Капризи на съдбата / Sortilegio

• 64 802
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
Да. 90 серии леко и разтоварващо сериалче. Няма излишни драматизми.

# 226
  • София
Да и плетките не стават прекалено гнусни... В някои сериали просто прекаляват със смъртните случаи.
Много ми харесва защото има мноооого любов Simple Smile

# 227
# 228
  • София
   Вчера се замислих,защо филма се казва Капризи на съдбата, а не Капризите на Бруно!Защото съдбата няма пръст в това ,което им се случва. Всичко забърква Бруно!

# 229
  • София
   Вчера се замислих,защо филма се казва Капризи на съдбата, а не Капризите на Бруно!Защото съдбата няма пръст в това ,което им се случва. Всичко забърква Бруно!

Има такова нещо, но май няма да са само капризите на Бруно скоро. Нама да спойлирар работата, че и без това дъъъълго ще му се наслаждавме Simple Smile

# 230
Здравейте! Simple Smile Заповядайте в страницата на сериала "Капризи на съдбата" във фейсбук:

http://www.facebook.com/pages/Kaprizi-na-sdbata/120372624689667

# 231
В оригинал заглавието си е Sortilegio, което означава магия, тези "капризи" си ги измислиха от Бтв.

# 232
Дали някой все още гледа сериалчето  Thinking Thinking
Напоследък (откакто стана студено  Wink ) пак започнах да го следя редовно  Grinning
Бруно ми беше много смешен днес,като каза на Алекс - Ще те обвиня в прелюбодейсто  Joy  и то с бившата му жена  Wink

# 233
  • София
  Гледам го!Въпреки,че ни откраднаха кабела, сложих една стайна антена и хванах Бтв на снежинки  Joy!

# 234
Привет!
Гледам го и още как...! Peace
Но, никой не пише в темичката ...защо, нямам обяснение! newsm78

# 235
Защото съм го гледала. Когато мога пак го гледам Laughing

# 236
Може ли някой да каже какво стана днес?

# 237
Страхотен филм,много е хубав
Напред става още по хубав
ББ-После и този тъп учен ще премахне паметта на Мария Хосе,и ще я превърне във Сандра зареди наследството...

# 238
  • София
Аз му хвърлям по едно око ако оправям нещо в нас. Иначе напоследък хич не пускам ТВ-то. Всичко, което гледам е на компа.
Като се съберат повечко серии ще ги изтегля и ще ги прегледам за една вечер.
Тия латино-сапунки имат много излишни моменти и предпочитам да ги превъртам.

# 239
  • Варна
Аз започнах работа и не можех да следя сериала, но дъщеря ми постоянно боледува откакто ходи ДГ, така че все сме вкъщи и от тази седмица пак го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт