Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 556
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • IT
Добрутро,
честити месечинки на момичетата и на бебетата най-вече.
И днес времето ще е хубаво за разходка.
Отивам на гимнастика лек ден.

# 676
здравейте, здравейте!

Честити месечинки на бебчовците!

bouquet

# 677
добро утро и мерси на всички за честитките! честито и от мен на всички бебенца родени на нашата дата:) да ни слушкат много и да са много здрави!

pucisim еее ние бая си изпреварихме термина и затова се получи тази разлика,за което аз не се сърдя.беше ми дошло много байгън да съм бременна:)

# 678

Здравейте момичета!
Аз да ви питам на вашите дечица растат ли им ноктите на краката.На моето не, и слава богу, че имаме страшен гъдел и как ще ги изрежа просто незнам.

# 679
  • в Кошера
Гъдел мойто девойче няма никъде, на майка си се е метнала  Wink

Ноктите на крачката й не съм ги рязала никога, не растат ми се струва  #Crazy Rolling Eyes , но пък за сметка на това тези на ръчичките избуяват за седмица яко (и тва е от майка й  Mr. Green)

# 680
Здравейте!
Аз влизам да се пооплача.  Sad Цяла нощ не спахме - това ни е първа такава нощ от както сме се родили.И то не спахме от колики.Аз вече си мислех,че са свършили а тази нощ бях ужасно силни.До сега малкия никога не е ревал така. Направо се побърках.И си мисля дали не съм му го причинила от това,че му давам чайчето студено. Седи в стаята,на стайна температура,но си мисля,че му е студено.Мамите,който дават вода или чай, топлите ли ги малко преди да ги дадете?  Thinking
Честита месечинка на всички,който празнуват днес.   bouquet   bouquet   bouquet
А и да кажа,че тази нощ за първи път ни се появиха сълзички.
За хващането - моя Марти понякога хваща нещо, но според мен несъзнателно все още.

# 681
Аз  водичката и млякото леко ги стоплям..но той вода почти не пие,само се дави с нея..лятото нямаше нужда от затопляне,но вече си е студенко  Peace
Нашите нокти много растат-и на ръцете,и на краката.Веднъж седмично ги режа.

# 682
Здравейте!
Честити месечинки на всички!
Да се похваля-днес станах леля за трети път newsm44!Сестра ми си има моченце
За потенето-не се потим.Гъдел имаме,отстрани на шията,голям смях пада като го целуна там.Влади посяга към играчките,хваща ги отвреме-навреме,но дали е съзнателно newsm78.Сълзи имаме,дори сме се научили да ги използваме по предназначение-когато иска да постигне нещо/най-вече като иска да го вдижнеш/обръща се към теб и започве да те гледа с поглед,пълен със сълзи,абе сладур,и така докато не постегне своето.Количката ни е любима,разходките навън също-може и да будува,може и да спи,рядко плаче.Гука вече много,смее се с глас,дори отвреме-навреме се и кара newsm62

# 683
  • в 1001-та нощ
за ноктите на краката - аз виждам, че растат на палците, но и се люспят- така, че няма голяма нужда от специално изрязване - или поне такива самоите наблюдения

иначе малкият има голям гъдел навсякъде -като мен, за разлика от таткото..

# 684
  • Stavanger, Norway
Сега се върнахме от разходка (почти се доближаваше до исканата от мен в молитвите ми  Joy) Е, поносихме се млако, похленцахме, но в сравнение с ревовете, които знам си беше перфектна разходка  Heart Eyes Mr. Green Подишахме свеж въздух за около час  Mr. Green Peace
Ади, ти често ли го изкарваш вашия мъник? Аз се хващам, че се въздържам напоследък. Все си мисля, че щом на него не му харесва навън (а то като писне и на мен не ми харесва), та и двамата не се наслаждаваме и няма смисъл  Rolling Eyes Само като го видя много спокоен като днес излизам, защото някак се усеща, че детето няма да викне силно и няма да се изнерви от минаващите коли, другите деца, вятъра или каквото там го дразни Tired.

# 685
  • София
Днес Ангел става на 3 месеца! Честито и на астралните ни близнаци! Днес на 13-ти, щастливо число, са родени най-много форумчета, май. Свърши четвъртото тримесечие на бремеността, както беше казал някой.

Вчера, както на някой от вас, също ни беше тежък ден. Може би защото не можахме да излезем, и съответно - да спим. Днес излязохме и спа доста навън. Аз така мога да го приспа най-лесно. Плаче докато го слагам в космонавта и количката, но в момента в който излезем на въздух, заспива.  

Чак вчера отидохме за първи път на ортопед, при д-р Алексиев. Всичко е наред, дори костната структура е по-развита за възрастта си, но той се роди голям. Докторът тръгна да опипва фонтанелата, пипа, пипа и казва "Фонтанела няма". Втвърдила се е. Каза да спираме Витамин Д, но аз не бях го почвала дори. Така че един дерт с този Вигантол отпада.

Ангел се усмихва се на всеки който му се усмихне, понякога излиза и звук, гука, ръкомаха срещу играчките на музикалната въртележка. Вчера за първи път беше хванал пулта на въртележката, дето е отстрани на леглото. Вече няколко поредни нощи спим заедно в нашето легло, защото при всеки опит да го върна в неговото, се пробужда и проревава и айде - обратно в нашето. Имам чувството че суче цяла нощ.

# 686
Здравейте и от нас,
днес Алекс става на 3 месеца, да са ни честити , честити месечинки и на всичките бебоци, които се родиха с нас на тази прекрасна дата 13.07.
няма да ги изреждам, за да не пропусна някое, че те наистина са най-много ......
Да са живи и здрави, послушни и жилави....
Как лети времето само, кога имахме предродилни трепети, а сега ни вълнуват колики, ваксини и др подобни...... Simple Smile

Моето момче е много активно, не може да стои и 1 минута мирно, постоянно рита с крачета и ръчички, иска да става, като го хвана за ръце и се изправя в седнало положение.
Гъдел има и пада голям смях.....от няколко дни вече се смее и с глас , е няма такова щастие в къщи....страхотно е .
Колики имамме още, направо е някакъв ужас, до кога продължава това нещо?

Момичета, днес пак минах покрай аптека и питах за Вигантола, но не е дошъл, вече започвам да се притеснявам
Вие какво правите по този въпрос, давате ли нещо/ Деавит/ , ние сме на смесено хранене, яде първо кърма и след това дохранвам?

# 687
Здравейте и от мен!
Честити месечинки на прекрасните бебоци, родени на 13-ти!

Ние днес направихме двучасова разходка и сме много доволни  Mr. Green
Виктор все повече разрежда дневните хранения - прави паузи по 4-5 часа.
Обаче нощните хранения зачестяват - през час - два е на гърдата.
Усещам се, че вече спя гола и заспивам докато го кърмя. Няма смисъл да се обличам. Събуждам се измръзнала и се усещам, че явно пак съм кърмила  ooooh!

Искам да питам:
1. Мога ли да ям червено цвекло, алабаш, спанак, зелена маруля? Накупих си разни зеленчуци без да се усетя, че може и да оказват влияние на бебчо чрез кърмата....
2. Възнамерявате ли да купувате столчета за хранене? Мамите с опит моля  да споделят дали това е необходима покупка, защото аз не обичам да се затрупвам с излишни вещи. Ако да - какво столче трябва да се купи видове, марки, от които сте доволни и т.н...? Ще се радвам да споделите  Hug

# 688
Аз влизам да се пооплача.  Sad Цяла нощ не спахме - това ни е първа такава нощ от както сме се родили.И то не спахме от колики.Аз вече си мислех,че са свършили а тази нощ бях ужасно силни.До сега малкия никога не е ревал така. Направо се побърках.И си мисля дали не съм му го причинила от това,че му давам чайчето студено.
  Ето защо  на малко бебе не се препоръчва да се дава нищо друго освен кърма.Винаги има риск я за температура,я за някакви бактерии,я за незрялото стомахче.....
  margi_tr,да не ми се обидиш миличка!  Hug С добри чувства го казвам.Няма ли начин да сте само на кърма?  Rolling Eyes

# 689
  • Бургас
Здравейте, момичета)
Честито на бебоците, родени днес   bouquet

Напоследък точно се радвах че влязохме в някакъв свой режим и ето 3 нощ се будим всеки час  Whistling Но и да се похвалим)))- точно на разходката ни споменах на цветулка че моето момиче изобщо не се впечетлява от играчките на активната гимнастика и ето, че днес  започна да се опитва да ги хваща пеперудките и да върти топчето на котето)))
 Дани, аз си ям редовно червено цвекло и зелена салата-не съм забелязала да се отразява отрицателно на бебчето  Peace
За столчето за хранене-ще ползвам същото на баткото-Поли на Чико  http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2386 -много издръжливо излезе, и баткото много си го харесваше. Една приятелка ще донесе и тяхното-bloom, ще споделя после впечатленията си

Общи условия

Активация на акаунт