125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Ванх ще чакам за рецептата, има опция за печене да и обикновенния хляб става страхотен, но това хол уиит брашно нещо не мога да го докарам със същата рецепта както и тази от книжката на машинката ей такава е http://www.amazon.com/Sunbeam-5891-2-Pound-Programmable-Breadmak … 678382&sr=8-1
Maimun77 ако имаш време метни ми някоя рецепта? На Стейси даваш ли да папка тестено вече?

# 106
 nbirthday Честит рожден Ден на Титина!
Здрава и много щастлива да си!  ura

# 107
  • USA
Титина, честит рожден ден и от мен! Сърдечни пожелания за много здраве,  късмет, щастие и обич!  newsm59

Мимето, ето рецепта от моята книжка за 100% whole wheat bread
1 7/8 cups water
5 cups whole wheat flour
3 Tbsp. sugar
2 Tbsp. dry milk
2 tsp. salt
4 Tbsp. vital wheat gluten
2 Tbsp. butter
2 tsp. active dry yeast
Но имай на предвид, че пълнозърнестия хляб не може да бухне така, както белия. Пробвай тази рецепта, дано да ти хареса.
А на Стейси давам да си хапва, но само хляб, нищо друго тестено като кексове, кифли и т.н. Старая се да забавя колкото се може повече всякакви сладкиши, шоколади, зрънчовци и солети.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 18:49 от maimun77

# 108
Миме сори, че не упях вчера  Hug
Ето тази правя аз:

3 cups flour
1 egg
2 tbsp vegetable oil
1 tbsp butter (melted)
1 cup water
1 tsp salt
1 tsp organic sugar
1, 1/2 dry yeast 

Подчертавам- за мен е много важно машината да има опция за Пълнозърнест хляб. Моята притопля продуктите преди да започне на меси, после доста време втасва и премесва.
Моята е тази: http://www.breadman.com/p-2-2-lb-stainless-steel-convection-bread-maker.aspx и ще снимам хляба следващия път, изпълва целия контейнер и е мнооого вкусен. Брашното е това: http://www.kingarthurflour.com/shop-img/1272034420323.jpg

# 109
Едира, даже се учудих, че се притесняваш за прохождането, 11 месеца си е ранно такова. Моята дъщеря на 13 месеца започна да прави по една-две крачки самостоятелно и на 14м. проходи. Както казваш, навън си стоеше мирно и кротко в количката, гък не казваше и като направи годинка, какво й стана, направо пощуря ooooh! Shocked. Та има време и за вас Grinning.
....
Ами, а де  Rolling Eyes Ама като прочетох че витамин Д ни е от изтеглената партида... И като си въобразих, че има нещо общо...Понякога човек сам си търси проблеми, там където ги няма  Mr. Green

Ван, Маймун и аз ще се възползвам от рецептите, благодарско  Hug

Титина ЧРД!!! Винаги попътен вятър във всяко едно начинание  Gift

# 110
ЧРД ТИТИНА! ЗДрАВА И ЩАСТлИВА! nbirthday
БлАГОДАрЯ ВИ ЗА рЕцЕПТИТЕ!  bouquet

# 111
# 112
Честити тичащи крачета на Бобо  Grinning
Един спокоен и усмихнат модел си имах и той проходи! Цял живот да тича без да се спъне!  Heart Eyes
(а беше толкова мъничък! страх ме беше да го докосна!)

ЧРД и на Титина!

Аз ползвам ТВ-тата за да пускам на тях Хулу.ком или даунлоднати филми... сериали следи ММ, детето - ПБС или нещо поучително от библиотеката... най-често "гледам" нещо в прозорец на лаптопа, докато имам отворени още половин дузина други... Анет, АДХД? Апове? Wink
Хляб не правя, топли франзели, италиански самуни и по някой много+пълнозърнест се купуват у нас...

Но, съвсем сериозно, ме интересува мнението ти за common core standards .

звучи добре на книга, но ние още не сме я сърбали тази супа...
...Доколкото знам, за такъв тип реформи им трябват няколко години. Иначе на книга и на мене ми звучи добре...
значи ни остава да чакаме и да се надяваме, че ще излезе най-сетне нещо полезно от всичките тези реформи през последните 10 години.
е, надеждата винаги помага, ама ако нямате деца в ученическа възраст няма как да се възползвате от ползите... а вашите попораснаха  Hug замислете се  Crazy

Джу, абсолютно си права за Бахамите - първоначалната интенция беше такава (нали и Колумб е ленднал там), но после централният мозък включи и направи връзката Колумб-имиграция-имиграционен закон-Конгрес-Стиви Колбер и Бахамите нямаха никакъв шанс...  Mr. Green екзотиката си е екзотика, но един умен мъж е къде-къде по-вълнуващ и екзотичен за покоряване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 20:18 от Agent Provocateur

# 113
  • USA
Ванхорн, какво е брашното в твоята рецепта? Аз правя хляб по на Тандури рецептата. От моя опит ако пълнозърнестото брашно е повече от 50% хлябът става доста плътен, гледам да правя 50/50 и си го харесваме Simple Smile.

Честит рожден ден, Титина! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

# 114
Титина честит рожден ден!!!Весел празник!!

# 115
Ванхорн, какво е брашното в твоята рецепта? Аз правя хляб по на Тандури рецептата. От моя опит ако пълнозърнестото брашно е повече от 50% хлябът става доста плътен, гледам да правя 50/50 и си го харесваме Simple Smile.

Честит рожден ден, Титина! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

http://www.kingarthurflour.com/flours/whole-wheat-flour.html

ЧРД на Титина  newsm59

# 116
АП,вашето,с извинение е, от нелечимите с 'апове Laughing
*
За пореден път-шапки доземи на САХМ,искрено ме възхищават,особено тези к го правят с години..за няма 2 дни изписахме 2 работни тетрадки,разбихме старфолс,3 гаража построихме./разрушихме,в парк посред 12 градуса висяхме, сторитаймс, книги за нинджи и пак и още,и това е при положение че аз работя 4 часа от нас..

# 117
  • USA
Kакво е САХМ?

Ван, само пълнозърнесто ли слагаш? Ще я пробвам и твоята рецепта.  Hug

# 118
  • The QC to be!!!
Титина  newsm59  ura Tada Gift жива, здрава и много щастлива  Praynig

# 119
Ван, само пълнозърнесто ли слагаш? Ще я пробвам и твоята рецепта.  Hug

Само, дори не са рум Т продуктите, тъй като машината така или иначе ги загрява!. Слагам на бързата програма даже и екстра препечена коричка!

Общи условия

Активация на акаунт