честити месечинки на момичетата и на бебетата най-вече.
И днес времето ще е хубаво за разходка.
Отивам на гимнастика лек ден.
Цяла нощ не спахме - това ни е първа такава нощ от както сме се родили.И то не спахме от колики.Аз вече си мислех,че са свършили а тази нощ бях ужасно силни.До сега малкия никога не е ревал така. Направо се побърках.И си мисля дали не съм му го причинила от това,че му давам чайчето студено. Седи в стаята,на стайна температура,но си мисля,че му е студено.Мамите,който дават вода или чай, топлите ли ги малко преди да ги дадете?

!Сестра ми си има моченце
.Сълзи имаме,дори сме се научили да ги използваме по предназначение-когато иска да постигне нещо/най-вече като иска да го вдижнеш/обръща се към теб и започве да те гледа с поглед,пълен със сълзи,абе сладур,и така докато не постегне своето.Количката ни е любима,разходките навън също-може и да будува,може и да спи,рядко плаче.Гука вече много,смее се с глас,дори отвреме-навреме се и кара
) Е, поносихме се млако, похленцахме, но в сравнение с ревовете, които знам си беше перфектна разходка
. 

Цяла нощ не спахме - това ни е първа такава нощ от както сме се родили.И то не спахме от колики.Аз вече си мислех,че са свършили а тази нощ бях ужасно силни.До сега малкия никога не е ревал така. Направо се побърках.И си мисля дали не съм му го причинила от това,че му давам чайчето студено.
С добри чувства го казвам.Няма ли начин да сте само на кърма? 
Но и да се похвалим)))- точно на разходката ни споменах на цветулка че моето момиче изобщо не се впечетлява от играчките на активната гимнастика и ето, че днес започна да се опитва да ги хваща пеперудките и да върти топчето на котето)))
Препоръчани теми