикендите е свикнал да сме му абсолютно на разположение, да се ходи на интересни места и т.н. и тогава той това си очаква и не ни остава намира. Най-изморително ми е, когато баща му реши да работи от вкъщи, защото синът ни си мисли, че пак е уикенд.  Laughing

# 132
Здравейте на всички! Ние току що се преместихме от Вирджиния в Сиатъл, Вашингтон, надявам се за по-продължително и дано вече имам повече време за форуми и чатче. Дъщеричката ми е родена на 12/17/2007 и се казва Виктория.

# 133
Весел празник Титина Simple Smile

Последната снимка на Бо е уникална  Heart Eyes

Соллей - близо 8 месеца ползвахме това: http://www.diapers.com/product/productdetail.aspx?productid=2746 … g%20&%20shoes|sleepwear%20&%20blankets|sleep%20sacks-_-CA-3946&ci_src=14110944&ci_sku=CA-3946

2 броя на картърс. Като стане студено - с чорапи и боди с дълъг ръкав. Като е по- топло по- леко вътре.

Почне ли да пълзи им става мн. терсене и аз не настоявах.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 01:33 от Niki1

# 134
Лени, Ники, мерси!   bouquet
Ники, а като започна да пълзи с какво завиваш/ как спи?

annisoft, добре дошла!  Hug

МВК, да заключваш вратата?

Общи условия

Активация на акаунт