Юли 2006 - 96

• 31 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ели, при Денева не може с направление, не работи със здравната каса. Преглед 50лв., кръвните- 16лв., гърлен секрет- около 15-16 и той беше. Но има други лекари, които работят със здравната каса, обади се и попитай, аз само споделих за нашата лекарка, защото досега добре ни е лекувала.

Жоржи, дано не си ни се обидила и затова, да не влизаш тук  Hug

Нан, мойте съболезнования.

Ронка  Hug Нещо май към влошаване вървя, а не към оздравяване  Tired Много е тъпо, няли бях 6 дни в болнични, заради Цеци и сега не мога да се прибера, защото едва ли не ще злоупотребя, а така искам да си легна, май и Т вдигам.

Нани, дано оздравеете скоро  Praynig

# 241
  • Варна
 Hug Hug Hug

Ей симпатяги, знам че ми треперите.чак ми е неудобно ooooh! Не искам да сядам на компа,защото ми е много неудобно.стола и въобще краката ми оттичат,и така..разбирате ме.Може и да ме огрее за лаптоп Hug Praynig

Ще наминавам де,да ви видя  bouquet

Пазете се всички и мами и дечица Hug

# 242
  • През девет земи в десета
Нан,моите съболезнования,за дядо ти Flowers Rose Flowers Rose
Мисля си,че моят лук е по-евтин от клеевата тинктура Mr. Green затова не препоръчвам Laughing

Ели,инхалатора е добро решение на проблема+противоаергично лекарство ,ако се налага.Аз предпочитам Перитола,най-безобиден е,но ще спират вноса,може да се замени с нещо друго.

Диди,аз имам операции и на двата крака,общо три на брой,проблема в момента не е в крака,който ми оперираха миналата година,а в този с по-старата операция.
Вчера след рентгена,като си погледнах разчитането на снимката и ми идеше да се метна отнякъде.То с това разчитане можех да отида директно на ТЕЛК и после да ми сменят ставите.както и да е,изкарах си безсънната нощ криво-ляво и днес ме успокоиха,че положението не е чак толкова критично,но и розово не е.
Засега ще пия лекарства,после може би инжекции и после може би пак операция ooooh! ще видим Thinking Лошото е,че оттока ми пречи да карам.От Чепиници до офиса бива,но за по-дълго из центъра не става,боли ме доста  Whistling

Жоржи,дано те огрее лаптоп,аз днес закупих един за 569лв.,нов, с 2 години гаранция,ДЕЛЛ ,естествено със съдействието на мъжа на Нанни.Добре,че ме изтърпяват да ги тероризирам  Wink и довечера пак.

Ронка Hug

# 243
Здравейте  Crazy

Бяхме в Токуда,прегледаха я в педиатрията -пулмолог,няма бронхит,нищо няма на гърдите,изписа и вентолин за спазъма, олинт,инхалации със физиологичен разтвор,демефан ,и за Т да давам.Ох поне не е на гърдите нищо, а е вирусче,пуснаха разбира се кръв и всичко е наред с кръвта,поне няма да пием и АБ напразно както се бях засилила да давам превантивно.
 Нямахме направление 35 лв преглед + 16 за кръвните,но е 100 пъти по-добре вместо да пием АБ на сляпо.Сега пием цитруси Flutter и имаме Т,оф аман ooooh! За първи път виждам в чакалня да има стая за приготвяне на храна с котлон и мивка ooooh! Whistling

Нан,много съжалявам за загубата ти,бог да го прости  Flowers Rose Flowers Rose Weary

# 244

Жоржи,дано те огрее лаптоп,аз днес закупих един за 569лв.,нов, с 2 години гаранция,ДЕЛЛ ,естествено със съдействието на мъжа на Нанни.Добре,че ме изтърпяват да ги тероризирам  Wink и довечера пак.

Ронка Hug
Благодарение на Жоро и ние преди вече 3 години се сдобихме с хубав лаптоп, който ако не беше с пустата Виста цена нямаше да има. Peace Само вметнах, за да се знае, че добрините не ги забрвяме и въпреки, че аз не се обадих да се видим лятото/по обясними, поне за мен причини/, то догодина с мъжо ще се отчетем подобаващо. Wink Деси, и за теб важи същото. Hug

Деси, и какво е на крака ти? Сериозно звучи това с операцията. Дано се разминеш, и не се натоварвай. Hug

Ивка, Ивка....какво ги загази ти с тези болести? Метни се до лекар да те види и да предпоше адекватно лечение.

Нанни, докато те четох направо настръхнах....Наистина домовете са доста подтискащи, но когато няма друго решение....

Жоржи, налягай си парцалите. Возене в кола не е безобидно, дори напротив!!!!

Тук положението със стачката се задълбава! Днес по новините казаха, че почти никъде не е останало гориво по бензиностанциите. Летище Орли в париж е затворено, а достъпа до нашето в Тулуза е блокирано, самолети закъсняват, ужас!!! Боклука не се изхвърля, училища не работят. Една позната е споделила в друга тема, че вчера в метрото са влезли вандали и  са го превзели, като са сблъскали народа, опитали са се да счупат прозорците и са го клатили доста силно, изпочупили са седалките и всички тъбла, и накрая са пуснали нещо като димки....как не е дерейлирал/така ли се пише не знам Blush/ влака не знам... Нашето метро е много хубаво, цялото е електронно, няма водач, но няма и камери единствено във вагоните, иначе по всички спирки има доста....Та няма как да се реагира на време. Сега докато не утихне стачката и с градски транспорт няма да се движа, че току виж попадна на някоя подобна  сцена и както съм с децата...

ПП. Ели сега видях, че си писала...
Радвам, се, че Юл е добре...в смисъл няма нищо на гърдичките. Колкото до вентолина...не съм лекар, но да си кажа. Не го давай да го пие! Прави инхалации с него и физ.р-р!!! Peace Деси е компетентна и ще се включи подробно, ако те интересува как точно става номера.

# 245
  • През девет земи в десета
Ронка,няма нищо и аз реших,че има проблем някакъв в БГ и затова не ти досаждах Hug

Иси,забравих  Crazy ,аз пия противозачатъчни,ми не съм станала още дебела,не съм това ,което ми се ще,но проблема не е в хапчетата.Аз си купувам от доброто старо Диане,не да ми обясняват другите как били "по-леки",ми някой сетил ли се е да погледне съотношението на хормоните,разлика няма.Само в цената."Леките" са 5 пъти по-скъпи. Laughing Страничните действия са 5 пъти повече.

Ели,Вентолина предполагам също ще се инхалира или как?Щом ще правите инхалации с физиологичен разтвор,сигурно сте взели инхалатор?

На крака ми,вече не знам............. от снимките не става ясно какво причинява болките в ставата и оттока,ще лекуваме първо с таблетки и мазила,после с инжекции и чак тогава ако не стане,операция за да се изясни какъв е проблема.А ,да и най важното,трябва да лежа Laughing...........е това нЕма как да стане.Прибрах се днес в 5 часа от работа,за час и половина,колкото да си заледя коляното и сега пак съм на работа.След малко отивам да досаждам на Жоро и Нанни Mr. Green После си взимам домашна работа.Де да можеше да не спя Rolling Eyes

# 246
ще го пие няма начин...имаме 39 градуса  ooooh! ooooh! ooooh!

# 247
Oлее,Деси много лошо така.Дано не се стига до операция  ooooh! Мажи там,слагай компреси..

Ивка Цеци добре ли е? А ти оздравявай.Започвай чайове с мед и стискай лимони с мед!  Hug

Нани,нека да е в дом жената.По-добре.Дето ще и треперете..

Иси,щом казват лекарите противозачатъчни,значи така трябва.За няколко месеца не е фатално.  Peace

Нан,съболезнования!

Арлина къде си,пиши как сте.Как е сестра ти?

Дидито а аз си мислех че бебеправите  ooooh! Дано след някой друг месец да се похвалиш.

Ронка страшно изглежда при вас.За какво точно са тия стачки,че не съм запозната  Blush

Днес ние слагахме ваксина,наддали сме 1кг на кърма,учудващо.Сега обаче никнат зъбки и нещем биба,на гърдата се дърпаме...дано скоро излязат.Гали е научил 2 нови думи на английски и има 2 награди днес.И една торта от пластелин прибрахме  Crazy
Стихотворения са научили 3 за 1месец.

Горкото Юле,защо се пие тоя Вентолин?

# 248

Не ми се пише момичета, ама ви чета. Не са добри резултатите за сега от химеотерапията, тези лекарства не действат. Сега ще ги сменят, на нея и писна и не иска, ама кой ли я пита...и така Cry

# 249

Не ми се пише момичета, ама ви чета. Не са добри резултатите за сега от химеотерапията, тези лекарства не действат. Сега ще ги сменят, на нея и писна и не иска, ама кой ли я пита...и така Cry
Confused Hug
Дано се повлияе положително от новите лекарства! Praynig
Когато имаш желание, кажи какво става с евентуално лечение в Москва?
Изпращам цялата си положителна енергия на сестричката ти!

# 250
Здравейте момичета,
Надявам се, че не сте ме забравили.Изпращам на всички ви много прегръдки  Hug и вече ще ви следя редовно и ще се опитам да се включа пак в редиците ви  Simple Smile .Вие наистина сте като едно голямо семейство и много ви се радвам.

# 251
Хайде хоп при вас:)
Нали знаете, че ви обичам и днес реших да обядвам с вас   Heart Eyes

Арлинка  Hug Praynig

Рени браво на Галко нека учи детето. Криси е научил доста думички от филмчетата на Бейби айнщайн. Предим за животни, че нали са ни страст Simple Smile

Ронка мале много страшно звучи, те заразиха и цяла Европа много страчки много нещо.... само ние си траем, нали сме си свикнали  ooooh!

Наде  Flowers Rose Flowers Rose

А за другото искам палци да стане бързичко и както си го желаете Simple Smile

Пигче мила почивай, тя работата нито ще избяга нито ще се сърши сама. Успешно лечение ти желая Simple Smile И аз съм ти фен Wink

# 252
 Hug

Офффф сега сме с бронхит пък,и си пием Аб и си кашлямеее,замислям се да не и давам отхрачващия сироп че мн. кашля. newsm78 Цяла нощ 39 не мога да я сваля  ooooh!
 Уф с какво да спра кашлицата ooooh! И сополи и Т ,и са и влажни очите,ама не млъква разхвърляла е играчките и говори, та говори ooooh! и кашля ли кашля ooooh!

Пиги, кажи ми какво е вредното на вентолин сироп,освен че е лекарство (то всяко си е вредно) защо го изписват като е вредно, а не изписват за инхалация да е,какво натоварва? newsm78
Оправяй се с крачето,повече почивка не го натоварвай  Thinking

Кетрин включвай се,ние тук си пишем както виждаш не ни пречи никой който чете,може да пишете даже  Peace

Рони много стачкуват бре,ние като спим, нека нека Peace

Нанни, сега ти прочетох поста, ужасно е в този дом,направо както описваш се потапяме в атмосферата за съжаление,не е като по филмите и като на запад.... #2gunfire както всичко останало няма какво да говорим ooooh! не е трябвало да ходиш с децата Thinking

# 253
Eli, ама много бързо на бронхит, милото Юле!

За другото си права, ако знаех какво е вътре, никога нямаше да вляза с Кико. И аз си мислех, че е хубаво, като по филмите. Успокоявам се с мисълта, че на баба все пак може да й харесва сред набори, с мед. персонал, топла супа и пейка за раздумка. ДОбре, че не помни много ...уф, абе гадно си е.

Кетрин, Hug

Арлина, горката ти сестричка, само да не се предава духом, че това е най-страшно! Дано новите лекарства наистина подействат! Praynig

Ронка, и аз чакам следващото ви идване в БГ. Naughty
Пиги, за какъв терор говориш, бре жена! #2gunfire Жалко, че не можахме да се видим, с тоя дришлив г*з и кашлици, не смея да ви поканя. Но като оздравеят, задължително!
Ивка, как си?

# 254
  • София
Арлина, дано се намери лек за сестричката ти  Praynig

Ели, децата са така, за съжаление, за 24 часа могат да направят бронхит и бронхотпневмония и всичко бързо се случва при тях. Милото Юлче, дано бързо се оправи  Hug
Вентолина знам, че се дава с инхалатор, иначе е вреден, ама на какво вреди не помня  newsm78

Ронка, да свършват тези стачки, че така като разказваш си е направо страшно. Дечицата как са?  Hug

Нани, за съжаление не са като по филмите тези домове, много е тъжно  Sad
Рени, браво на Галко, отличник  Hug И на малкия хубавец, браво, хубаво расте, пу-пу  Hug

Пиги, много лошо така с краката, ти да не си бивша спортистка?

Ами аз съм по-добре. Не съм съвсем здрава, но днес определено нямам нищо общо с вчера.
Снощи, като си легнах, си намазах краката с мас и сложих чорапи, намазах си и челото и носа.
Пия какво видя- витамини, коластра (щото спрях да я давам на Цеци и вчера, щото е вредна, ама за мен става), чайове, ама в промишлени количества, боров мед.
И днес съм значително по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт