Капризи на съдбата / Sortilegio

• 64 768
  • 268
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Тя и като стил на обличане ми харесва. Доста хубава двойка са с Уилям Леви.
Аз се сетих, че съм го гледала в "Изпепеляваща страст" но не съм му обърнала внимание, заради Фернандо Колунга.

# 256
За съжаление финалът на "Капризи на съдбата" наближава.Последният епизод на сериала ще бъде излъчен на 4 февруари(петък) от 13.30 часа по bTV.

# 257
# 258
  • София
Хубав е. С удоволствие бих си запълвала времето докато обядвам с него отново.
След него мисля, че отново е гледаме Уилям Леви. Не запомних точно името на сериала обаче...

# 259
Хубав е. С удоволствие бих си запълвала времето докато обядвам с него отново.
След него мисля, че отново е гледаме Уилям Леви. Не запомних точно името на сериала обаче...

"Cuidado con el angel"("Внимавай с ангела"),но БТВ ще го излъчва под заглавието "Единствено ти".

# 260
  • София
  Уж бях гледала края и знаех какво ще се случи и пак се разревах!Горката Виктория, все се надявах Бруно да се промени, но не стана!И Виктория остана без дете!

# 261
  • София
Стандартен край за латино - сапунка... за съжаление... и аз предпочитах Бруно да се покае при това заради майка си, но са избрали това.

Много ми хареса визията на Мария Хосе на сватбата - роклята с червения букет бяха чудесни.

Оставам с топло чувство към сериалката. Добра обедна компания беше Simple Smile

# 262
  • София
    Уилям Леви колко пъти се жени по филмите, само за Елизабет още не се е оженил!

# 263
Чудесен финал,наистина филма ще ми липсва Cry

# 264
  • София
    Уилям Леви колко пъти се жени по филмите, само за Елизабет още не се е оженил!

Верно е това  hahaha

# 265
  • España (Плевен)
свърши..

# 266
  • Варна
Мда, и аз ревах накрая, но не заради Бруно...Просто красивите пейзажи и красивите мъже ме разчувстват  Crazy

Чудя му се малко и на Фернандо, какво ще я прави Виктория след 10 години, но до тогава я камилата, я камиларя...

# 267
  • София
и аз това се зачудих, но хората са всякакви. Не е като да няма бракове на по - възрастни жени с млади мъже. Пък и тя не е много стара, май...

# 268
Здравейте искам да попитам къде мога да открия епизодите на сериала с бг ?
Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт